Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Bildiğimiz bir şey ise seve seve :)

elimden gelen birşey varsa seve seve yardımcı olurum

hıımmm sor bakalım nedir acaba?
sevgılıler gununde sevgılıme bısey alamadım zaten uzak oldgumuz ıcın gorusemedıkte ama o bana hedıye alacagını kargoyla gondercegını soyledı benımde ona bısey almam lazım ama duzgun kullanabılecegı sureklı benı hatrlatan bısey olmasını ıstıyorum sızce ne almalıyım

ne iş yapıyor? mesleğiyle alakalı özel bir şey yaptırabilirsin.mesela ikinizin adı yazılı anahtarlık,başharflerinizi taşıyan süner takımı,ikinizin resminin olduğu camdan aksesuarlar var,değişik şeyler var ama meslek ve beğenisine göre seçebilirsin.

Parfüm, atkı-bere, kazak falan alabilirsin. Limit söylesen daha çok fikir çıkar aslında.

_Sitare_ canım iskender pala od u okudum.açıkça söylemek gerekirse ilk 10 15 sayfa okudum ve bıraktımbirkaç ay sonra tekrar elime aldım ve 1 haftada falan bitirdim.palanın Romanları çok kolay okunmuyor biraz tarihi bilgi istiyor. Ama OD okunmalı derim.yunus Emre'yle ilgili bildiğimiz hikayelerde var içinde.mesele herkese şifa dağıtırken kendi gözlerinin neden açılmasını istememesi gibi

Bu arada Reşat Nuri ye istediğiniz zaman başlayabiliriz bende var. Aynı anda 1 2 kitap okurum zaten

Günaydınnn :) ah ayşegül eminönünde bebişler için neler vardı neler. Hele bir cinsiyeti belli olsun serap teyzesi yine gidip hediyeler alacak ona

Günaydınnn :) ah ayşegül eminönünde bebişler için neler vardı neler. Hele bir cinsiyeti belli olsun serap teyzesi yine gidip hediyeler alacak ona

ayy çok iyi biliyorum oraları serap,bu seneye kadar her sene gelirdim ve gezerdim,eminönü,kapalıçarşı... bayılırım oralara canım düşünmen yeter ama masrafa girme bak üzülürüm

ayy çok iyi biliyorum oraları serap,bu seneye kadar her sene gelirdim ve gezerdim,eminönü,kapalıçarşı... bayılırım oralara canım düşünmen yeter ama masrafa girme bak üzülürüm
Yeğenimle arama girme Bu sene gelmeyi düşünmüyor musun? Baharda gelsen ne güzel olur. Hep birlikte gezerdik.

Günaydın kızlarrr :) Kitaba yarın başlıyoruz değil mi :) Ben onu bir günde okurum inşallah Ayrıca dün milenaya mektuplar kitabını yarım bıraktım normalde hiç yapmadıgım birşeydi

Günaydın kızlarrr :) Kitaba yarın başlıyoruz değil mi :) Ben onu bir günde okurum inşallah Ayrıca dün milenaya mektuplar kitabını yarım bıraktım normalde hiç yapmadıgım birşeydi
ben yarın alacağım,akşama başlarım
Yeğenimle arama girme Bu sene gelmeyi düşünmüyor musun? Baharda gelsen ne güzel olur. Hep birlikte gezerdik.
hal vaziyet ne gösterir bilmiyorum ki canım,nasıl olurum.hamile olmasaydım şayet nisanda İstanbul a gelecektim.sefeköyde,beylikdüzünde halalarım var. riskim olmaz da iyi olursam,gelmeyi istiyorum

günaydın canımm nasılsın
ağrın sızın yoktur inşallah

Günaydın kızlar, İstanbulda kapalı bir hava var ister istemez ruh halinede yansıyor insanın...

Kitaba perşembe başlarız demiştik ya dün. Okuduğum kitabı yarım bırakamam karakterleri unutuyorum araya başka kitap girince :)))

O yüzden dün konuştuğumuz gibi perşembe başlayalım olur mu?

Olur tabi. Benim elimde de kitap var. Fi yi bitiremedim daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…