Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

aslında biz sürekli yazıyoruz buraya. Bence sende farklı bir sebep var neyse bakalım hayırlısı olsun canın sağolsun ne diyelim. Arada uğrarsan yazışırız.Hoşcakal.

Anladım canım. Müge hariç hiç birinizi gözüm görmesin diyorsun yani Neyse arada uğra yine :) kendine iyi bak
Ask olsun , mugeyle cep telefonlarimizi almistik o yuzden yine girusmeye devam ederiz ev adreslerimizi de vermustik o yuzden. Sule de senin yazdigini begenip bana cevap yazmamis pek anlam veremedim , sonucta tesekkur etmistim ona da, neyse onemi yok sen de kendine iyi bak hosca kal

aslında biz sürekli yazıyoruz buraya. Bence sende farklı bir sebep var neyse bakalım hayırlısı olsun canın sağolsun ne diyelim. Arada uğrarsan yazışırız.Hoşcakal.
Oyle hissettin demek ki , sana tesekkur ederim bizleri bulusturdugun icin , guzrel bir ani oldu bize

Gecenin bu saati uyku yok kızlar.. Önce biraz okudum. Yeni bir kitaba başladım. Maxime Chattam'ın Karanlığın Soluğu.. Korku-gerilim.. Gezi parkı olaylarında, parkta kurulan kütüphaneden almıştım bu kitabı, okunacaklar listesindeydi. Epeydir bu tarz okumamıştım... Umarım güzeldir..
Okumayı bırakınca aylardır aklımda olan ama bir türlü yazamadığım hikayeye başladım bu gece yazmaya.
Sonra bir KK ya göz gezdirdim, şöyle bir konulara baktım... Klavye başına oturup yazmaya başlayınca durduramadım kendimi bir de burada size yazayım dedim. Bir de utanmadım bu saatte kahve yaptım kendime... Henüz uyumaya niyetim yok.. Sanki bıraksam kendimi harflerin kollarına yazdıklarımı sabaha baskıya yollarmışım gibi telaşlı bir haldeyim. Arada olur böyle.. Günler 24 saat olunca yetmiyor mu ne? :) Nasıl özlemişim böyle uzun geceleri... Uyku yok, içimde bir coşku sebepsiz, en keyiflisinden bir keyif hali, huzur...
Oysa yarın erkenden kapım çalacak ve temizlikçi hanım gelecek. (Normalde temizliğimi kendim yapmayı tercih ederim lakin 1,5 aydır evde her şey üstten temizlendiği için ve dip bucak bir temizlik yapılmadığı için fazla örümcek bağlamadan :) bir yardım alayım dedim.)
Hepinize koccaman sevgiler.. Gününüz musmutlu geçsin :)

Günaydın hatunlar,bazen insan kendine saatler ve kelimeler ayırmak istiyor gül.sanırım sende onu yaşadın.keyif aldığı birşeyle başbaşa kalmak insana huzur veriyor.negüzel yapmışsın.bende kitap okumaya başladım saat 21,30 gibi,heralde iki sayfa okumuşum gerisini hatırlamıyorum.sizmışım olduğum yerde.sadece eşimin beni yatağa taşıdığını hatırlıyorum...

Ayşegül, o göbüş biraz daha büyüsün bak bakalım taşınabiliyor musun yatağa
Küçükken salonda uyumuş numarası yapardım ki babam beni kucağına alıp yatağıma yatırsın diye.

Ayşegül, o göbüş biraz daha büyüsün bak bakalım taşınabiliyor musun yatağa
Küçükken salonda uyumuş numarası yapardım ki babam beni kucağına alıp yatağıma yatırsın diye.

haklısın canım,zaten sabah sen kilomu aldın ağırlaşmışsın diye söylenmeye başladı bile eşim :)
çocukluk ne kadar güzel şeydi değil mi? bende yatağıma yatmayıp tv karşısında şekerleme yapmak için,uyumuyorum ki baba gözlerimi dinlendiriyorum derdim

Çok özeniyorum tv karşısında şekerleme yapabilenlere. Ben hayatta uyuyamam yok ışık geldi gözüme, yok tv den ses geldi diye diye hayatta uykuya geçemem. Benim uyku ortamım karanlık ve sessiz olacak. Yoksa mümkün değil pek.

ayyy çok tatlı oluyor serapcığım,çocukluğumdan beri çok severim ama normalde uyuduğum yerde ışık ,ses olmamasın bende isterim.şekerleme ayrı bir tat ,üzüldüm valla senin adına

ayyy çok tatlı oluyor serapcığım,çocukluğumdan beri çok severim ama normalde uyuduğum yerde ışık ,ses olmamasın bende isterim.şekerleme ayrı bir tat ,üzüldüm valla senin adına
Valla ben de çok istiyorum tv izlerken elimde kumanda uyuyakalayım ama yok olmuyor :) hoş eşimden bana fırsat kalmıyor zaten. Uzanır uzanmaz uyuduğu için

tabi bir de o var, uyumamak için bahaneler, çocukluk güzeldi bea :)

Şekerlemeyi ben de yapamam. Hatta uzun yıllardır yatak keyfi de yapamıyorum. Hani böyle uyanırsın ama çıkmazsın yataktan br o yana bir bu yana dönersin gerinirsin falan... Çoktan unuttum o keyfi. Uyanır uyanmaz dürtüyor beni bir şey kalkıyorum hemen yataktan.

aaa bende öyleyim,uyanınca yataktan hemen kalkarım yoksa afaganlar basar beni ama tv karşısında uykuya dalma ayrı bir keyif

Ben kafamı yastıga koyar koymaz uyuyanlardanım hemen uyurum :) televizyon,ışık hiç farketmez gürültü bile olabilir uyurum hiç acımam. Ayrıca ben gürültülü bir ortamda kitapda okuyorum sıkıntı çekmiyorum..
gunaydın kızlar ,
bgn öd - ıskender pala yı okumaya basladım
okuıyan varmı buralarda
ben okumadım ama güzel diyenler var

günaydın hatunlar,güneşli bir samsundan merhaba hepinize

günaydın canım seninbebiş 14 gr olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…