Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Kitap göndereceğim canım
Benim kitabı isteyen arkadaşlar da vardı. Artık dışarı çıkabildiğime göre bu işleri halledebilirim diye düşündüm
kitabı isteyenler haksız sayılmaz zira çok güzel yazmışsın ,insanın içine işleyen türden..
artık çıkabilmene çok sevindim canım demek ki ayağın iyileşti,yakında anne kız gezmelere de çıkarsınız siz

çıkıyoruz havadan fırsat buldukça, başladık bile yani..
kitabımı beğenmene çok sevindim gerçekten.İçine işletebildiysem ne mutlu bana

günaydın hatunlar nasılsınız? dışarıya çıkmana çok sevindim gülcüğüm.bu sana daha çok enerji ve mutluluk veriyordur eminim

Günaydın kızlar :) Herkes nasıl acaba? Bu ara son hızla kitap okuyorum. Katıldığım etkinliğin de faydası var sanırım. hüsnü Arkan'ın kitabı Menekşeler Atlar Oburlar'a başladım. Müziğini çok sevdiğim adam, bakalım kelimelerini de sevecek miyim :)

günaydın leyla nasılsın kardeş buldunmu kendine

kızlar benim akşam nette problem vardı giremedim cepten

çıkıyoruz havadan fırsat buldukça, başladık bile yani..
kitabımı beğenmene çok sevindim gerçekten.İçine işletebildiysem ne mutlu bana
Adresimi göndericem :) Merakla bekliyorum.. :) Birde Senin şu etkinlik ne zaman hazır olcak :) Onuda merak ediyorum :)

Günaydın kızlar :)
Sana kardeş geliyor

günaydın leyla nasılsın kardeş buldunmu kendine

kızlar benim akşam nette problem vardı giremedim cepten

Kuzumm nasılsın?

Kızlar Acımak kitabı gibi bir kitap daha bulup beraber okusak nasıl olur?

Günaydın kızlarrr,

Müge canım geçmiş olsun telefon için yenisi daha mantıklı gibi sanki ama bekle biraz daha istersen benim telde suya düşüp aradan zaman geçince çalışmıştı... Benim de yeni telefona ihtiyacım var ama sanırım yıl sonunu bekleyeceğim...

Gül adresimi yazacağım face den merak ediyorum kitabını...

Canım bende yer alırım yeni kitap etkinliğinde ama tavsiyem bu sefer kitabın klasik olması yönünde, hemde iyi klasiklerden biri, hepimizin okumadığı bir tane bulmaz zor olabilir ama vardır illaki...

Şeyma iyimisin?

Son düzenleme:

peki klasik seçeriz ve kalın olsun kitap acımak incecikti.
Faceye bakarmısın

Sana kardeş geliyor
Gelsin gelsin sabırsızlıkla bekliyorum :)

Kızlar Acımak kitabı gibi bir kitap daha bulup beraber okusak nasıl olur?
Ben uyarım ama Haziran'a kadar okuyacağım liste belli, belki kategorilerime uydurabilirsem herhangi birini okurum sizle birlikte.

leyla maşallah ın var güzel kitap okuyorsun.ben bu aralar kitabın yüzüne bile bakamıyorum
2015in ilk 3 ayı bir sürü sıkıntı yaşadım, elime kitap alamadım. Şu an o açığı kapatmaya çalışıyorum. Bir de Bahar Okuma Şenliği diye bir etkinliğe katıldım, Haziran 21'e kadar 30 kitap kadar bir liste yaptım. Onları okumam gerekiyor. O sebeple bu kadar hızlıyım :)

Selam kızlar. Kirap okumak bu aralar hayal bana. Ev darmadağın, her yerde koliler. Hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor. Oyy dertsiz başıma dert aldım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…