Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

Çok tebrik ederim Yektacım .İnan çok sevindim bende dışarılardaydım bugün Serap haber verdi.
çok muhteşem bir teklif olmuş.Allah tamamına erdirsin.Bu haber bana çok moral oldu

çok sevindim yektacığım gözlerim doldu okurken.mekanıda çok iyi bildiğim için gözümde canlandırdım.rüya gibi resmen ALLAH ım tamamına erdirsin,mutluluğun herdaim sürsün canım.ayyy çok mutlu oldum ben şimdiiiii

kızzzzzzzzz 8 gr olmuş seninki nasıl taşıyon anam sen

Kizlaaaarrrrrrr hepinizi cok seviyorum Serap yaa bir de haber vermis Mugeye ya yerim seni yaa
Kizlar tabi ki de yuzuk falan yok sayfaya az renk gelsin dedim yazdim senaryoyu hepbir agizdan dualarinizi alinca kendim de inandim
Allah razi olsunn insallah o gunleri de goruruz...
Ben boyle abartili seyleri sevmedim hic , hani arabalar kirmizi halilar falan , askimin cam sekeri gozleriyle bana bakmasi yeter bana , size burdan peluslarimin selfisini yolluyoruuuuum , sevgililer gunu hediyem de ondeki cikolatalar , beni cok mutlu etti
Fazlasinda gozum yok aman olsa d begenmezdim zaten kucuk seylerle mutlu oluruz ben de o da sukurler olsun
Seviyorummmm sizi kadinlarimmm

hahahaaa deli kız demişti birisi önceki sayfalarda sana doğruymuş meğersem

alemsin vallahi... :)
Ay napim Şule icim sisti heryerde ozgecan var haberleri kapatsam yastiga basimi koyunca gitmiyor gozumun onunden
Bir de orda burda bos konusuyorlar unutmayacagiz falan diye binlercesini unuttuk halbuki , icim yaniyor o soysuz herifin fotografina bakamiyorum bile, yuzunu tirnaklariyla cizmis kizcagiz garibim tirnak izleri duruyirdu , kusacik omrunde son kez o pislik dokundu yavrucaga, bir de annesi sabah sutunu icirip ugurlamis kapidan ooooof off yurek dayanmaz

bizde seni seviyoruz canım çok iyi yaptın neşelendirdin bizi
bizde öyle moraller bozuk ben zaten hiç tv izlemiyorum.kız çizgi film falan izler arada. nette dizi falan izlerim Allak kimseye
evlat acısı göstermesin

ozgecan hepimizin icini yakti.o yaratiga cok sey soylemek istiyorum da terbiyem musade etmiyor.buarada ben bu yaptigina hic memnun olmadim yekta.cunku cok mutlu olmustum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…