• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Selam kızlar. Bugün oğlumun okulunda etkinlik vardı. Çocuklarla birlikte kirap okuyup çiçek ektik. Çok sevimlilerdi ya :KK37:

iyi haftasonları bayanlar
Nasılsınız sesiniz soloğunuz çıkmıyor.Ben bugünlerde çok halsizim.Bahar yorgunluğu mudur nedir.Sabahları zor kalkıyorum yataktan.Dün biraz temizlik yaptım bugün tembellik günüm.

iyi haftasonları bayanlar
Nasılsınız sesiniz soloğunuz çıkmıyor.Ben bugünlerde çok halsizim.Bahar yorgunluğu mudur nedir.Sabahları zor kalkıyorum yataktan.Dün biraz temizlik yaptım bugün tembellik günüm.

ohh ne güzel,benim yerimede tembellik yapar mısın canım? ben cumartesileri de çalışıyorum malesef.yarında üniversiteden arkadaşlarım gelecek bana.kendini yorma,bişey yapma deselerde duramam yaparım ben.evi akşamdan eşime süpürtüp,sildireceğim zaten ;)

ohh ne güzel,benim yerimede tembellik yapar mısın canım? ben cumartesileri de çalışıyorum malesef.yarında üniversiteden arkadaşlarım gelecek bana.kendini yorma,bişey yapma deselerde duramam yaparım ben.evi akşamdan eşime süpürtüp,sildireceğim zaten :KK66:
tembellik benim hayat felsefem oldu bu ara.bu arada o avatarındaki kualalara bayıldım.
bu da IMG_3343.JPG benden olsun

Günaydın kızlar nasılsınız?
Ben cumartesi günü rahatsızlandım mide bulantısı kusma çok kötüydü.. Sanırım yaptıgım diyet dokundu.. Eşime gelecek olursak beni çok aglattı bi dinlenmemi çok gördü içime oturdu yaptıkları.. Kolay affetmicem..Aramız limoni..

Ben cumartesi günü rahatsızlandım mide bulantısı kusma çok kötüydü.. Sanırım yaptıgım diyet dokundu.. Eşime gelecek olursak beni çok aglattı bi dinlenmemi çok gördü içime oturdu yaptıkları.. Kolay affetmicem..Aramız limoni..
gunaydın tatlım ,
ne oldu bılmıyorum ama uzulmemeye calıs
sen cok degerlısın onemlı olan senın ıyı olman gerısı duzelır halledılır

Geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyi misin?
Ah kuzum bu erkekler biraz odun oluyor malesef. Sana özel sanma çoğu böyle. Biz daha ince düşünüyoruz ama onlar dümdüz. İnşallah düzeltirsiniz arayı

geçmiş olsun kuzum
hastayken bakmadımı sana

günaydın hatun kişilerim.nasılsınız? dün üç posta misafir ağırlayan biri olarak yorgun ama keyifliyim :) dün de evime mis gibi güneş vurdu ve misafirlerim gelene kadar güneşle beslendim bir saat.şuleciğim tavrını yap ama çokda takma,erkeklerin çoğunda odunluk var .seninki biraz bencil geldi bana ama zamanla düzelir.

İyi haftalar bayanlar

Geçmiş olsun cnm.Düzelir aranız umarum.benimkide aynı halt.İş yoğunluğundan yüzünü bile görmüyorum ona rağmen nasıl beni sinir etmeyi beceriyor inanamazsın.Gıcıklığına bir tane daha köpek getireyim diyorum eve.iyice sinir olsun.

Serapcım sen nasılsın yoğundun haftasonu, görüşemedik.Ben bugün kıza söz verdim okulunda Çanakkale anma törenine gideceğim.

Back