• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Kendine dikkat canım bu koşuşturmacada ihmal etme bebişini, kendini....
ben iyiyim canım,bebeğim de iyidir sanırım.sağolsun beni üzmüyor bu aralar ;)
Hadi ya neyse atlatmışsın o süreci.
Bnm sanki bu aralar çok uykum geliyor.Elimden gelse bulduğum her yerde uyucam.
Cinsiyeti belli oldumu bebeğinin.
Birde kilo alma durumu nasıl.

kimi gebeler senin gibi uykucu oluyor :) gayet normal bir durum bu . ilk ay üç kilo aldım.bu ayda bir kilo aldım.yani 4 ayda 4 kg almış oldum ama kısa ve balık etli bir hatun olduğum için daha çok almış gibi duruyorum. %99 erkekmiş bebeğim

Günaydın herkese

Kızlarrr günaydın :)

Günaydın hatunlar. moonserose moonserose nerelerdesin kuzum? Her şey yolunda mı?

ben iyiyim serapcığım,ev-iş-hastane arasında mekik dokuyorum.babam hala hastanede yatıyor ve bu haftasonuna kadar da yatacak sanırım. sen nasılsın? nasıl gidiyor yerleşme faslı?

hepinize günaydın hanımlar nasılsınz??

ben iyiyim serapcığım,ev-iş-hastane arasında mekik dokuyorum.babam hala hastanede yatıyor ve bu haftasonuna kadar da yatacak sanırım. sen nasılsın? nasıl gidiyor yerleşme faslı?
Toparlanıyorum canım ya. Bu pazar taşınacağım. Evimi çok seviyordum ama ısınmaması ve 5. Katta asansörsüz olması bizi çok zorladı. Çocuklar isyan ediyorlardı çıkarken :) çoğu zaman kucağımızda çıkarıyorduk bu kez de bizim belimiz kopuyordu. Şimdi 2. Kata gidiyorum. Evin içi de süper. O yüzden çok üzülmüyorum.

Toparlanıyorum canım ya. Bu pazar taşınacağım. Evimi çok seviyordum ama ısınmaması ve 5. Katta asansörsüz olması bizi çok zorladı. Çocuklar isyan ediyorlardı çıkarken :) çoğu zaman kucağımızda çıkarıyorduk bu kez de bizim belimiz kopuyordu. Şimdi 2. Kata gidiyorum. Evin içi de süper. O yüzden çok üzülmüyorum.

ohhh miss,en güzeli 2. kat canım yaa.benim ev asansörlü 5.kat ama bende 2 veya 3. katta oturmak istiyorum.biraz tepeden bakmak hiç hoşuma gitmiyor.zaten ev alırsam 3. kattan yukarı almam. sana kolay gelsin canım benim :KK68:

iyi sayılırım dediğine göre bilmediğim birşey mi var ? mayısda eşim bana telefon alacakmış,sabırla onu bekliyorum :KK70: ben sizinle whatsap sohbetlerini çok özledim hem de göbeğim çıkmaya başladı.sizinle paylaşacaklarım var yani :KK66:

Ooo göbüşünü yesinler :))

ben iyiyim canım. ev-iş-hastane arasında dolap beygiri gibi dolanıyorum.işyerimde çok yoğun bu aralar işletmeyi büyütüp yeni fabrika yapıyor patronlar.karışık piyasa anlayacağın.tatlı kızını mıncıklar mısın benim için :rolleyes:

iyi sayılırım kuzum
ne zaman döneceksim whatsap grubumuza
ben iyiyim canım. ev-iş-hastane arasında dolap beygiri gibi dolanıyorum.işyerimde çok yoğun bu aralar işletmeyi büyütüp yeni fabrika yapıyor patronlar.karışık piyasa anlayacağın.tatlı kızını mıncıklar mısın benim için :rolleyes:

seve seve mıncıklarım..

Sen yorma kendini hiç. Doğum izni ne zaman oluyor?

ben iyiyim canım,bebeğim de iyidir sanırım.sağolsun beni üzmüyor bu aralar :KK66:

kimi gebeler senin gibi uykucu oluyor :) gayet normal bir durum bu . ilk ay üç kilo aldım.bu ayda bir kilo aldım.yani 4 ayda 4 kg almış oldum ama kısa ve balık etli bir hatun olduğum için daha çok almış gibi duruyorum. %99 erkekmiş bebeğim

Bende 1.60 58 kg ile başladım.70 kg ile bu işi bitirirsin diyince dr gözlerim açıldı neeee 70miii diye
70 en iyi ihtimal dedi.Valla kendimden korktum.
Geçen sene evlendiğimde 52 kgydim öyle kalsaymışım çok iyi olacakmış:KK51:
Bence az almışsın iyi yani.

Bende 1.60 58 kg ile başladım.70 kg ile bu işi bitirirsin diyince dr gözlerim açıldı neeee 70miii diye
70 en iyi ihtimal dedi.Valla kendimden korktum.
Geçen sene evlendiğimde 52 kgydim öyle kalsaymışım çok iyi olacakmış:KK51:
Bence az almışsın iyi yani.
Ayşenur heyecan var mı?
Bir arkadaşım sezaryen doğum yapmıştı. Gözünü açtıktan sonraki ilk lafı
Zayıflamış mıyım? diye sormak olmuştu :)
70 le bitse bile doğumda zaten 5-6 kilo hemen gidecek sanırım. Sonrasını da çabuk verirsin bence.

Ayşenur heyecan var mı?
Bir arkadaşım sezaryen doğum yapmıştı. Gözünü açtıktan sonraki ilk lafı
Zayıflamış mıyım? diye sormak olmuştu :)
70 le bitse bile doğumda zaten 5-6 kilo hemen gidecek sanırım. Sonrasını da çabuk verirsin bence.

Valla bnde heyecan,korku,şaşkınlık hepsi var cnm.
Sanırım zamanla alışırım.
Galiba benimde ilk işim doğumdan sonra tartılmak olur.:confused:

seve seve mıncıklarım..

Sen yorma kendini hiç. Doğum izni ne zaman oluyor?

ister istemez yoruluyorum canım ama evi saldım iyice,hiç iş yapmıyorum :-) evle ilgilenecek enerjim kalmıyor çünkü.sadece yemek yapıyor,mutfağı temizliyorum. doğum izni 7. ayda başlıyor ama ben çalışabildiğim kadar çalışıp iznimin çoğunu doğumdan sonra kullanmayı planlıyorum.bakalım , benim kerata izin verecek mi ;)

merhaba bayanlar canım sıkkın telefonumun garantisi dolmuştu yetkili servisi götürdüm.902 TL fiyat istedi.1 yıl değişim garantisi veriyorlarmış.İsyaaaaaaaaaaan

merhaba bayanlar canım sıkkın telefonumun garantisi dolmuştu yetkili servisi götürdüm.902 TL fiyat istedi.1 yıl değişim garantisi veriyorlarmış.İsyaaaaaaaaaaan

yapmak için mi 902 tl istedi maşallahhhhhhhhhhh.. Yenisini al daha iyi

amaaaan oda neymiş öyle,ıph... markası sanırım.onların tamiri pek mümkün olmuyor sanırım canım

amaaaan oda neymiş öyle,ıph... markası sanırım.onların tamiri pek mümkün olmuyor sanırım canım
evet canım ya maalesef pirince devam .yarın birkaç fiyat daha alırım.bizim kız da tableti düşürdü bikaç kez bi hafta sonra kendine gelmişti bakalım.yedek telefon bulsam çok sorun değilde

evet canım ya maalesef pirince devam .yarın birkaç fiyat daha alırım.bizim kız da tableti düşürdü bikaç kez bi hafta sonra kendine gelmişti bakalım.yedek telefon bulsam çok sorun değilde

umarım pirinçler süper sıvı emicidir
:)

selam kızlar
müge geçmiş olsun ya benım de telefonum suya dusmüştü bir süre sonra kendiliğinden çalıştı bekle bakalım belki seninkide açılır,birde başka batarya ile dene belki batarya değişirse çalışır...902 tl çokmuş hakıkaten yenı telefon alsan daha iyi

Back