- 4 Kasım 2014
- 788
- 460
- 108
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.361
O zaman ikisini de okuyalim pisman olmiciksinizonu da oku bize de katıl olmaz mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ikisini de okuyalim pisman olmiciksinizonu da oku bize de katıl olmaz mı?
Şöyle kapıya getirsinler bende parasını ödeyeyim istiyorumBenim de kredi karti m yok Seroşum kitap yurdundan veriyorum havaleyle oduyirum atm den 5tl kesintisi oluyor , rahat oyle
Şöyle kapıya getirsinler bende parasını ödeyeyim istiyorum
O zaman ikisini de okuyalim pisman olmiciksiniz
Evet ya marmara forum falan çok yakın ama bir türlü fırsat bulamıyorum. Havalarda soğuk ya kızımla zor oluyor gitmek. Bu haftasonu giderim artık.sen İstanbul'da değil misin ki?
adım başı avm aslında hafta sonu halledemez misin? yazık boşuna kesinti filan oluyormuş
Evet ya marmara forum falan çok yakın ama bir türlü fırsat bulamıyorum. Havalarda soğuk ya kızımla zor oluyor gitmek. Bu haftasonu giderim artık.
Evet ya marmara forum falan çok yakın ama bir türlü fırsat bulamıyorum. Havalarda soğuk ya kızımla zor oluyor gitmek. Bu haftasonu giderim artık.
Oyle ben de aramistim ama bulamamustim genelde havale eft falan var isteŞöyle kapıya getirsinler bende parasını ödeyeyim istiyorum
Tamamtamam kız tamam önce Acımak'ı bitirelim sonra bunu okuyalım
Teşekkürler canım. Siz de çok güzel bir ailesiniz :) Allah ayırmasınbu arada ufaklıklar çok tatlı maşallah
Teşekkürler canım. Siz de çok güzel bir ailesiniz :) Allah ayırmasın
Kızlar bence 1 hafta sonra yani ayın 25inde filan başlayalım herkes temin etsin kitabı :)
Şulee duydun dimi acimak bitince beni dedigi kitabi okiciizKızlar bence 1 hafta sonra yani ayın 25inde filan başlayalım herkes temin etsin kitabı :)
20si canım yanlış hesaplamışım 20si olsun uyar mı herkese25i 2 hafta sonra oluyor ama kardeşim. Gerçi ne fark etmez dediğin gibi herkes alır o zamana kadar...
20si canım yanlış hesaplamışım 20si olsun uyar mı herkese
Şulee duydun dimi acimak bitince beni dedigi kitabi okiciiz
Şulee duydun dimi acimak bitince beni dedigi kitabi okiciiz
tamam canım okuruz sinirlenme sen sakin ol