- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.501
Günaydın kızlar nasılsınız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasılsın canım :)zor olsada bugün gelebildik :)
hastayım canımnasılsın canım :)
hastayım canım
acil işler olmasa gelmeyecektim
bademciklerim şişti
sen nasılsın yeni gelin :)
ALLAH şifa versin canım.çok soğukmuş istanbul,normaldir hastalanmam.umarım tez vakitte atlatırsınhastayım canım
acil işler olmasa gelmeyecektim
bademciklerim şişti
sen nasılsın yeni gelin :)
geçmiş olsun canım bir tatlı kaşıgı sirke içmeni tavsiye ederim bademcikler için.. Ben süperim herşey harika balayını yaşıyorum :)
ben de alamadımSelam kızlar. Hava muhalefetinden dolayı acımak kitabını alamadım daha alan var mı?
Selam kızlar. Hava muhalefetinden dolayı acımak kitabını alamadım daha alan var mı?
Selam kızlar. Hava muhalefetinden dolayı acımak kitabını alamadım daha alan var mı?
ben de alamadım
bende alamadım,kitapevleri avm lerde var.bu pazarda misafirim var.hafta içi eşimi kandırıp avm ye gidersem alacağım
ben de alamadım
Ben aldım hatta pazartesi günü geldi kitapyurdundan almıştım... Benden başka alan var mı acaba ben beklerim sorun değil gerçi..
Bu arada haftaya fuar başlıyor değil mi 27 şubatta başlıyor, kızlar buluşma ayarlarmıyız ben oğlumla gitmeyi planlıyorum... Gelebilecek olan varsa ayarlayalım...
ALLAH muhabbetinizi arttırsın,aman sabahlar olmasın günleri
Kizlar , kitap kardesliginden ayriliyorum , Müge ablacim basta olmak uzere hepinize tesekkyr ediyorum hersey icin , hakkinizi helal edin , kattiginiz deger icin tesekkurler
Kizlar , kitap kardesliginden ayriliyorum , Müge ablacim basta olmak uzere hepinize tesekkyr ediyorum hersey icin , hakkinizi helal edin , kattiginiz deger icin tesekkurler
Bir problem oldugundan degil , son zamanlar kopuluk oldu kacirdigim seyler oldu , muhabbetlere karisamadim , ondan sonra da pek toparlayamadim , zaten vatsapta sizler devam ediyorsunuz , bu sekilde hani ben biraz sikildim acikcadi , ama Mugeyle gorusmeye devam edicem o da isterse tabjaa neden canım ne olduu??