- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.161
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
atayım mı yaşar kemal kitaplarını
öndeyiz zaten
dün yarışma vardı. sen müsait değilsindir diye _meLinDa_ etiketledim. ama görmedi sanırım. bende kazanamadım zaten
ne yiğitler helak olduloliss senin için ne kavgalar dövüşler oldu bir bilsen
ben onu görene kadar cevap yazımına kapamışlardı yazamadımatayım mı yaşar kemal kitaplarını
öndeyiz zaten
dün yarışma vardı. sen müsait değilsindir diye _meLinDa_ etiketledim. ama görmedi sanırım. bende kazanamadım zaten
ne yiğitler helak oldu
hayır sormucaz hepsini kafamıza göre alcaz
hatta senin listene bile bakmıcaz
Kazanan azıcık belli sanki
Aman allahım, uğruna kavga edilecek bi kadın olduğumu düşünmemiştim hiçloliss senin için ne kavgalar dövüşler oldu bir bilsen
Kazanan belli
iki oldu bu, gözüm üzerinde diyerekten beni tehdit etti Y yesil_zeytin_Kazanan belli
güzel bir grup ben beğendim:)at sen kuzum kitapları da başlayım yavaştan, ancak bitiririm zaten malum kitap okuma hızım kaplumbağalarla yarışıyor
tam katılamıyorum aslında gruba, hep bi göz ucuyla bakabildim bu zamana kadar. bayramda güzelce incelemeyi planlıyorum
evet birinci soruya katılmayınca olmuyormuş.ben onu görene kadar cevap yazımına kapamışlardı yazamadım
diğerlerine de bakmadım birine cevap veremedim diye
uslu uslu kitap okuyodum evcaazımda tek başıma
melinda o kitabı sevdiği için o alsın istedim:)Kazanan belli
Ben seni korurum bebeem
napıyorsun sen ya. Avukatlarına mesaj verir gibi yazılar yazılar
Ohalde günaydın şekerler
Eki Görüntüle 1879891
güzel bir grup ben beğendim:)
Hangi grup, benim nedenhaberim yokgüzel bir grup ben beğendim:)
evet birinci soruya katılmayınca olmuyormuş.
melinda o kitabı sevdiği için o alsın istedim:)
bu bir ihbardır, Cumhuriyet Savcıları görev başına, can güvenliğim yok!!!napıyorsun sen ya. Avukatlarına mesaj verir gibi yazılar yazılar
iyi haber kovmuyorlarbizi kovmazlarsa eğer ben de yakında daha aktif olurum inşallahh
facebook ta bir grup. bende ekli olmadığın için ekleyemedim.Hangi grup, benim nedenhaberim yok
sana e book göndereyimde barışalımbu bir ihbardır, Cumhuriyet Savcıları görev başına, can güvenliğim yok!!!
şaka şaka
iyi haber kovmuyorlar