Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

oy yawrum benim ya :) çok duygulandım Ayşegül :) Tabi ki önemli değil cinsiyeti sağlıklı olsun önemli olan o da merak ediyor insan işte.. Yorulmuş da uyumuş

Gülll sen şiir kitabını gönderdin mi arkadaşlara ben isterim demiştim halbuki

kızz ne güldürdün vallahi beni

kızzz nerdesin sen :))))

hani biz birlikte okumuyor muyduk bu kitabı ne oldu niye hiç dahil olmuyorsun

Bu arada hep beraber okudğumuz kitabı kimler bitirdi hani üzerinde konuşacaktık???

ben bitirdim arkadaşların bitirmesini bekliyorum :) Beraber yürüdük biz bu yıllarda 2010 yılındayım ama kitap evde

Gülll sen şiir kitabını gönderdin mi arkadaşlara ben isterim demiştim halbuki

banada gelmedi ki :)

Canlarım, ben anca anca dışarı çıkmaya başladım. O da evden arabaya kadar falan. Ayağım sebebiyle araba da kullanamıyorum, ayakkabıyla yürümekte de zorlandığım için çıkıp kimseye gönderemedim henüz kitabımı.
Sadece kitap kardeşime kitabını gönderirken ona gönderdim. Banu'ya yani .
Aslında şöyle bir durum var, eşime versem gönder diye tamam der. Ama biliyorum götürecek şirkete, unutacak her hatırlattığımda aa tamam yarın kesin yolluyorum diyecek, o akşam yine unuttum yoğundum diyecek, ben çıldıracağım... diye eşime söylemiyorum (ki Banu'ya gönderdiğimi biliyordum ama eşim evden götürdükten 10 gün sonra çıkardı kargoyu). İsteyen tüm kardeşlerime göndereceğim, unutmadım aklımda yani.

Günaydın kızlarrr :) Hangi kitapları okuyorsunuz bakalım

ayy ya bak çok utandım şimdi

acelesi yok canım ene zaman olursa yani ben unutuldum sandım o yüzden öyle yazdım ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…