- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
- #3.661
kız iyi hatırlattın, ben de aralık siparişimde alacaklarımı çıkarayım okumak istediklerim listesindenAaaaa ben kendime de yılbaşı hediyesi alsam ya sipariş verirken
Biran önce alacağım kitaba karar vereyim de vikitap listemden çıkartayım o kitabı
kız iyi hatırlattın, ben de aralık siparişimde alacaklarımı çıkarayım okumak istediklerim listesinden
kafamız olmuş çarşamba pazarıİkimiz de birbirimize bişeyler hatırlatıyoruz bugün özgem iyi oldu
kafamız olmuş çarşamba pazarı
kafamın içinde yemin ediyorum at var şu an
ay ben deeeLeblebi kavuruyorlar kafamda, vereyim mi 100 gram
Çok özledim bee..
ay ben deee
benim gibi çok seven bir arkadaşım var birbirimize caps yollayıp duruyoruz LM ile ilgili
benimki izlemedi yaaArada açıp izliyorum ben de parça parça videolarını, geniş vaktim varsa da bir bölümü baştan sona izliyorum.
Niyetim var eşimi de ikna edebilirsem onunla beraber 103 bölümü de en baştan izlemeye. Biraz önyargısı var diziyle ilgili, yıkmam lazım
benimki izlemedi yaa
birkaç bölüm izledi benle sonra bıraktı sen izle dedi
ben de oturdum en baştan izledim bitirdim
absürtlüğü benim kadar sevmiyo maalesefNiye ki bu erkeklerin önyargısı acaba
Hangi dizi leylayla mecnun mubiz eşimle çok severek izlerdik sanırım birlikte zevkle izleyebildiğimiz tek yerli dizi oydu
evetHangi dizi leylayla mecnun mu
absürtlüğü benim kadar sevmiyo maalesef
ben kimi şeylere gülmekten ölüyorum o ise uzaylıymışım gibi bakıyo bunun nesi komik şimdi diye
ayrıca kendi absürtlüğümü kendim yaratıp gülüyom, onun acayip bi fotosunu kesip biçip caps yapıyorum sonra kendi kendime saatlerce gülüyorum
ilgileniyim sizinleçekilişi kim yapıyor
çekiliş yapman bekleniyor tamam
bence de yapalım
Ben mi yapayım
Başka gönüllü yok mu?
evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?