Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

bnm bgn 3. gunum 80 sayfam fılan kaldı o kdr merakla okudumkı ,
harıka bı kıtap bence cok severek merakla okuyorum , ıskender palanın dıger kıtaplarıda boyle akıcı ve guzelmıdır acaba

cok basıt kacmaz mı :)

masa bası ıste calısmıyor ama aksesuar olabılır ıkımızın resmınden olabılecek aksesuar da guzel fıkır nereden bakablırım acaba nette varmdıır bıldgınız sıte fılan
Parfüm, atkı-bere, kazak falan alabilirsin. Limit söylesen daha çok fikir çıkar aslında.
kullanabılecegı sureklı benı hatırlayacagı bısey almak ıstıyorum aslında ,
tesbih nasıl olur sızce?
cok pahalı bısey almak ıstemıyorum

Ben de onu diyecektim :) kehribar taşından falan yaptırabilirsin. İstanbuldaysan kapalıçarşıya bak mutlaka.
dun kehrıbar dıyodu hemde ,
bılmıyorumkı gebzedeyım ben oralara kdr gdıp ona tesbıhmı alcam :)
bıde karsılıgında sacma sapan bısey alır o kesın
ay suan ona cok kızguınım hıcbısey almıycam ona

Yarın geçer kızgınlığın hediye ararsın yine.
Al bi arkadaşını yanına git kapalı çarşıya. Dah uygun fiyatlı bulursun. Gebze dediğin şurası :)

Ya da kızgınsın ya gir bi hac malzemeleri satan dükkana gül kokulu tespih al Kızgındım kehribar yerine bunu aldım dersin.

cok guldum ya Allah ta senı guldursun ,
valla tesbıh akıllıca bısey de kapalı carsı tam olarak nerde kı bn hıc gtmedım emınonundemı ?

cok guldum ya Allah ta senı guldursun ,
valla tesbıh akıllıca bısey de kapalı carsı tam olarak nerde kı bn hıc gtmedım emınonundemı ?
Eminönünden de gidilir ama sen beyazıttan git. Beyazıt tramvay durağının orada. Kime sorsan gösterir.

suan ona o kdr kızgınımkı kılımı bıle kıpırdatmam onun ıcın ,
sen o tarafa yakınmısın acaba fıyatlarını sorabılırmsn bnm ıcın
Dün oradaydım şansa bak uzun bir süre gidemem heralde. Ama bi arkadaşım eşine 100-150 lira arasında yaptırmıştı.

sarı renktemı oluyo yanı ?
cok ıtıcı gelıyo bana ya ama oda sevıyomus dun oyle soyledı bılmıyorumkı naapsam
Ya taşları boyuyorlar mı napıyorrlar bilmiyorum ama bizim kız pembe yaptırmıştı :) bir araştır bakalım internetten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…