Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Hava çok güzel güneş çıktı her ne kadar soğuk olsa da, keşke şimdi sahilde sakin bir yerlerde olup kitap okuyabilseydim, sanayinin içindeyim, diyetteyim, açım, işler yoğun çıldıracağım

Günaydın arkadaşlar nasılsınız?

Hangi kitabı okuyorsunuz.. Ben hala araf okuyorum akıcı ve güzel bir kitap olmasına ragmen hastalık yüzünden okuyamadım.. 98.sayfadayım.

Ben de hala devir ve çıkarın beni bu dışarıdan diye iki kitap okuyorum..
Daha doğrusu yoğunluktan okuyamıyorum yine..

Hava çok güzel güneş çıktı her ne kadar soğuk olsa da, keşke şimdi sahilde sakin bir yerlerde olup kitap okuyabilseydim, sanayinin içindeyim, diyetteyim, açım, işler yoğun çıldıracağım

merhaba kızlar
ben bu diyet olayına başlayamadım.Bu ara çok şiştim.10 gün kadar gecikti ama zaten 3 hafta sürmüştü ondan günler sarktı herhalde.birde inanılmaz halsizim.
kitap olarak Oblomov u okuyorum.Zaten enerjim yok iyice halsizleştirdi.çünkü kitap bütün gün yatan tembel bir derebeyini anlatıyor.

okudukça yatası gelir insanın
ben de yavaş yavaş okuyorum kitabımı

Kızlar var mı benimle önümüzdeki günlerde Kramazov Kardeşleri okumak isteyen

Kızlar var mı benimle önümüzdeki günlerde Kramazov Kardeşleri okumak isteyen

Çok komik yanımda çalışan arkadaş hiç kitap okumaz.Bende sürekli kafasının etini yerim otobüste bari oku derim.geçen birisi karamazov kardeşleri tavsiye etmiş.Bana abla nasıl okudun mu dedi.Bende o kitap okunur mu dedim.1000 sf

Günaydın kızlar.

Tuna Kiremitçi nin yeni kitabını aldım. Okuyorum. Güzel bir hikaye. Eğlenceli gidiyor.

Uçan Halıların Ayro Dinamik Sorunları

Bende yanıma bir gönüllü bulsam daha çekilir olacak kitap ama neyse dur bakalım biraz daha erteleyim bari

Arkadaşını uyar canım başlamadan kitap okumaktan soğumasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…