- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.881
İyiym canım senden naber? İyi yapmışsın gönderde bari adamcağız giysin nisan yağmurlarında :)naber tatlım ,
almadım ya o tesbıhten ...
lcw den bı yagmurluk gbı bısey aldım daha gondermedım ama
İyiyim kardeşcağızım sen nasılsın? Evet yoğun ve keyiflibir haftasonuydu :) çok güzeldir çanakkale. Daha önce gitmiş miydin? Çok duygulanıyor insan. Çocuklar biraz büyüsün ben de gitmek istiyorum tekrar Allah nasip ederse.İyi haftalar bayanlar
Geçmiş olsun cnm.Düzelir aranız umarum.benimkide aynı halt.İş yoğunluğundan yüzünü bile görmüyorum ona rağmen nasıl beni sinir etmeyi beceriyor inanamazsın.Gıcıklığına bir tane daha köpek getireyim diyorum eve.iyice sinir olsun.
Serapcım sen nasılsın yoğundun haftasonu, görüşemedik.Ben bugün kıza söz verdim okulunda Çanakkale anma törenine gideceğim.
o bana daha bısey gondermedı :)İyiym canım senden naber? İyi yapmışsın gönderde bari adamcağız giysin nisan yağmurlarında :)
İyiyim kardeşcağızım sen nasılsın? Evet yoğun ve keyiflibir haftasonuydu :) çok güzeldir çanakkale. Daha önce gitmiş miydin? Çok duygulanıyor insan. Çocuklar biraz büyüsün ben de gitmek istiyorum tekrar Allah nasip ederse.
Benim eşimde sevgililer günü, anneler günü, doğum günü ve evlilik yıldönümünü birleştirip hediye alıro bana daha bısey gondermedı :)
sevglıler gunu gecelı 1 ay oldu be :)
bzm ılk sevgılıler gunumuz ve uzagızBenim eşimde sevgililer günü, anneler günü, doğum günü ve evlilik yıldönümünü birleştirip hediye alırYalnız değilsin dostum.
Sen gönder belki o da gönderir o zaman. Bazı erkekler sevmiyor bu hediye işini. Ya da maddi olarak müsait olmayabilir.bzm ılk sevgılıler gunumuz ve uzagız
bıraz aılesel durumlar var kafasını karıstıran ,Sen gönder belki o da gönderir o zaman. Bazı erkekler sevmiyor bu hediye işini. Ya da maddi olarak müsait olmayabilir.
İyiym canım senden naber? İyi yapmışsın gönderde bari adamcağız giysin nisan yağmurlarında :)
İyiyim kardeşcağızım sen nasılsın? Evet yoğun ve keyiflibir haftasonuydu :) çok güzeldir çanakkale. Daha önce gitmiş miydin? Çok duygulanıyor insan. Çocuklar biraz büyüsün ben de gitmek istiyorum tekrar Allah nasip ederse.
yok cnm Çanakkale ye gitmeyeceğiz okulda tören var bugün şiir falan okuyacaklar ona gideceğim.keşke Çanakkale ye gitseydik süper olurdu.
Ben yanlış anlamışım :) ilk fırsatta çanakkaleye de gidinyok cnm Çanakkale ye gitmeyeceğiz okulda tören var bugün şiir falan okuyacaklar ona gideceğim.keşke Çanakkale ye gitseydik süper olurdu.
Hımm bilemedim şimdi. Şöyle yap. Gönderirken bir anlam yükleme. Sevgililer günümüz kutlu olsun falan gibi. İçinden gelmiş yollamışsın gibi olsunbıraz aılesel durumlar var kafasını karıstıran ,
bende aldım baya zmn oldu o konusthmz zmndan sonra aldım ama daha gondermedım sankı bn gonderınce oda bısey gıondermek zorundayms gbımı olurkı
gunaydın tatlım ,
ne oldu bılmıyorum ama uzulmemeye calıs
sen cok degerlısın onemlı olan senın ıyı olman gerısı duzelır halledılır
Geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyi misin?
Ah kuzum bu erkekler biraz odun oluyor malesef. Sana özel sanma çoğu böyle. Biz daha ince düşünüyoruz ama onlar dümdüz. İnşallah düzeltirsiniz arayı
geçmiş olsun kuzum
hastayken bakmadımı sana
günaydın hatun kişilerim.nasılsınız? dün üç posta misafir ağırlayan biri olarak yorgun ama keyifliyim :) dün de evime mis gibi güneş vurdu ve misafirlerim gelene kadar güneşle beslendim bir saat.şuleciğim tavrını yap ama çokda takma,erkeklerin çoğunda odunluk var .seninki biraz bencil geldi bana ama zamanla düzelir.
İyi haftalar bayanlar
Geçmiş olsun cnm.Düzelir aranız umarum.benimkide aynı halt.İş yoğunluğundan yüzünü bile görmüyorum ona rağmen nasıl beni sinir etmeyi beceriyor inanamazsın.Gıcıklığına bir tane daha köpek getireyim diyorum eve.iyice sinir olsun.
Serapcım sen nasılsın yoğundun haftasonu, görüşemedik.Ben bugün kıza söz verdim okulunda Çanakkale anma törenine gideceğim.
şule çok düşünme canım bu duruma halk arasında cicim ayı bitti deniyor :)
şule çok düşünme canım bu duruma halk arasında cicim ayı bitti deniyor :)
düzelir tabiki canımheh tecrübe işde arkadaş,bende zamanla düzelir diyorum bir de :)
haklısın.bizde öyleydik.ilk aylarda her pazar köydeydik,sonra hafta içi gittik haftasonu gitmedik.şimdi ise iki haftada bir belki :)düzelir tabiki canım
şule gitmeye alışır, her hafta gitmeler iki haftada bir gitmeye dönüşür
insan alışıyor işte bir şekilde
haklısın.bizde öyleydik.ilk aylarda her pazar köydeydik,sonra hafta içi gittik haftasonu gitmedik.şimdi ise iki haftada bir belki :)
hafta içi gitmeye karar verdik bizde.. Daha huzurlu olacagız böyle bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?