• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

nasil bir konuşma yapayım ?

Konuşmak istediğini söyleyerek başlamalısın. Belirt bence konuşmak istiyorum tartışmak değil diye. Monotonluktan sıkıldığını anlat mesela, orada dinlenemediğini, size gelmek isteyenlerin gelemediğini, farklı etkinlikler de yapmak istediğini... Mesela 1 hafta gidin 1 hafta gitmeyin gibi bir öneri de bulun.
Ailesiyle ilgili sorun olmadığını da belirt bence.

Bence de en azından 2 haftada bir gidin. Her hafta çekilmez ya. Kırmayalım diye diye kendinden ödün veriyorsun. Çalışan kadınsın. Haftasonu yapacak işlerin olur mutlaka. Al karşına güzelce otur konuş. Sana zaman ayırmak istiyorum, evimle ilgilenmek istiyorum de. Baş başa kalmak istiyorum de.

Ben çalıştığım dönemlerde evimi özlerdim. İşten gelince hep gecesini yaşarsın ya evin. Hafta sonunu iple çekerdim evimde gündüz gözüyle oturayım işim gücüm bitsin erkenden keyfime bakayım diye..

bunu sorun edip ilerde "senin teyzen,yengen için ben annemi babamı görmeye gitmedim "
demez inşallah
bir derdim varı okuya okuya psikolojim bozuldı benim
Her gün mü geliyor sanki yengesi,teyzesi? Demez bence ya.
Aman bdv ye bakarsak manyak olur çıkarız :KK70:

biz de ilk aylar önce annesine giderdik, sonraki hafta ablasına,sonraki hafta abisine, sonraki hafta diğer abisine
sonra anneme gitmeyeli bir ay oldu derdi başa sarardık
kalabalık aile olmasının dezavantajıydı :)
sonra eşim onlardan aynı özveriyi göremeyince azalttı gitmeleri
şimdi bayramdan bayrama desem yeridir
ama o dönemlerde ben çok sıkıntı çektim

bunu sorun edip ilerde "senin teyzen,yengen için ben annemi babamı görmeye gitmedim "
demez inşallah
bir derdim varı okuya okuya psikolojim bozuldı benim

Ben okumuyorum artık oraya yoksa esime baskı kuruyorum orayı okudugum gün :D telefonunu ver bakıcam, Yolda giderken neden elimi tutmayip koluma giriyosun. Sen benim gözümün içine bakmıyosun aldatıyormusun beni :D

Konuşmak istediğini söyleyerek başlamalısın. Belirt bence konuşmak istiyorum tartışmak değil diye. Monotonluktan sıkıldığını anlat mesela, orada dinlenemediğini, size gelmek isteyenlerin gelemediğini, farklı etkinlikler de yapmak istediğini... Mesela 1 hafta gidin 1 hafta gitmeyin gibi bir öneri de bulun.
Ailesiyle ilgili sorun olmadığını da belirt bence.

Bence de en azından 2 haftada bir gidin. Her hafta çekilmez ya. Kırmayalım diye diye kendinden ödün veriyorsun. Çalışan kadınsın. Haftasonu yapacak işlerin olur mutlaka. Al karşına güzelce otur konuş. Sana zaman ayırmak istiyorum, evimle ilgilenmek istiyorum de. Baş başa kalmak istiyorum de.

Fikirleriniz için teşekkür ederim ama ben cogu zaman bahane uyduruyorum ama bahane uydurmak istemiyorum yalan söylemiş gibi hissediyorum kendimi.. Geçen hafta onun annesi babası benim annemgilin bahçesine geldiler bizde gittik piknik filan yaptık köye gitmedik bu hafta kaçışım yok galiba ama kendimi çok yorgun hissediyorum 2 haftadır çamaşır makinesini çalıştıramadım yorgunluktan :(

biz de ilk aylar önce annesine giderdik, sonraki hafta ablasına,sonraki hafta abisine, sonraki hafta diğer abisine
sonra anneme gitmeyeli bir ay oldu derdi başa sarardık
kalabalık aile olmasının dezavantajıydı :)
sonra eşim onlardan aynı özveriyi göremeyince azalttı gitmeleri
şimdi bayramdan bayrama desem yeridir
ama o dönemlerde ben çok sıkıntı çektim

aslında bende öyle desem.. Annen baban kaç kere geliyor evimize bir eksiginiz var mı diye sormuyor desem :D ayy ben BDV ' ye bagladım direk :D

işin zor Şulecim bende 5 yıl aile apartmanında otururdum. benim hiç özelim olmazdı. sadece kayınvalide değil abiler eltiler yeğenler vs.bir arkadaşım gelse herkes doluşurdu.neler çektiğimi ben bilirim. sabah 8 gece 12 farketmez çat kapı gelirlerdi.bende kimseye birşey diyemem tabii.sonra kiraya çıktık.
Benim eşim kadar annesine ailesine düşkün adam yoktur.Ama zamanla bazı şeyler aşılıyor.şimdi istersem gidiyorum istemezsem gitme.biraz sabırlı ol örneğin her hafta gidin ama 1 gün kalalım vs dersin

işin zor Şulecim bende 5 yıl aile apartmanında otururdum. benim hiç özelim olmazdı. sadece kayınvalide değil abiler eltiler yeğenler vs.bir arkadaşım gelse herkes doluşurdu.neler çektiğimi ben bilirim. sabah 8 gece 12 farketmez çat kapı gelirlerdi.bende kimseye birşey diyemem tabii.sonra kiraya çıktık.
Benim eşim kadar annesine ailesine düşkün adam yoktur.Ama zamanla bazı şeyler aşılıyor.şimdi istersem gidiyorum istemezsem gitme.biraz sabırlı ol örneğin her hafta gidin ama 1 gün kalalım vs dersin
sadece cumartesi gidip pazar dönsek sorun yok ama köyün otobüsü yok ki pazar günleri malesef pazartesiye kadar kalıyoruz :(

TDK müsaitt kelimesinin anlamını
Flört etmeye hazır olan, kolayca flört edebilen (kadın)
olarak yazmış..

Dün tesadüf Sabahattin Ali okuyorum.şöyle diyor:
kızın kendisene nasıl müsait davranacağını tasavvur ederse yarın muhakkak aksiyle karşılaşacağına emindi.kızın yarın sahiden alacağı vaziyete ehemmiyet veriyordu.

bu müsait kelimesini eskiden de bayanlar için kullanılıyormuş demek ki.

Günaydın nasılsınız? benim telefon emekliye ayrıldı.eski telefonda android değil.anlayacağınız bir süre watsap dan uzağım

Sağol cnm bu hafta öyle saldımki haftasonu kardeşimle eşi bize geldi onların yıldönümleriydi.bende pasta almıştım. 5 kişi bitiremedik tabiiki cmt günü. bu hafta o pasta bitene kadar tek başıma yedim evde.çok saldım yani.haftasonu yine yerim doğum günü var .pzt başlarım belki.5 kilo vermek istiyorum çok değil aslında.

Sağol cnm bu hafta öyle saldımki haftasonu kardeşimle eşi bize geldi onların yıldönümleriydi.bende pasta almıştım. 5 kişi bitiremedik tabiiki cmt günü. bu hafta o pasta bitene kadar tek başıma yedim evde.çok saldım yani.haftasonu yine yerim doğum günü var .pzt başlarım belki.5 kilo vermek istiyorum çok değil aslında.

beni bir görsen sen göbek önde gidiyor. Yürüyüşü bıraktıktan sonra 3-4 kilo aldım şuanda 65 kiloyum ufacık boyumla :(

beni bir görsen sen göbek önde gidiyor. Yürüyüşü bıraktıktan sonra 3-4 kilo aldım şuanda 65 kiloyum ufacık boyumla :KK43:
o bişey mi bende arkamda 2 yastıkla geziyorum.Tek sporla kilo vermek zor ancak 2-3 saat günde spor yapıcaksın ki veresin.pzt sizinle başlıyorum ozaman

günaydın,nasılsınız? uğramaz oldu buralara kimsecikler,baksana kardeşim bile gelmemiş :(

Back