• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Canım ya bende kitaba başlayınca Güneş i kendime yakın bulmuştum.Sonrası malum .ama Mecnun çok iyi hayattaki gerçek değerlerin ne olduğunu bulmuş birisi.çok sağlam bir karakter.(okumayanlar merak edecek)

Güneş kadın, Mecnun erkek mi? Bunların aşkı mı kitabın konusu?

ne güzel anlattın.. Şimdi kitabı alıp okuyasım geldi :)

canım mutlaka al hayatında çok fazla tat alacağın bir zaman dilimi yaşayacaksın bu kitabı okurken.

Canım hoş geldin

birinci kitabı resmen topicle birlikte okumuştuk evet çok etkileyiciydi, tekrar okuyacağım kesinlikle kitabı. İkincisi çıkmış duydum ama henüz almadım bende. Hem çok istiyorum okumayı hem de okumayayım da bitmesin istiyorum :KK70:

evet canımmm benımmmm sormaaa nefes almadan okudum biri resmen :)

Ay bende merak ettim şimdi kitabı :)

Canım geçmiş olsun. Tuzlu suyla gargara yapabilirsen boğazlarına iyi gelir :KK66:

kitap o kadar doğal o kadar akışkankı bende konsantre sorunu olduüu için
1 sayfayı 50 kere okuyordum ama bu kitap sayesinde
normale döndüm terapi gibi geliyor bana
yazar nasıl biri çok merak ediyorum
onunla tanışmayı çok istiyorum
bir kaç kez mail attım ama cevap vermedi yaa :(

Ahh Handan ahhhh....

Aslında kitap bir roman gibi mutlu/hüzünlü bir son yerine karakterlerin hayata bakışı, yaşayış şekilleri ile bence bu kadar etkileyici yada beni etkiledi ki misal benim ana karakterim mecnundur.. Yok yo yaza kadar beklerim ben yazın okurum ikinci kitabı. :KK70: :KK70:
mecnunnnn ekurım benım :P
hayata bakışı tarzı çok başka bişey yaaa
2.kitapta annesiyle babasının ölümünü anlatırken ağladım
çok güzel zeliş yaaaaaaa nasıl bir tarz nasıl bi hayal gucu bu

Şöyle okuyor Güneş le Handan çok yakın arkadaş.güneş birgün evde bir kaza sonucu ölüyor.Handan da kariyerini ailesini herşeyi bırakıp İzmir e yerleşiyor.çok sıcakkanlı olduğu için birçok arkadaş ediyor.ama Handan ı yadırgayanlar da çok oluyor.çünkü biraz kafasına eseni yapıyor. Gibi gibi

Canım ya bende kitaba başlayınca Güneş i kendime yakın bulmuştum.Sonrası malum .ama Mecnun çok iyi hayattaki gerçek değerlerin ne olduğunu bulmuş birisi.çok sağlam bir karakter.(okumayanlar merak edecek)

Sorma bende ne kadar üzüldüm biliyormusun? Hatta yazdım o zamanki topicte nasıl benimsediysem artık. Kitabın kalanını nasıl okuyacağım demiştim ama bambaşkaymış mesele... Evet merak edenler okur diye yazamadım açık açık...

iyice merakım depreşti

ahanda çok merak ettik şimdi :rolleyes::rolleyes:

çok merak ettim ben de :)

Okunacaklar listenize dahil edin pişman olmazsınız...

Bazen bende de olur o, hem bayılırım kitaba sonunu merak etmedim çatlarım hem de bitmesin isterim. Bitince de üzülürüm. :KK70:

Ayy bende öyle işte hem sonunu deli gibi merak edip saatlerce okurum sonra niye bitti diye üzülürüm iyi mi :D :D

Güneş kadın, Mecnun erkek mi? Bunların aşkı mı kitabın konusu?

Mecnun erkek evet, Güneş de kadın ama bu ikisi hiç tanışmıyor :D :D :D

canım mutlaka al hayatında çok fazla tat alacağın bir zaman dilimi yaşayacaksın bu kitabı okurken.

evet canımmm benımmmm sormaaa nefes almadan okudum biri resmen :)

kitap o kadar doğal o kadar akışkankı bende konsantre sorunu olduüu için
1 sayfayı 50 kere okuyordum ama bu kitap sayesinde
normale döndüm terapi gibi geliyor bana
yazar nasıl biri çok merak ediyorum
onunla tanışmayı çok istiyorum
bir kaç kez mail attım ama cevap vermedi yaa :KK43:

Yazar gizliyor kendini değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum belli değil yani yazarın kim olduğu?

mecnunnnn ekurım benım :p
hayata bakışı tarzı çok başka bişey yaaa
2.kitapta annesiyle babasının ölümünü anlatırken ağladım
çok güzel zeliş yaaaaaaa nasıl bir tarz nasıl bi hayal gucu bu

Ahh mecnun çok merak ediyorum çoook

aaaaaaaaaa
kızlar bende 1.kitap pdf olarak varmışşşş
hahahahahh isteyen bana özelden mail atsın atayım :))))))))))

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

hayır cnm :=)
güneş ölüyor mecnun çok başka biri :)
aşk adamı değil pekkk
zırtlak bi tip :)

Aynen öyle :KK66::KK66::KK66:

Sorma bende ne kadar üzüldüm biliyormusun? Hatta yazdım o zamanki topicte nasıl benimsediysem artık. Kitabın kalanını nasıl okuyacağım demiştim ama bambaşkaymış mesele... Evet merak edenler okur diye yazamadım açık açık...

Okunacaklar listenize dahil edin pişman olmazsınız...

Ayy bende öyle işte hem sonunu deli gibi merak edip saatlerce okurum sonra niye bitti diye üzülürüm iyi mi :KK70: :KK70:

Mecnun erkek evet, Güneş de kadın ama bu ikisi hiç tanışmıyor :KK70: :KK70: :KK70:

Yazar gizliyor kendini değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum belli değil yani yazarın kim olduğu?

Ahh mecnun çok merak ediyorum çoook

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Aynen öyle :KK66::KK66::KK66:
yazar çok gizemli ayolll :)

Back