- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #1.661
Tuh ya o zaman soylemeseymisim keske. Ben hep sorun yasadigim icin not mesaj vs bir sey almadigim icin ne olur ne olmaz diye haber verdim. Hic gerek yokmus aslinda.
Rica ederim ne demeekk
Olsun canim icimden geldi .
Gune katilamyi cok istemistim zaten. Hicbirinizden eksik kalmak istemiyorum
Suprizi kacti ama insallah begenirsin
Kitap resimlerini heyecanla bekliyorum bende. İçim gidiyor o ayrı..
selam kızlar sabah okula geldim masamda kitabım duruyodu tam açacakken olayların içine daldım remen açamadım. 3 saattir yeni oturabildim. 2 adet kargom varr :))
güvenlik görevlisi dedi ki yurt içi baya zor verdi kargoyu işi acaba sıkı mı tutuyolar şaşırdım
Cansınbiz daha çookkk yaparız canım kitap günü, sen hele bi iş bul, seneye kesin bizimlesin
Cansın
İşine alıştın mı? Nasıl gidiyor?
Arıyorum Tatlım. Muhtemelen çıkışım pazartesi günü verilecek. Şimdilik başvurularımdan dönüş olmadı. Evin geçiminin büyük bölümü üstümdeydi. İşsiz kalmamam lazım ama bakalım inş bir an önce bulabilirim bişeyler.Yeni bir iş bakıyormusun canım
Arıyorum Tatlım. Muhtemelen çıkışım pazartesi günü verilecek. Şimdilik başvurularımdan dönüş olmadı. Evin geçiminin büyük bölümü üstümdeydi. İşsiz kalmamam lazım ama bakalım inş bir an önce bulabilirim bişeyler.
Cansın
İşine alıştın mı? Nasıl gidiyor?
Yok tatlım nişanlıyım. Annemle yaşıyorum.inşallah canım evlimiydin sen
bazen çok yoğun bazen de hiç iş yok canım, alışmaya çalışıyorum hala bakalım
senin de en kısa sürede yeni işin olacak kuzum eminim ben, biraz dinlenmen gerekiyor demek ki
Yok tatlım nişanlıyım. Annemle yaşıyorum.
İnş canım. Her iş öyledir ya hep yoğun olssa da çekilmez hep sakin olsa da.
Arıyorum Tatlım. Muhtemelen çıkışım pazartesi günü verilecek. Şimdilik başvurularımdan dönüş olmadı. Evin geçiminin büyük bölümü üstümdeydi. İşsiz kalmamam lazım ama bakalım inş bir an önce bulabilirim bişeyler.
Aslında jeofizik Mühendisi ama ben finans kurumunda çalışıyordum. Borsa aracı kurum.Canım senin mesleğin neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?