- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.581
bende sana alacağımSana ben alacağım, aha şimdiden söyleyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende sana alacağımSana ben alacağım, aha şimdiden söyleyim
bende sana alacağım
kızlar hediye fiklerinizi alalım.
bende 20TL üstü kitap, ayraç ve çikolata.
başka teklifi olan
Kahve ve kupa da olabilir... yirmi tl alt sinir olmak üzere kitap ( sıfır) , ayraçkızlar hediye fiklerinizi alalım.
bende 20TL üstü kitap, ayraç ve çikolata.
başka teklifi olan
Benden çok okuyacaksın önce sen yazmışsın:)Kahve de ekleyelim mi, ben çok severim de
Kahve ve kupa da olabilir... yirmi tl alt sinir olmak üzere kitap ( sıfır) , ayraç
sözüm sizden dışarı. şu şekilde düşünüyorum.Kahve de ekleyelim mi, ben çok severim de
ben de kupa pek severim, kupa diyorum o yüzdenKahve ve kupa da olabilir... yirmi tl alt sinir olmak üzere kitap ( sıfır) , ayraç
Benden çok okuyacaksın önce sen yazmışsın:)
sözüm sizden dışarı. şu şekilde düşünüyorum.
biri özel kahve seti alıyor, biri gidip kahve dünyasından alıyor hani biri de gidip marketten vs kupa çikolara için de geçerli bu sefer insan keşke benim olsa diye bakıyor
ben de kupa pek severim, kupa diyorum o yüzden
en az 20 tl lik kitap (fiyata göre 2 kitap da olabilir aynı kitap günümüz gibi)
çikolata
kahve
güzelce paketleyelim
benim seçimim de bunlar
Kupa ya da fincan fikri bana uyar, en sevdiğim.
Yalnız bir şey soracağım kızlar, çikolata dedik ya, o nasıl olacak, hani birimiz gider süslü paket alır birimiz gider normal kare çikolata alır ? Belli bir kıstasımız olacak mı ?
Ben bana kimin alacağını bilmek istemiyorum heycan istiyorum gönüllü diilim
Masa takvimi geldi benim aklıma geçen seneden farklı olarak.Niye geldi bilemiyorum
Fiyat mi koysakKupa ya da fincan fikri bana uyar, en sevdiğim.
Yalnız bir şey soracağım kızlar, çikolata dedik ya, o nasıl olacak, hani birimiz gider süslü paket alır birimiz gider normal kare çikolata alır ? Belli bir kıstasımız olacak mı ?
Fiyat mi koysak
Ben de ajanda düşündüm ama çeşit çok, kime nasıl gelir, ben nasıl bişey alırım derken vazgeçtim sanırım
Ajanda olur benceAjanda ya da not defteri de eklesek ?
Yani bende düşündüm aslında çok hoş olur ama bütçe olarak zorlanan olabilirmi??? Kitap , kahve , kupa , defter , çikolata falanAjanda ya da not defteri de eklesek ?