• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kitap Kardeşlerinin Sohbet Alanı :)

ben akşama 2 kitabı da netten sipariş veriyorum.Acımak ta 160 sayfa kitap zaten en fazla 2 gün sürer okuması.eşat nuriyi seçin ama farklı yazarında var

bende iki kitabı birden alacağım.ikinci kitabı düşünme derdimizde olmaz bu sayede .teşekkürler yektaaaaaaaaaaaaaaaa

ben akşama 2 kitabı da netten sipariş veriyorum.Acımak ta 160 sayfa kitap zaten en fazla 2 gün sürer okuması.eşat nuriyi seçin ama farklı yazarında var

bende iki kitabı birden alacağım.ikinci kitabı düşünme derdimizde olmaz bu sayede .teşekkürler yektaaaaaaaaaaaaaaaa

O zaman ben de ikisini aliyorum :KK51:

Bende Ayşegülcükk :21::21:

eee bende alayım o zaman ikisini de :)

eee yektanın dediği kitap tüm sitelerde tükenmişş ne olacak şimdi

Kizlar kendi onerdigim kitabi ben de bulamadim ne ezigim :KK70:
Ama cok okumak istiyordum ya , kitaptan alintilari okumustum bahsetmistim hani burda , kolay kolay okudugum seyden etkilenmem ama hep agladim cok etkilendim ya cok o yuzden elime gecse bir cirpida okusam istiyorum

Kizlar kendi onerdigim kitabi ben de bulamadim ne ezigim :KK70:
Ama cok okumak istiyordum ya , kitaptan alintilari okumustum bahsetmistim hani burda , kolay kolay okudugum seyden etkilenmem ama hep agladim cok etkilendim ya cok o yuzden elime gecse bir cirpida okusam istiyorum
Ay sonu kitap fuarı var.ozamana kadar bulmazsak birde orada şansımızı deneriz

Günaydın kızlar, Nasılsınız?

Haftasonu kitapçılarda da bulamadım ben kitabı, Acımak kitabı ise online satıştaki fiyatından yüksek olduğu için dün sipariş verdim kitapyurdundan.

Back