• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

tabii zeliş yatıştan sonra çalışınca öyle gelir :) ben iyiyim şükür.çünkü bu sabah midem bulanmadı :)

Selam kızlar. Hava muhalefetinden dolayı acımak kitabını alamadım daha :( alan var mı?

Selam kızlar. Hava muhalefetinden dolayı acımak kitabını alamadım daha :KK43: alan var mı?

ben de alamadım

bende alamadım,kitapevleri avm lerde var.bu pazarda misafirim var.hafta içi eşimi kandırıp avm ye gidersem alacağım

Ben aldım hatta pazartesi günü geldi kitapyurdundan almıştım... Benden başka alan var mı acaba ben beklerim sorun değil gerçi..

Bu arada haftaya fuar başlıyor değil mi 27 şubatta başlıyor, kızlar buluşma ayarlarmıyız ben oğlumla gitmeyi planlıyorum... Gelebilecek olan varsa ayarlayalım...

ben de alamadım

Ben aldım hatta pazartesi günü geldi kitapyurdundan almıştım... Benden başka alan var mı acaba ben beklerim sorun değil gerçi..

Bu arada haftaya fuar başlıyor değil mi 27 şubatta başlıyor, kızlar buluşma ayarlarmıyız ben oğlumla gitmeyi planlıyorum... Gelebilecek olan varsa ayarlayalım...

Ben aldım :)

Kizlar , kitap kardesliginden ayriliyorum , Müge ablacim basta olmak uzere hepinize tesekkyr ediyorum hersey icin , hakkinizi helal edin , kattiginiz deger icin tesekkurler :KK16:

aa neden canım ne olduu??
Bir problem oldugundan degil , son zamanlar kopuluk oldu kacirdigim seyler oldu , muhabbetlere karisamadim , ondan sonra da pek toparlayamadim , zaten vatsapta sizler devam ediyorsunuz , bu sekilde hani ben biraz sikildim acikcadi , ama Mugeyle gorusmeye devam edicem o da isterse tabj :KK16:

Anladım canım. Müge hariç hiç birinizi gözüm görmesin diyorsun yani :KK51: Neyse arada uğra yine :) kendine iyi bak :KK74:

Back