- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.401
Naber kizlar naptiniz dun bakimm
Gunaydin zeliisGünaydın kızlar, Nasılsınız?
Haftasonu kitapçılarda da bulamadım ben kitabı, Acımak kitabı ise online satıştaki fiyatından yüksek olduğu için dün sipariş verdim kitapyurdundan.
Gunaydin sulekızlar günaydın nasılsınız :)
Gunaydin zeliis
Gunaydin sule
Selam kızlarYektanın kitabını bende merak ettim şimdi. Acımak'ı ise bu hafta alırım. D&R fiyatı 18 lira başka bir yerden alacağım.
Masallah Allah agzinizin tadini bozmasingünaydın hepinize, benimki evde hazırlık yapmış yekta,yemek,mumlar,kendine bira,bana vişne suyu :) hediye almış.evdeydik ama güzeldi.zaten benim bulantı ve öğürmelerden dışarda yemek yiyemez olduk.sen ne yaptınnnn ,asıl aksiyon sendedir
Masallah Allah agzinizin tadini bozmasin
Ya benimki bizim normal cikip oturalim cay icelim dedi , oyle ciktim kapiya bir bakarim ki apartmanin onune kirmizi hali sermisler , az ilerdeki duraga kadar gidiyor , durakta da arabayla bekliyor , takim elbise giymis siyah , ben de oyle kot mont ciktim kizdim ona sen guzel giyinmissin bana niye soylemedin diye baktim arka koltukta kocaman bir paket , sonra amisosa geldik Aysegul biliyorsun da amisosu
O indi , sen paketteki elbiseyi giy in asaga seni bekliyorum ilerde dedi. Hemencicik giyiverdim arabada ahh elbise muhtesemdi uzun kollu bogazli uzun kuyruklu , tamamen kapali , tam belimin ustunde kalp seklinde dekoltesi var . Bir de kirmizi stiletto almis indim arabadan , o amisos cafesinin yokus gibi egimli tahta koprusunden taa asagi kadar mumlar yaniyor , tam ortaya indigimizde yuzlerce mum... Arkadaslari da etrafimuzi cevirdi , bizim sarkimiz calindi , basimuzdan asagi konfetiler patlatillar ahh ucuyordum sevincten... Sarki bitince diz cokup evlenme teklifi ettiii
Kizlarrrrrr buda yuzugummmmEki Görüntüle 1418244
Bakırköyde kitapçıların olduğu köprü var ya oradan alacağım bende. Uygun fiyatlı okuyor.bende dün baktım D&R fiyatı 17 tl ama online satış fiyatı 11 tl bence online sipariş ver sende yazık yani. Kitapyurdu 10 tl üstü alımlarda kargo sadece 1 tl
yektaaa amanıınn rüya gibiMasallah Allah agzinizin tadini bozmasin
Ya benimki bizim normal cikip oturalim cay icelim dedi , oyle ciktim kapiya bir bakarim ki apartmanin onune kirmizi hali sermisler , az ilerdeki duraga kadar gidiyor , durakta da arabayla bekliyor , takim elbise giymis siyah , ben de oyle kot mont ciktim kizdim ona sen guzel giyinmissin bana niye soylemedin diye baktim arka koltukta kocaman bir paket , sonra amisosa geldik Aysegul biliyorsun da amisosu
O indi , sen paketteki elbiseyi giy in asaga seni bekliyorum ilerde dedi. Hemencicik giyiverdim arabada ahh elbise muhtesemdi uzun kollu bogazli uzun kuyruklu , tamamen kapali , tam belimin ustunde kalp seklinde dekoltesi var . Bir de kirmizi stiletto almis indim arabadan , o amisos cafesinin yokus gibi egimli tahta koprusunden taa asagi kadar mumlar yaniyor , tam ortaya indigimizde yuzlerce mum... Arkadaslari da etrafimuzi cevirdi , bizim sarkimiz calindi , basimuzdan asagi konfetiler patlatillar ahh ucuyordum sevincten... Sarki bitince diz cokup evlenme teklifi ettiii
Seroooom cok tesekkurlerrrVaaaayyu yektamm hadi Allah tamamına erdirsin. Yakınıyordun bak nasık romantik serseri çıktı Yüzüğünde süper. Çok sevindim canım
Zelis cok tesekkyr ediyorum aminnnnnnyektaaa amanıınn rüya gibi
böyle şeyler dizilerde olur sanırdım :)
allah mutluluğunuzu daim etsin canım
Zelisle benziyo ya avatarin zelus sandim ya heyecandan kusruma bajmayektaaa amanıınn rüya gibi
böyle şeyler dizilerde olur sanırdım :)
allah mutluluğunuzu daim etsin canım
Ya attigim linkten okuyun cok etkileneceksinizGünaydın şekerim, senin kitap yalan oldu :) ama belki fuarda bulunur ay sonu Azra'nın dediği gibi...
Günaydın şekerim, senin kitap yalan oldu :) ama belki fuarda bulunur ay sonu Azra'nın dediği gibi...
Selam kızlarYektanın kitabını bende merak ettim şimdi. Acımak'ı ise bu hafta alırım. D&R fiyatı 18 lira başka bir yerden alacağım.
KİTAPYURDUNDAN SİPARİŞ ETTİM BENDE :)bende dün baktım D&R fiyatı 17 tl ama online satış fiyatı 11 tl bence online sipariş ver sende yazık yani. Kitapyurdu 10 tl üstü alımlarda kargo sadece 1 tl
FUARLAR HİÇ BURDA OLMUYORRRR
KİTAPYURDUNDAN SİPARİŞ ETTİM BENDE :)
AYYY ÇOK GÜZEL CANIM YA :) uMARIM ÖMÜR BOYU MUTLU OLURSUN ÇOK İSTİYORDUN DEĞİL Mİ :)
ahh ahh inşallah canım kardeşim :)seni İstanbulda misafir edelim bir fuar döneminde o zaman olmaz mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?