- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #2.601
ben de çok başlarındayım Nar Ağacının ama çok naif çok güzel ilerliyo, çok sevdim ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halö güncüler
Aynen şekerim, bi daha almayalım bu soslu'yu güne müneikram, misafir perverlik sıfır
Aynen şekerim, bi daha almayalım bu soslu'yu güne müne
Sen kesin unutursun da
Daha önümüzde çok etkinlik çekiliş olacak. Ona göre davranırız. Not al sende ben unuturum falan
Aynen şekerim, bi daha almayalım bu soslu'yu güne müne
Daha önümüzde çok etkinlik çekiliş olacak. Ona göre davranırız. Not al sende ben unuturum falan
Biz obur milletiz, gözümüz doymaz,bir kerecik yetmezyaptık ya gün sofrası ayın başında hemen unuttunuz kimden gördünüz gün sofrası çeşmiden başka melinda yapmıştı bir de son günlerde sanırım
vicdanıyla başbaşa bırakalımBiz obur milletiz, gözümüz doymaz,bir kerecik yetmez
Ama haklısın o minerva1988 yı hiç hiç hiç almayalım asıl ondan bi şey görmedik günü geçti uğramıyo bile
ne gibi?soslusarma bize söylemek istediğin birşey varmı
ne gibi?
yani olağandışı bir şey yok hemşire. düşündüm ne söyleyebilirim diye bulamadımsöyleyemem
olması gerekiyorduyani olağandışı bir şey yok hemşire. düşündüm ne söyleyebilirim diye bulamadım