- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.601
ajanda konusu biraz sıkıntı çok pahalı olanlar da var mesela metis ajandası gibi uygun olanlar daAjanda olur bence
Not Defteri geçen yıl vardı. Farklı da olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ajanda konusu biraz sıkıntı çok pahalı olanlar da var mesela metis ajandası gibi uygun olanlar daAjanda olur bence
Not Defteri geçen yıl vardı. Farklı da olur.
Aslında haklısın kitap dışı hediye miktarı arttırmayalım çok fazla.Yani bende düşündüm aslında çok hoş olur ama bütçe olarak zorlanan olabilirmi??? Kitap , kahve , kupa , defter , çikolata falan
Aslında haklısın kitap dışı hediye miktarı arttırmayalım çok fazla.
Kitap ayraç zaten ayrılmaz ikili
Ortak karara göre kupa,fincan ya da ajanda birini seçelim.
Ben kupa ve kahveden yana kullanıyorum olursa çikolataAslında haklısın kitap dışı hediye miktarı arttırmayalım çok fazla.
Kitap ayraç zaten ayrılmaz ikili
Ortak karara göre kupa,fincan ya da ajanda birini seçelim.
ben de kupa ve kahve olarak oy veriyorum çikileta da olurBen kupa ve kahveden yana kullanıyorum olursa çikolata
o zaman bana sen çıkarsan ben sana ajanda alırım ya da 2 kişilik fincan ya da kupaOyumu ajandadan yana kullanıyorum çünkü fincan kupa tarzı şeyler hem kirilabilir hem de mesela ben o tarz şeyleri takım severim.Benim gibiler vardır belki
Ajanda fiyat olarak zorlayabilir, not defterini de herkes kullanmıyor.
Kupa - fincan, kahve, çikolata, kitap ve ayraç şeklinde sınırlandırabiliriz bence de hediyeleri. Bunlar dışında ufak tefek bişeyler koymak isteyen zaten koyar. Geçen sene el emeği çok güzel hediyelerimiz de olmuştu. Ki zaten amaç burda birbirimize küçük sürprizler yapalım, mutlu olalım, mutlu edelim. Ki zaten ana hediyemiz de kitap, diğerleri onun yanında ufak süsler sadece
o zaman bana sen çıkarsan ben sana ajanda alırım ya da 2 kişilik fincan ya da kupa
Benim aklımda ekstradan ekleyeceğim bir şey var uzun zamandır
Benim aklımda ekstradan ekleyeceğim bir şey var uzun zamandır
Bana da soylermisin fikir olur :)
Yaaa çok mu tatlısın
Geçen sene genel çekilişte bir sürü cam eşya gönderdiler çok iyi paket yaparak hiç biri kirilmamisti olmaz sanki...İşinize karışmak gibi olmasın ama kupa fincan falan kargoda kırılırsa çok üzülürsünüz
Neymiş o aklından geçen şey, söyle bana eğer beğenirsem hileyle kendime seni çıkartayım
Mesajım iç içe geçmiş banada soylermisin nütfen:)
Ama meraklanıyor insan. Ya ben güzel şeyler düşünemezsem. Ya benim kurbanım senin hediyeni çok beğenirse.. Pof Nar ne biçim hediye yollamış derse
Eki Görüntüle 1915372 Eki Görüntüle 1915373 Eki Görüntüle 1915374 Eki Görüntüle 1915375 Eki Görüntüle 1915376 Eki Görüntüle 1915377 Eki Görüntüle 1915378
Ikramlar geldiii. Valla cildirmak uzereydim yuklemeye calisirken mega hizli telefonum telefonum sayesinde. Epeydir buna ugrasiyorum
Birazcik ortaya daldim.gibi olacak ama