- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.761
sarı kantaronlu melisa içiyorum kuzugündüzaydın o zaman sakinleşmek,rahatlamak için içeceksen melisa iş canım.
çift etki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sarı kantaronlu melisa içiyorum kuzugündüzaydın o zaman sakinleşmek,rahatlamak için içeceksen melisa iş canım.
günaydın
gündüz
aa günaydın yazacağıma gündüz yazmışım
Günaydın kızlar nasılsınızzz :)
Kızım bu sabah uykuculuk yaptı baya. Bende girdim yatağın içinde kitap keyfi yaptım saat 10.00 a kadar. Devir'e başladım... Anlatımını yine sevdim Ece'nin, daha başlarda olmama rağmen..
Bu arada e-book okuduğum Durulmayan Bir Kafa'yı bitirmedim, sıkıldım biraz ondan. İstediğim tadı alamadım. Ben de telefonuma yükledim e-book u. Kitapsız anlarımda telden okurum öyle bitiririm diye...
Kızlar buzdolabım acayip sesli çalışmaya başlamıştı. Öyle ki gece mutfağın kapısını kapıyorduk. Eşim de bu niye ses yapıyor diye kurcalayıp arkadaki bir parçasını çıkarmıştı. Vee oleey ses kesildi. Ama bir baktık birkaç gün sonra dolap soğutmuyor, üstelik her şey bozuluyor.. Şu an buzdolabı tamircisi var, yapıyor dolabı. Motoru değişecekmiş. Meğer o eşimin çıkardığı parçaymış asıl soğutan ... Yapıldıktan sonra ses de çıkarmayacakmış... Eşime diyordum olmaz bu buzdolabı ben yeni istiyorum diye, yapılabilen bir şeymiş tüh
Başka bahara kaldı benim yeni buzdolabı hevesim
midem bulanıyor yine ama iyiyim kızlar.aferin ada ya,sana arada müsade ediyor bak ne güzel tamirci gelmeden birkaç parçada sen sökseydin ya caanımm
her kadının bünyesi farklıymış,16. haftadan sonra azalmaya başlar dedi.bu işler genetik birazda,benim annem 6 ay aşerirmiş,kusarmış.inşallah ona çekmemAyşegül hiç aklıma gelmedi ya, zaten gelse de beceremezdim :)
Ne zaman geçermiş bulantılar dr un bir şey söyledi mi bu konuda?
her kadının bünyesi farklıymış,16. haftadan sonra azalmaya başlar dedi.bu işler genetik birazda,benim annem 6 ay aşerirmiş,kusarmış.inşallah ona çekmem
Hepsi geçer canım hiç merak etme sen, sağlıkla al kucağına inşallah.
Ayşegüül eğer bebeğin tahmini doğum tarihinde doğarsa Ada'yla doğum günleri aynı olacak
günaydın hatunlar,ben daha iyiyim şükür.dün samsunda hava çok güzeldi ve tüm güneş balkonumdaydı sanki.iki saat güneşte oturdum,enerji depoladım
gül cüğüm ben adaya bayılıyorum zaten.inşallah onun gibi tatlı bir kızım olur a
günaydın,bende sağlık ocağından geliyorum.yakın olduğu için iş yerime rutin tahlillerimi orda yaptırıyorum.bende dün acımak ve böğürtlen kışını okudum.ikiside güzeldi ama acımak gibi tarzdaki kitapları okumayı özlemişim...