- 20 Eylül 2007
- 9.880
- 3.782
- 448
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.901
Günaydınlar :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hava çok güzel güneş çıktı her ne kadar soğuk olsa da, keşke şimdi sahilde sakin bir yerlerde olup kitap okuyabilseydim, sanayinin içindeyim, diyetteyim, açım, işler yoğun çıldıracağım
okudukça yatası gelir insanınmerhaba kızlar
ben bu diyet olayına başlayamadım.Bu ara çok şiştim.10 gün kadar gecikti ama zaten 3 hafta sürmüştü ondan günler sarktı herhalde.birde inanılmaz halsizim.
kitap olarak Oblomov u okuyorum.Zaten enerjim yok iyice halsizleştirdi.çünkü kitap bütün gün yatan tembel bir derebeyini anlatıyor.
Yok canım sağol Osman aysu kayıp'ı bitirdim elif şafak bit palas'a başlayacağım bende.Kızlar var mı benimle önümüzdeki günlerde Kramazov Kardeşleri okumak isteyen
Kızlar var mı benimle önümüzdeki günlerde Kramazov Kardeşleri okumak isteyen
günaydın
biraz geç oldu ama tünaydın,nasılsınız? burda hava buzzz gibi donayyyruukkkkk
istanbul da soğukbiraz geç oldu ama tünaydın,nasılsınız? burda hava buzzz gibi donayyyruukkkkk
istanbul da soğuk
güneşli ama hava ısırıyordu sanki sabah :)
boğazım çok acıyor kaptım şifayı
Çok komik yanımda çalışan arkadaş hiç kitap okumaz.Bende sürekli kafasının etini yerim otobüste bari oku derim.geçen birisi karamazov kardeşleri tavsiye etmiş.Bana abla nasıl okudun mu dedi.Bende o kitap okunur mu dedim.1000 sf