- 8 Eylül 2012
- 5.006
- 7.868
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #3.141
Ne gibi şeyler mesela, merak ettim.Kuşlar bana bişey söyledi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne gibi şeyler mesela, merak ettim.Kuşlar bana bişey söyledi
Ne olduğunu kim olduğunu söyleyememNe gibi şeyler mesela, merak ettim.
Ne olduğunu kim olduğunu söyleyemem
İçerde adamım var
Gizli saklı işler demek.
Ben bir düşüneyim.
Ne güzelmiş burası.
İsterim kusum. Öbür sene devam edecekse ona da katılmak isterim.güzeldir tabi kitap günü yapıyoruz biz, hatta yılbaşında çekilişimiz de olacak o zamana katılmak ister misin Never'ım
İsterim kusum. Öbür sene devam edecekse ona da katılmak isterim.
Çok güzelmiş, bir an önce ayın 20si gelsin istiyorum
Neler seçtiniz, karar verdiniz mi, kimse bana sayı sormayacak mı ( xyzt-5544 )
Acele etme canım, iyi düşün doğru karar verGelir gelir, bayram var zaten, o günler çabuk geçer. Bana sayı sormadı, bakalım sana soracak mı ? Ben ne alsam acaba, bir düşüneyim.
Çok güzelmiş, bir an önce ayın 20si gelsin istiyorum
sana sayı sormadım çünkü senin kitaplarının hepsini tek tek görünce bunları almalıyım dedimGelir gelir, bayram var zaten, o günler çabuk geçer. Bana sayı sormadı, bakalım sana soracak mı ? Ben ne alsam acaba, bir düşüneyim.
Tamam ben beklerim daha vakit çoksoracak soracak merak etme ama daha karar veremedim sıralamaya bi türlü, üstünde yoğunlaşıp çalışmam lazım
Tamam ben beklerim daha vakit çok
hayır sormucaz hepsini kafamıza göre alcazÇok güzelmiş, bir an önce ayın 20si gelsin istiyorum
yine benle @_asmunikal_ arasında ufak bir kapışma oldufazla bekletmem diye umuyorum ama bakalım, azıcık merak et sen de gerçi kızlar kapıştılar resmen senin kitapları bana neler kaldı ona da bi bakmam lazım
gerçekten beğendiysen çok mutlu olurum kuzum, ben keyifle seçtim çünkü hepsini