- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.721
evet goggle hesabı açıyorsunuz ama kolay yani zor değil ücretsiz :)sen bana birde face den göndersene tekrar linki
evet bende bunu merak ediyorum bakınca bişey anlamadım dün şuleeee
hayırlı olsun şule
nasıl izlemeye alırım seni google hesabımı açmak lazım
evet goggle hesabı açıyorsunuz ama kolay yani zor değil ücretsiz :)
bugün çok evrak işim oldu,pc bunalttı anlayacağın. ikili teste de gelince; kan tahlil sonucum henüz çıkmadı ama ense kalınlığına baktı doktorum gayet normal dedi.1,1 mm ensesi varmış yani kibrit çöpü kadar :) kolu bacağıda gayet sağlıklıydı çok şükür.asıl komediyi anlatayım da ben siz gülün.bana arkadaşlarım gitmeden çikolata yeki bebek hareketlensin,doktor daha iyi görsün cinsiyetini de görür belki dedi.bende çok tatlı yiyemediğim için bir küçük bitter çikolata yedim.ultrasona bir bakar ki doktor benim ki mutlulukdan fırfır dönüyor.o kadar hızlı dönüyordu ki doktorda şaşırdı.dur da bir koluna bacağına bakayım yavrum diyor durmuyor.habire lamba etrafında dönen kelebek gibi dönüyor.en son doktor beni kaldırdı,sen biraz dinlen 10 dakika sonra gel dedi.10 dakika sonra ultrasona girdiğimde de yorgunlukdan yavrucağım bacaklarını kıstırıp yatmış,yine cinsiyetini göremedi
bugün çok evrak işim oldu,pc bunalttı anlayacağın. ikili teste de gelince; kan tahlil sonucum henüz çıkmadı ama ense kalınlığına baktı doktorum gayet normal dedi.1,1 mm ensesi varmış yani kibrit çöpü kadar :) kolu bacağıda gayet sağlıklıydı çok şükür.asıl komediyi anlatayım da ben siz gülün.bana arkadaşlarım gitmeden çikolata yeki bebek hareketlensin,doktor daha iyi görsün cinsiyetini de görür belki dedi.bende çok tatlı yiyemediğim için bir küçük bitter çikolata yedim.ultrasona bir bakar ki doktor benim ki mutlulukdan fırfır dönüyor.o kadar hızlı dönüyordu ki doktorda şaşırdı.dur da bir koluna bacağına bakayım yavrum diyor durmuyor.habire lamba etrafında dönen kelebek gibi dönüyor.en son doktor beni kaldırdı,sen biraz dinlen 10 dakika sonra gel dedi.10 dakika sonra ultrasona girdiğimde de yorgunlukdan yavrucağım bacaklarını kıstırıp yatmış,yine cinsiyetini göremedi
Gülll sen şiir kitabını gönderdin mi arkadaşlara ben isterim demiştim halbuki
banada gelmedi ki :)
kızzz nerdesin sen :))))
hani biz birlikte okumuyor muyduk bu kitabı ne oldu niye hiç dahil olmuyorsun
Bu arada hep beraber okudğumuz kitabı kimler bitirdi hani üzerinde konuşacaktık???
kızzz nerdesin sen :))))
Bu arada hep beraber okudğumuz kitabı kimler bitirdi hani üzerinde konuşacaktık???
benim son 30 sayfam kaldıkızzz nerdesin sen :))))
Gülll sen şiir kitabını gönderdin mi arkadaşlara ben isterim demiştim halbuki
banada gelmedi ki :)
acımak bitti dün akşamGünaydın kızlarrr :) Hangi kitapları okuyorsunuz bakalım
Canlarım, ben anca anca dışarı çıkmaya başladım.O da evden arabaya kadar falan. Ayağım sebebiyle araba da kullanamıyorum, ayakkabıyla yürümekte de zorlandığım için çıkıp kimseye gönderemedim henüz kitabımı.
Sadece kitap kardeşime kitabını gönderirken ona gönderdim. Banu'ya yani.
Aslında şöyle bir durum var, eşime versem gönder diye tamam der. Ama biliyorum götürecek şirkete, unutacak her hatırlattığımda aa tamam yarın kesin yolluyorum diyecek, o akşam yine unuttum yoğundum diyecek, ben çıldıracağım...diye eşime söylemiyorum (ki Banu'ya gönderdiğimi biliyordum ama eşim evden götürdükten 10 gün sonra çıkardı kargoyu). İsteyen tüm kardeşlerime göndereceğim, unutmadım aklımda yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?