- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- Konu Sahibi Moon Light
Tatlım ben zevkleri çok değişken biriyim her konuda. O yüzden de şu tarz diye sınırlandıramıyorum. Kütüphanemde farklı türleri barındırır. O yüzden bana gelme olasılığı olan bi kitabın olasılığını düşürecek bir yorumda bulunmaya çekiniyorum.B BaslarsanBitirirsin hangi tarz daha çok seviyorsun en çok yani hediyeye yardımcı olacak ama alakasız da aynı zamanda merak ettiğin yada okumadığın tür yada yazar var mı mesela biraz tanıyalım seni bu ay içinde bize de yardımcı olmuş olur
Vikitapta okumak istediklerime baya bi kitap ekledim aslında. Şu an okumayı düşündüklerim bittikçe alacağım kitaplar onlar.
Mesela eskiden gerilim-macera okumak çekici gelirdi. Üst üste okudum soft kitaplara kaydım. Duygusal seceneklerden sıkılınca birazda klasıklere merak sarmayla klasıklere gectim. ordan darlandım. anı kurtaran iz bırakmayan kafa dagıtan kitaplara yoneldım. Derken felsefe ilgimi çekmeye başladı. Sonra ara verdım bu ara kısısel gelişim kitaplarına dadanacagım biraz uzunca bır lıstem var elımde
ruh halım degıstıkce okumaktan keyıf aldıgım turde degısıyor.
Ben ne begenırım dıye dusunmeyınde kendınıze alıyor gıbı secersenız benım daha cok hosuma gıder.
Değişkenliğim her kosulda kurtarıcınız yanı bugun ılgımı cekmezse haftaya hayatımın kıtabı olur
Uzun yazdım ama umdugun bılgıyı vermedım dımı
A bak mesela Ahmet Ümit hiç okumadım. vi kitaba rastgele bir kitabını ekledim okumak istediklerim arasına.Aynı şekilde kristian Hannahı da. İkisi dışında bilmeksizin merak ediyorum dediğim bir yazar yok. Onlarda çok populer ya populerden kacma ugruna bı haber olurken merakım artıyor
Genel olarak sevmiyorum diyeceğim kitaplar şiir kitapları ama gel gör ki Dante İlahi komedya beni benden alan bi eserdir. Zira shakespeare de. Ki bir kısmı bende var zaten. Onlarda vikitapta kütüphanemde ekli.
Karmaşık mı yazdım ki. Çocuklar tepemde misafirler var .Çıkayım şimdi olmadı yarın yazarım yine.