- 4 Kasım 2014
- 788
- 460
- 108
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #2.381
tamam canım okuruz sinirlenme sen sakin ol
O zaman ben de ikisini aliyorumben akşama 2 kitabı da netten sipariş veriyorum.Acımak ta 160 sayfa kitap zaten en fazla 2 gün sürer okuması.eşat nuriyi seçin ama farklı yazarında var
Bende Ayşegülcükkbende iki kitabı birden alacağım.ikinci kitabı düşünme derdimizde olmaz bu sayede .teşekkürler yektaaaaaaaaaaaaaaaa
Bende Ayşegülcükk
ben akşama 2 kitabı da netten sipariş veriyorum.Acımak ta 160 sayfa kitap zaten en fazla 2 gün sürer okuması.eşat nuriyi seçin ama farklı yazarında var
bende iki kitabı birden alacağım.ikinci kitabı düşünme derdimizde olmaz bu sayede .teşekkürler yektaaaaaaaaaaaaaaaa
O zaman ben de ikisini aliyorum
Bende Ayşegülcükk
şizofrenmiymiş çocuk
ben etkilenirim ya önce siz okuyun
eee yektanın dediği kitap tüm sitelerde tükenmişş ne olacak şimdi
Evet bende bulamadım maalesef
Ben yarın D&R a bakacağım ama online satış yoksa mağazada da yoktur. Kısmet işte
Evet tutturdun bu seferbak ismini doğru hatırladım değil mi? geçen günki beyin jimnastiği iyi geldi
Ay sonu kitap fuarı var.ozamana kadar bulmazsak birde orada şansımızı denerizKizlar kendi onerdigim kitabi ben de bulamadim ne ezigim
Ama cok okumak istiyordum ya , kitaptan alintilari okumustum bahsetmistim hani burda , kolay kolay okudugum seyden etkilenmem ama hep agladim cok etkilendim ya cok o yuzden elime gecse bir cirpida okusam istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?