- 3 Eylül 2009
- 5.530
- 7.889
- 398
- 35
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
merhabaMerhabaa,
Cok guzel bir baslik olmus. Cok hosuma gitti.
Etkinlige ben de katılabilir miyimm?
Peki, takipteyim o zamanmerhaba
bu yıl ilk grup çekilişi yapıldı ama ikinci grup olacak galiba, istersen ona katılırsın
Ikinci grup icin talep var mi acaba?
1000kitap nasıl bi bite güzel miOlsa ne güzel olurdu
Vikitapla aranız nasıl? 1000kitapta üyelik açıp aktif kullanmayı düşünüyorum ama günümüz içinde vi kitabı güncel yapmam gerek. Hangisine yükleneyim karar veremedim. Vi kitap çok yavaş. Genel bi sorun mu bugünlerde mi böyle acaba?
1000kitap ta da üyelikleriniz var mı?
Vikitaptan daha çok hoşuma gitti benim. Ama ben vikitabıda çok kullanmadım. Kullanan biri yorum yapsa daha iyi fikir verir hepimize.1000kitap nasıl bi bite güzel mi
Vikitaptan daha çok hoşuma gitti benim. Ama ben vikitabıda çok kullanmadım. Kullanan biri yorum yapsa daha iyi fikir verir hepimize.
hiç açılmıyor ki kullanalımVikitaptan daha çok hoşuma gitti benim. Ama ben vikitabıda çok kullanmadım. Kullanan biri yorum yapsa daha iyi fikir verir hepimize.
başka günler sıkıcı olabilir ama burada konu kitap ya sıkılmayız galibaGün gibi yani.
Ben böyle etkinliklerde çok sıkılıyorum nedense.
Fabrikada da gün yapıyoruz da son aylar işkence artık. Bu ay biten bir günümüz var. artık uzun zaman girmem herhalde
olabilir. ama beklemek beni sıkar.başka günler sıkıcı olabilir ama burada konu kitap ya sıkılmayız galiba
Beklemek normalde sıkabilir aynı fikirdeyim. Ama kitap günü başka. Gün kimdeyse ne alsam düşüncesi baya keyifli geliyor bana.olabilir. ama beklemek beni sıkar.
Sizin için eğlenceli olur umarım. Konu kitapsa ben de muhabbet amaçlı takılırım.
Tesekkur ederim :)yavaş yavaş oluyor tabikii :) Takipte kalın sohbetimize katılın buyrun
Beklemek normalde sıkabilir aynı fikirdeyim. Ama kitap günü başka. Gün kimdeyse ne alsam düşüncesi baya keyifli geliyor bana.
Ama süprizi kaçar o zamanHadi bakalım buradan da paylaşın ki biz de fikir edinelim.
yok öyle değil.Ama süprizi kaçar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?