- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.361
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
atsana nolurrr :)günaydın kızlar
bugun kargom gelecek:) ayın 20sinde göndericem :)
minerva1988 istersen sana foto atabilirim
ahaha :)))Günaydın.
Artık döndüğüme göre minervamız için yeniden kitap seçmeye odaklanıyorum.
Acaba fikir değiştirir miyim ya da kaç fikir değiştiririm
ahah olmazm mı canım :)) kendi ellerimle yapıcam
:) bana uyarr ki çok severim ikinci el okumasını :) hatta çizersen notlar düşersen daha çok sevinirim :)bu hafta içi vereyim bende bari kitap siparişlerini. önce bi bana bulaşsın bi ben okuyayım kitapları minervaya sonra göndereyim
:) bana uyarr ki çok severim ikinci el okumasını :) hatta çizersen notlar düşersen daha çok sevinirim :)
ya gerçekten mii :) yanlışlıkla o liste bana özelden mesaj olarak gelse çok mutlu olurdum :))günaydınnn
sanırım minervanın listeyi de tamamladık
şimdi uslu uslu gönderi zamanını beklicez
Seneye ben de gelmek istiyorum aranizaseneye de yaparız azracım biz bunu, o zamana bebek de büyür sen de gelebilirsin aramıza
başka grup toplanmadı mı ? aslında bi konu açsan bence gelenler olur çünkü sende çok istedinSeneye ben de gelmek istiyorum araniza
yaa işte o heycanlanan ben ben :) tahminlerim var bakalım ne kadarı tutacak :)Günaydın
Gönderi zamanı da çok geç ya. Sanki kitaplar bana gelecekmiş gibi ben niye meraklanıp heyecanlanıyorsam
yaa işte o heycanlanan ben ben :) tahminlerim var bakalım ne kadarı tutacak :)
Madem duyalım tahminlerini .. Bakalım hislerin ne kadar kuvvetli.. eeevet alalım tahminleri hadi hadi :)yaa işte o heycanlanan ben ben :) tahminlerim var bakalım ne kadarı tutacak :)
ahaha :) ya çok güzel bi duygu :) heycan merak ama daha 20 gün var ya püff :)umarım hiç biri tutmaz ve çook şaşırırsın
Ne 20 günü ya 11 gün sonra patır patır verilmeye başlar siparişlerahaha :) ya çok güzel bi duygu :) heycan merak ama daha 20 gün var ya püff :)
ince mehmed serisiMadem duyalım tahminlerini .. Bakalım hislerin ne kadar kuvvetli.. eeevet alalım tahminleri hadi hadi :)
uzun tutuyorum bilerek kitap yurdu sağ olsun :)) geciktirirse diye. okula her gün kargo beklicem arkadaşlar şaşırır kesin :)Ne 20 günü ya 11 gün sonra patır patır verilmeye başlar siparişler