- 20 Ekim 2013
- 15.836
- 20.862
-
- Konu Sahibi Moon Light
ya canım ben de kağıttan köprüleri çok merak ediyordum o tarz kitaplara bayılıyorum sevgilimden son mektup ta okumak istediğim diğer kitaplardan aslında insan kendi ilgi alanına daha çok dikkat ediyor ya bende farklılık olsun dedim hem kendi okumak istediğim hemde senin listende olan kitapları görünce dayanamadım yorumlarını bekliyorum okuyunca benim elimde birsürü kitap var daha almama çok var ama listemdeler yaniEki Görüntüle 1862988 Son kitaplarım da geldi jojo moyes çok merak ettiğim ve bütün kitaplarını okumak istediğim bir yazar ve kağıttan köprüleri alacağın hiiççç aklıma gelmezdi onu da çok merak ediyordum ama pek dikkat çeken bir kitap olmadığı için kimsenin alacağını düşünmemiştim çoooook teşekkür ederimdeadline kesene bereket ikisinide çok sevdim çok beğendim Eki Görüntüle 1862987
kitaplarına bayıldım ben güle güle okuEki Görüntüle 1862989
Ve işte huzurlarınızda toplu fotoğraf . Bütün kitaplarımı çok sevdim hepinize teşekkür ediyorum. @kitapkokusu @kitap_asigi @_Simurg_deadline @Axelia bu güzel etkinlik için hepinize çoook Teşekkürler kendinize iyi bakın yeni Etkinlikler de bulumuşmamızı diliyorum hepinizi çoooooook seviyorum
ya bana hiç bedava ürün göndermediler ya sana arada göndermişler en azından, artık bende yavaştan kitaplarımı okumaya başlarım elimdekileri bitireyim bide taşınayım cumartesi taşınıyorum bir aksilik olmazsa ev birbirine girdi her yerde koliler çoook işim var çooook ...kitaplarına bayıldım ben güle güle oku
bu arada sana bir itirafta bulunuyorum o kadar zamandır alışveriş yapıyorum hiç ayraç ve dergi gelmemişti sana alırken gördüm bedava ürünler kısmında dergiyi dedimki melikenin sansınaama yalan olmasın bir kez kahve ve hediye kitap gelmişti ama baya önceydi
ya bana hiç bedava ürün göndermediler ya sana arada göndermişler en azından, artık bende yavaştan kitaplarımı okumaya başlarım elimdekileri bitireyim bide taşınayım cumartesi taşınıyorum bir aksilik olmazsa ev birbirine girdi her yerde koliler çoook işim var çooook ...
Not: ay ordan oraya saptım çok denişik bir mesaj oldu
Ay evet ya kitapları zamanlı göndersinler yeter şimdi gene iyi ama bir ara çok geç gönderiyorlardı.aa iyi taşınmalar kolay gelsin mesaj çok hareketli olmuş hakikaten ama anladım ben ya artık hediye göndermiyorlar eskisi gibi bana anahtarlık değişik ayraçlar esktra hediye kitaplar kahve çay paketi gelmişti ya ama artık kitaplar bile zor geliyor