- 4 Kasım 2014
- 878
- 817
- 128
- 45
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.341
@__ATALANTE sen seç canım kardeşimi, sana güveniyorum ben..evet ben sizi tanıyorum sürekli onlinesiniz kitap sayfalarında :) Gülcüm bence bu arkadaşıda değerlendir :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
@__ATALANTE sen seç canım kardeşimi, sana güveniyorum ben..evet ben sizi tanıyorum sürekli onlinesiniz kitap sayfalarında :) Gülcüm bence bu arkadaşıda değerlendir :)
evet ben sizi tanıyorum sürekli onlinesiniz kitap sayfalarında :) Gülcüm bence bu arkadaşıda değerlendir :)
Başka birisi ile önceden eşleşme oldu ise ben araya girmeyeyim yaa
iyi akşamlar
gülcüm ayşenuru @erdemaysenur31 bende tanıyorum çok cici kitap okumayı seven bir arkadaşımız. işten de yeni ayrılmıştı
yanlış hatırlamıyorsam kitap okumaya çok zamanımolacak demişti.tabi karar senin
iyi akşamlar
gülcüm ayşenuru @erdemaysenur31 bende tanıyorum çok cici kitap okumayı seven bir arkadaşımız. işten de yeni ayrılmıştı
yanlış hatırlamıyorsam kitap okumaya çok zamanımolacak demişti.tabi karar senin
Vayyyy demek bir eşleşme yok :) Çok kırıldım şu an :) Ben hala kitap kardeşi olmayan biriyim o zaman Neyseee kadeeeer :)Henüz bir eşleşme yok canım :)
Bu arada vikitap kullananlar için benim de kullanıcı adım leyla84 beklerim efendim.
ben hem vikitap, hem goodreads kullanıyorum. Okuduğun kitapları takip edebiliyorsun, kütüphanendeki kitapları takip edebiliyorsun. Dışardayken listene ulaşmak gerekebiliyor bazen, benden tavsiye istediklerinde açıp siteden bakıyorum hemen :)ayy kullanmıyorum ama hep aklımda müsait bir zamanda inceleyeceğim mutlaka...
ben hem vikitap, hem goodreads kullanıyorum. Okuduğun kitapları takip edebiliyorsun, kütüphanendeki kitapları takip edebiliyorsun. Dışardayken listene ulaşmak gerekebiliyor bazen, benden tavsiye istediklerinde açıp siteden bakıyorum hemen :)
facebook sayfan ne? takibe alayım
hoşbuldum :) Babacığın da en kısa zamanda sağlığına kavuşsun İnşallah. Geçmiş olsun.Günaydın hatunlar nasılsınız? ne güzel yeni kitap seven arkadaşlar gelmişler,hoşgelmişler.
serapcığım tansiyon hastası babam ama hastaneye yattığından beri gayet normal seyrediyor çok şükr
Bu arada vikitap kullananlar için benim de kullanıcı adım leyla84 beklerim efendim.
Günaydın hatunlar nasılsınız? ne güzel yeni kitap seven arkadaşlar gelmişler,hoşgelmişler.
serapcığım tansiyon hastası babam ama hastaneye yattığından beri gayet normal seyrediyor çok şükr