- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.528
- 298
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.561
eee o zaman perşembe diyelim ve başlayalım o gün :)))
anlaştık :)eee o zaman perşembe diyelim ve başlayalım o gün :)))
Bildiğimiz bir şey ise seve seve :)
elimden gelen birşey varsa seve seve yardımcı olurum
sevgılıler gununde sevgılıme bısey alamadım zaten uzak oldgumuz ıcın gorusemedıkte ama o bana hedıye alacagını kargoyla gondercegını soyledı benımde ona bısey almam lazım ama duzgun kullanabılecegı sureklı benı hatrlatan bısey olmasını ıstıyorum sızce ne almalıyımhıımmm sor bakalım nedir acaba?
ne iş yapıyor? mesleğiyle alakalı özel bir şey yaptırabilirsin.mesela ikinizin adı yazılı anahtarlık,başharflerinizi taşıyan süner takımı,ikinizin resminin olduğu camdan aksesuarlar var,değişik şeyler var ama meslek ve beğenisine göre seçebilirsin.sevgılıler gununde sevgılıme bısey alamadım zaten uzak oldgumuz ıcın gorusemedıkte ama o bana hedıye alacagını kargoyla gondercegını soyledı benımde ona bısey almam lazım ama duzgun kullanabılecegı sureklı benı hatrlatan bısey olmasını ıstıyorum sızce ne almalıyım
günaydın canımm nasılsıngünaydın
günaydın canımm nasılsın
ağrın sızın yoktur inşallah
Günaydınnn :) ah ayşegül eminönünde bebişler için neler vardı neler. Hele bir cinsiyeti belli olsun serap teyzesi yine gidip hediyeler alacak ona
iyiyim canım uğraşıyoruz işteçok şükür daha iyiyim canım.karnıma ufaktan ufaktan sancı giriyor arada ama normalmiş onlar. sen nasılsın?
Yeğenimle arama girmeayy çok iyi biliyorum oraları serap,bu seneye kadar her sene gelirdim ve gezerdim,eminönü,kapalıçarşı... bayılırım oralaracanım düşünmen yeter ama masrafa girme bak üzülürüm
ben yarın alacağım,akşama başlarımGünaydın kızlarrr :) Kitaba yarın başlıyoruz değil mi :) Ben onu bir günde okurum inşallahAyrıca dün milenaya mektuplar kitabını yarım bıraktım normalde hiç yapmadıgım birşeydi
hal vaziyet ne gösterir bilmiyorum ki canım,nasıl olurum.hamile olmasaydım şayet nisanda İstanbul a gelecektim.sefeköyde,beylikdüzünde halalarım var. riskim olmaz da iyi olursam,gelmeyi istiyorumYeğenimle arama girmeBu sene gelmeyi düşünmüyor musun? Baharda gelsen ne güzel olur. Hep birlikte gezerdik.
günaydın
günaydın canımm nasılsın
ağrın sızın yoktur inşallah
Günaydınnn :) ah ayşegül eminönünde bebişler için neler vardı neler. Hele bir cinsiyeti belli olsun serap teyzesi yine gidip hediyeler alacak ona
Günaydın kızlarrr :) Kitaba yarın başlıyoruz değil mi :) Ben onu bir günde okurum inşallahAyrıca dün milenaya mektuplar kitabını yarım bıraktım normalde hiç yapmadıgım birşeydi
ben yarın alacağım,akşama başlarım
hal vaziyet ne gösterir bilmiyorum ki canım,nasıl olurum.hamile olmasaydım şayet nisanda İstanbul a gelecektim.sefeköyde,beylikdüzünde halalarım var. riskim olmaz da iyi olursam,gelmeyi istiyorum
Olur tabi. Benim elimde de kitap var. Fi yi bitiremedim daha.Günaydın kızlar, İstanbulda kapalı bir hava var ister istemez ruh halinede yansıyor insanın...
Kitaba perşembe başlarız demiştik ya dün. Okuduğum kitabı yarım bırakamam karakterleri unutuyorum araya başka kitap girince :)))
O yüzden dün konuştuğumuz gibi perşembe başlayalım olur mu?
gel gelben yarın alacağım,akşama başlarım
hal vaziyet ne gösterir bilmiyorum ki canım,nasıl olurum.hamile olmasaydım şayet nisanda İstanbul a gelecektim.sefeköyde,beylikdüzünde halalarım var. riskim olmaz da iyi olursam,gelmeyi istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?