Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

naber tatlım ,
almadım ya o tesbıhten ...
lcw den bı yagmurluk gbı bısey aldım daha gondermedım ama
İyiym canım senden naber? İyi yapmışsın gönderde bari adamcağız giysin nisan yağmurlarında :)

İyiyim kardeşcağızım sen nasılsın? Evet yoğun ve keyiflibir haftasonuydu :) çok güzeldir çanakkale. Daha önce gitmiş miydin? Çok duygulanıyor insan. Çocuklar biraz büyüsün ben de gitmek istiyorum tekrar Allah nasip ederse.

o bana daha bısey gondermedı :)
sevglıler gunu gecelı 1 ay oldu be :)

Sen gönder belki o da gönderir o zaman. Bazı erkekler sevmiyor bu hediye işini. Ya da maddi olarak müsait olmayabilir.
bıraz aılesel durumlar var kafasını karıstıran ,
bende aldım baya zmn oldu o konusthmz zmndan sonra aldım ama daha gondermedım sankı bn gonderınce oda bısey gıondermek zorundayms gbımı olurkı

yok cnm Çanakkale ye gitmeyeceğiz okulda tören var bugün şiir falan okuyacaklar ona gideceğim.keşke Çanakkale ye gitseydik süper olurdu.

yok cnm Çanakkale ye gitmeyeceğiz okulda tören var bugün şiir falan okuyacaklar ona gideceğim.keşke Çanakkale ye gitseydik süper olurdu.

ilk fırsatta gidin canım,ben beş sene önce gittim turla,o kadar çok yer gezdim ama çanakkale gibi içime işleyeni olmamıştı.benimde o günden sonra hayalimde çocuklarımı gururla oraya götürmek var hep, Atatürk ü en güzel orda tanır çocuklar bence

Ben yanlış anlamışım :) ilk fırsatta çanakkaleye de gidin 18 mart kız kardeşimin doğum günü. Azrayla yaşıt. Ne alsam ki acaba?

bıraz aılesel durumlar var kafasını karıstıran ,
bende aldım baya zmn oldu o konusthmz zmndan sonra aldım ama daha gondermedım sankı bn gonderınce oda bısey gıondermek zorundayms gbımı olurkı
Hımm bilemedim şimdi. Şöyle yap. Gönderirken bir anlam yükleme. Sevgililer günümüz kutlu olsun falan gibi. İçinden gelmiş yollamışsın gibi olsun eğer müsait değilse zorunluluk hissetmez belki.

gunaydın tatlım ,
ne oldu bılmıyorum ama uzulmemeye calıs
sen cok degerlısın onemlı olan senın ıyı olman gerısı duzelır halledılır

teşekkür edeirm canım güzel duyguların için..

Geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyi misin?
Ah kuzum bu erkekler biraz odun oluyor malesef. Sana özel sanma çoğu böyle. Biz daha ince düşünüyoruz ama onlar dümdüz. İnşallah düzeltirsiniz arayı

Şimdi biraz daha iyiym evde dinleniyorum..
Bilmiyorum ama çok üzüldüm Bu kadarda odun olacagını beklemezdim yani

geçmiş olsun kuzum
hastayken bakmadımı sana

Baktı sagolsun ama bakarkende haftaiçi köye gideriz demi aşkım demekten alıkoyamadı kendini..

Aslında ilk defa böyle davrandı çok mu istemişti çok mu odaklamıştı kendini köye gitmeye bilemiyorum..

Demek tek degilim banada her hareketi batıyor artık

düzelir tabiki canım
şule gitmeye alışır, her hafta gitmeler iki haftada bir gitmeye dönüşür
insan alışıyor işte bir şekilde
haklısın.bizde öyleydik.ilk aylarda her pazar köydeydik,sonra hafta içi gittik haftasonu gitmedik.şimdi ise iki haftada bir belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…