- 21 Nisan 2014
- 2.021
- 1.317
- 178
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.421
canım üstteki yarışmaya bize attığın resimle katılsaydın yaahh ahh inşallah canım kardeşim :)
canım üstteki yarışmaya bize attığın resimle katılsaydın ya
canım üstteki yarışmaya bize attığın resimle katılsaydın ya
Masallah Allah agzinizin tadini bozmasin
Ya benimki bizim normal cikip oturalim cay icelim dedi , oyle ciktim kapiya bir bakarim ki apartmanin onune kirmizi hali sermisler , az ilerdeki duraga kadar gidiyor , durakta da arabayla bekliyor , takim elbise giymis siyah , ben de oyle kot mont ciktim kizdim ona sen guzel giyinmissin bana niye soylemedin diye baktim arka koltukta kocaman bir paket , sonra amisosa geldik Aysegul biliyorsun da amisosu
O indi , sen paketteki elbiseyi giy in asaga seni bekliyorum ilerde dedi. Hemencicik giyiverdim arabada ahh elbise muhtesemdi uzun kollu bogazli uzun kuyruklu , tamamen kapali , tam belimin ustunde kalp seklinde dekoltesi var . Bir de kirmizi stiletto almis indim arabadan , o amisos cafesinin yokus gibi egimli tahta koprusunden taa asagi kadar mumlar yaniyor , tam ortaya indigimizde yuzlerce mum... Arkadaslari da etrafimuzi cevirdi , bizim sarkimiz calindi , basimuzdan asagi konfetiler patlatillar ahh ucuyordum sevincten... Sarki bitince diz cokup evlenme teklifi ettiii
Kizlarrrrrr buda yuzugummmmEki Görüntüle 1418244
Masallah Allah agzinizin tadini bozmasin
Ya benimki bizim normal cikip oturalim cay icelim dedi , oyle ciktim kapiya bir bakarim ki apartmanin onune kirmizi hali sermisler , az ilerdeki duraga kadar gidiyor , durakta da arabayla bekliyor , takim elbise giymis siyah , ben de oyle kot mont ciktim kizdim ona sen guzel giyinmissin bana niye soylemedin diye baktim arka koltukta kocaman bir paket , sonra amisosa geldik Aysegul biliyorsun da amisosu
O indi , sen paketteki elbiseyi giy in asaga seni bekliyorum ilerde dedi. Hemencicik giyiverdim arabada ahh elbise muhtesemdi uzun kollu bogazli uzun kuyruklu , tamamen kapali , tam belimin ustunde kalp seklinde dekoltesi var . Bir de kirmizi stiletto almis indim arabadan , o amisos cafesinin yokus gibi egimli tahta koprusunden taa asagi kadar mumlar yaniyor , tam ortaya indigimizde yuzlerce mum... Arkadaslari da etrafimuzi cevirdi , bizim sarkimiz calindi , basimuzdan asagi konfetiler patlatillar ahh ucuyordum sevincten... Sarki bitince diz cokup evlenme teklifi ettiii
Kizlarrrrrr buda yuzugummmmEki Görüntüle 1418244
çok sevindim yektacığım gözlerim doldu okurken.mekanıda çok iyi bildiğim için gözümde canlandırdım.rüya gibi resmenALLAH ım tamamına erdirsin,mutluluğun herdaim sürsün canım.ayyy çok mutlu oldum ben şimdiiiii
bence çoğu abartılıhem pek iddialı değildiki baksana ne güzel hatunlar var orda :)
kardeşcanım
kargonu gönderdim bugün
kızzzzzzzzz 8 gr olmuş seninki nasıl taşıyon anam sen
bence çoğu abartılı
kimisi düğüne gider gibi
sevgililer günü akşam yemeği tarzı için bence seninki uygundu
Dogrudurrhahahaaa deli kız demişti birisi önceki sayfalarda sana doğruymuş meğersem
Ay napim Şule icim sisti heryerde ozgecan var haberleri kapatsam yastiga basimi koyunca gitmiyor gozumun onundenalemsin vallahi... :)
Ay napim Şule icim sisti heryerde ozgecan var haberleri kapatsam yastiga basimi koyunca gitmiyor gozumun onunden
Bir de orda burda bos konusuyorlar unutmayacagiz falan diye binlercesini unuttuk halbuki , icim yaniyor o soysuz herifin fotografina bakamiyorum bile, yuzunu tirnaklariyla cizmis kizcagiz garibim tirnak izleri duruyirdu , kusacik omrunde son kez o pislik dokundu yavrucaga, bir de annesi sabah sutunu icirip ugurlamis kapidanooooof off yurek dayanmaz
Kizlaaaarrrrrrr hepinizi cok seviyorum Serap yaa bir de haber vermis Mugeye ya yerim seni yaa
Kizlar tabi ki de yuzuk falan yok sayfaya az renk gelsin dedim yazdim senaryoyu hepbir agizdan dualarinizi alinca kendim de inandim
Allah razi olsunn insallah o gunleri de goruruz...
Ben boyle abartili seyleri sevmedim hic , hani arabalar kirmizi halilar falan , askimin cam sekeri gozleriyle bana bakmasi yeter bana , size burdan peluslarimin selfisini yolluyoruuuuum , sevgililer gunu hediyem de ondeki cikolatalar , beni cok mutlu etti
Fazlasinda gozum yok aman olsa d begenmezdim zaten kucuk seylerle mutlu oluruz ben de o da sukurler olsun
Seviyorummmm sizi kadinlarimmmEki Görüntüle 1418409
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?