- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.861
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kızlar. Bugün oğlumun okulunda etkinlik vardı. Çocuklarla birlikte kirap okuyup çiçek ektik. Çok sevimlilerdi ya
Selam kızlar. Bugün oğlumun okulunda etkinlik vardı. Çocuklarla birlikte kirap okuyup çiçek ektik. Çok sevimlilerdi ya
Ay hemde ne tatlılardı. Çiçek olmuş oturuyorlar ve hep bir ağızdan hoşgeelldiiinn diyorlar uzata uzata
Şule şu ilk sayfayı bi düzenlesene kuzum ya. Kardeşler değişti malum
iyi haftasonları bayanlar
Nasılsınız sesiniz soloğunuz çıkmıyor.Ben bugünlerde çok halsizim.Bahar yorgunluğu mudur nedir.Sabahları zor kalkıyorum yataktan.Dün biraz temizlik yaptım bugün tembellik günüm.
tembellik benim hayat felsefem oldu bu ara.bu arada o avatarındaki kualalara bayıldım.ohh ne güzel,benim yerimede tembellik yapar mısın canım? ben cumartesileri de çalışıyorum malesef.yarında üniversiteden arkadaşlarım gelecek bana.kendini yorma,bişey yapma deselerde duramam yaparım ben.evi akşamdan eşime süpürtüp,sildireceğim zaten
gunaydın tatlım ,Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben cumartesi günü rahatsızlandım mide bulantısı kusma çok kötüydü.. Sanırım yaptıgım diyet dokundu.. Eşime gelecek olursak beni çok aglattı bi dinlenmemi çok gördü içime oturdu yaptıkları.. Kolay affetmicem..Aramız limoni..
Geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyi misin?Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben cumartesi günü rahatsızlandım mide bulantısı kusma çok kötüydü.. Sanırım yaptıgım diyet dokundu.. Eşime gelecek olursak beni çok aglattı bi dinlenmemi çok gördü içime oturdu yaptıkları.. Kolay affetmicem..Aramız limoni..
Canım naptın hediye işini merak ettim :)gunaydın tatlım ,
ne oldu bılmıyorum ama uzulmemeye calıs
sen cok degerlısın onemlı olan senın ıyı olman gerısı duzelır halledılır
geçmiş olsun kuzumGünaydın kızlar nasılsınız?
naber tatlım ,Canım naptın hediye işini merak ettim :)
Günaydın kızlar nasılsınız?