- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.541
evet yunus emreyı anlatıyor akıcı bır dılı var okuyanlardan yyorum almak ıstedım :)günaydın,okumadım ama arkadaşım okuyor,yunus emreyi anlatıyormuş sanırım.güzel gidiyor diyordu.
ben de okuyayım yorumları bıldırırım sızeben okumadım ama güzel diyenler var
çok şükür teyzesi büyüyor miniğim . şaka bir yana gr gr büyüse de hissettiriyor büyüdüğünü.karnımda tuhaf ağrılar olmaya başladı.sanki biri içerden itiyor büyüsün karnım diye.sıpa kendine yer ediyor herhalde
oy kıyamam yaa :)çok şükür teyzesi büyüyor miniğim . şaka bir yana gr gr büyüse de hissettiriyor büyüdüğünü.karnımda tuhaf ağrılar olmaya başladı.sanki biri içerden itiyor büyüsün karnım diye.sıpa kendine yer ediyor herhalde
Günaydın canım nasılsın :)günaydınn
Günaydınnnn :)
Ne güzel ya biz de tanık oluyoruz minnoşun günden güne büyümesine. Doğumunu da böyle bekleyeceğiz inşallah. Rabbim bahtını güzel yazsın kuzucuğun. Son aylar zor oluyor ayşegülüm. Bir geriniyor içerde sorma gitsin. Ayakları dayamalar mı, hıçkırık tutmalar mı dersin neler neler :) rabbimin bir mucizesi işte
kızlar acımak kitabını aldınız mı ne zaman okumaya başlıcaz :)
ben daha alamadımkızlar acımak kitabını aldınız mı ne zaman okumaya başlıcaz :)
Günaydın kızlarr,
günaydın cnaım evet ben aldım kitabı ne zaman isterseniz başlayabiliriz.
ben de alamadım.çarşamba günü alacağımkızlar acımak kitabını aldınız mı ne zaman okumaya başlıcaz :)
sağolasın serapcığım.hamilelik anılarını tazeliyorum bende senin ne güzel :) bulantılarım hafiflemeye başladı.3-6 ay en keyifli ay demiştin ya,ben de onu bekliyorum sabırsızlıklaGünaydınnnn :)
Ne güzel ya biz de tanık oluyoruz minnoşun günden güne büyümesine. Doğumunu da böyle bekleyeceğiz inşallah. Rabbim bahtını güzel yazsın kuzucuğun. Son aylar zor oluyor ayşegülüm. Bir geriniyor içerde sorma gitsin. Ayakları dayamalar mı, hıçkırık tutmalar mı dersin neler neler :) rabbimin bir mucizesi işte
bugün başlasak ya merak ediyorum
ben de alamadım.çarşamba günü alacağım
sağolasın serapcığım.hamilelik anılarını tazeliyorum bende senin ne güzel :) bulantılarım hafiflemeye başladı.3-6 ay en keyifli ay demiştin ya,ben de onu bekliyorum sabırsızlıkla
Ben aslında Beyoğlu'nun en Güzel Abisine başladım yanımda da o var ama akşama başlayabilirim. Kimler var şimdi okumaya hazır.
Ben uyarım sorun yok başlayalım dersen başlarız...
yarısmamı yapıcaksınız bende alayım ozaman kızlarkızlar acımak kitabını aldınız mı ne zaman okumaya başlıcaz :)
Benim çocuklar peş peşe olduğu için bunalmıştım Hamilelikten :) düşün 40 hafta hamilesin o bitiyor 7 ay ara sonra bir 38 hafta dahaben de alamadım.çarşamba günü alacağım
sağolasın serapcığım.hamilelik anılarını tazeliyorum bende senin ne güzel :) bulantılarım hafiflemeye başladı.3-6 ay en keyifli ay demiştin ya,ben de onu bekliyorum sabırsızlıkla
Bildiğimiz bir şey ise seve seve :)arkadaslar sıze bısey danısmak ıstıyorum yardımcı olursanız cok sevınıcem
arkadaslar sıze bısey danısmak ıstıyorum yardımcı olursanız cok sevınıcem
ben de alamadım.çarşamba günü alacağım
biraz daha bekleyelim o zaman :)
Benim çocuklar peş peşe olduğu için bunalmıştım Hamilelikten :) düşün 40 hafta hamilesin o bitiyor 7 ay ara sonra bir 38 hafta daha
Kızlar kitabı aldırdım kardeşime bir iki güne elimde olur. Haftaiçi başlayalım olur mu?
arkadaslar sıze bısey danısmak ıstıyorum yardımcı olursanız cok sevınıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?