- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.521
Bir problem oldugundan degil , son zamanlar kopuluk oldu kacirdigim seyler oldu , muhabbetlere karisamadim , ondan sonra da pek toparlayamadim , zaten vatsapta sizler devam ediyorsunuz , bu sekilde hani ben biraz sikildim acikcadi , ama Mugeyle gorusmeye devam edicem o da isterse tabj
Ask olsun , mugeyle cep telefonlarimizi almistik o yuzden yine girusmeye devam ederiz ev adreslerimizi de vermustik o yuzden. Sule de senin yazdigini begenip bana cevap yazmamis pek anlam veremedim , sonucta tesekkur etmistim ona da, neyse onemi yok sen de kendine iyi bak hosca kalAnladım canım. Müge hariç hiç birinizi gözüm görmesin diyorsun yaniNeyse arada uğra yine :) kendine iyi bak
Oyle hissettin demek ki , sana tesekkur ederim bizleri bulusturdugun icin , guzrel bir ani oldu bizeaslında biz sürekli yazıyoruz buraya. Bence sende farklı bir sebep var neyse bakalım hayırlısı olsun canın sağolsun ne diyelim. Arada uğrarsan yazışırız.Hoşcakal.
Ayşegül, o göbüş biraz daha büyüsün bak bakalım taşınabiliyor musun yatağa
Küçükken salonda uyumuş numarası yapardım ki babam beni kucağına alıp yatağıma yatırsın diye.
Çok özeniyorum tv karşısında şekerleme yapabilenlere. Ben hayatta uyuyamamyok ışık geldi gözüme, yok tv den ses geldi diye diye hayatta uykuya geçemem. Benim uyku ortamım karanlık ve sessiz olacak. Yoksa mümkün değil pek.
Valla ben de çok istiyorum tv izlerken elimde kumanda uyuyakalayım ama yok olmuyor :) hoş eşimden bana fırsat kalmıyor zaten. Uzanır uzanmaz uyuduğu içinayyy çok tatlı oluyor serapcığım,çocukluğumdan beri çok severim ama normalde uyuduğum yerde ışık ,ses olmamasın bende isterim.şekerleme ayrı bir tat ,üzüldüm valla senin adına
tabi bir de o var, uyumamak için bahaneler, çocukluk güzeldi bea :)haklısın canım,zaten sabah sen kilomu aldın ağırlaşmışsın diye söylenmeye başladı bile eşim :)
çocukluk ne kadar güzel şeydi değil mi? bende yatağıma yatmayıp tv karşısında şekerleme yapmak için,uyumuyorum ki baba gözlerimi dinlendiriyorum derdim
aaa bende öyleyim,uyanınca yataktan hemen kalkarım yoksa afaganlar basar beni ama tv karşısında uykuya dalma ayrı bir keyifŞekerlemeyi ben de yapamam. Hatta uzun yıllardır yatak keyfi de yapamıyorum. Hani böyle uyanırsın ama çıkmazsın yataktan br o yana bir bu yana dönersin gerinirsin falan... Çoktan unuttum o keyfi. Uyanır uyanmaz dürtüyor beni bir şey kalkıyorum hemen yataktan.
gunaydın cnmgünaydın hatunlar,güneşli bir samsundan merhaba hepinize
gunaydın kızlar ,
bgn öd - ıskender pala yı okumaya basladım
okuıyan varmı buralarda
Çok özeniyorum tv karşısında şekerleme yapabilenlere. Ben hayatta uyuyamamyok ışık geldi gözüme, yok tv den ses geldi diye diye hayatta uykuya geçemem. Benim uyku ortamım karanlık ve sessiz olacak. Yoksa mümkün değil pek.
ben okumadım ama güzel diyenler vargunaydın kızlar ,
bgn öd - ıskender pala yı okumaya basladım
okuıyan varmı buralarda
günaydın hatunlar,güneşli bir samsundan merhaba hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?