- Emoji Skoru
- 20.892
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Moon Light
-
ay sinir oldum iki kitabı temin edemediler kaç gündür ya o kadar zor mu acaba nerde bu kitap yurdunun yeri gidip gezecem birgün ya nasıl biyer meraktayım ciddenYok canim benim ne kusuru sorun degil ya
Tedarik edilince haber verirsin heyecanla bekliyorumm
sağol canım belki yarın gene giderim fuar çok boştu vide çok indirim vardı ahh kalbim dışındaki kitapları hep 5 liraya aldım:)İnsanın canı çekiyor yahu.. Keyifle oku tatlım.
ay sinir oldum iki kitabı temin edemediler kaç gündür ya o kadar zor mu acaba nerde bu kitap yurdunun yeri gidip gezecem birgün ya nasıl biyer meraktayım cidden
Ya marcus zuzak ıan it dalşı serisi vardı 3 kitap 10 lira almadım acaba alsamıysım
Ya zaten aslında tüyap internetten çok pahalı ben sadece fuar havası tenefüs edeyim diye gidiyorum ama bunda baya indirim vardıValla ben de cok merak ediyorum onu
Kitapyurdu ya cok yogun ya da iyice bosladi gibi geliyor bana..
Tekrar gidersen al bence. Begenen cok kisi var o seriyi. Ben okumadim bilmiyorum ama fiyati da iyiymis kesin alirdim
Bence de insanin cani cekiyor.. Fuarlari cok severim. Ama aksi gibi konyada da tuyap olmazdi. Ankarada da yokkeske olsa..keyifle oku canim
Tuyapta da baya indirim vardi sanki. Gordugum kadariylaYa zaten aslında tüyap internetten çok pahalı ben sadece fuar havası tenefüs edeyim diye gidiyorum ama bunda baya indirim vardı
Bence de ya.ya bu kitap yurdu iyice cozuttu :S benimde siparişim bir kitap temin edilemedi diye bekliyor günlerdir bakalım sonuç ne olcak.
Ay evet benim siparis ya mesaj attım siparisi iptal edip bir kitabı değiştirdim bana secenek sunmuslar sagolsunlar çok yoğun galiba ya bende kendime siparis verecektim senin siparisi bekliyorum karışması diye ama çok yoğunKitapyurdundan mesaj geldi simdi.
5434888 nolu siparisinizde henuz temin edemedigimiz 1 adet urunun temini icin 2 gun bekleyebilir veya kitapyurdu.com siparis takibi bolumune ulasabilirsiniz diyor.
deadline senin siparis sanirim
Degistirdigin kitap neydi bak merak ettim
Aa merak ettigim tanismak istedigim yazarlardan biriydi o da.ekstra Edgar Allan poe öykü kitabı geliyordu morgue sokagi cinayetleri ekstrasi gelmedi ya o olmadan da liste tamamdı aslında onu sana ekstra yollayacaktim ama olmadı daha doğrusu yayinevinden kitap baskıda diye mesaj gelmiş bir hafta daha temin için beklemek istermisiniz yada iptal seçeneği vardı bende iptal ettim bir hafta sonra da geleceği meçhul yani seni bekletmeyim diye artık bir daha ki sefere kısmet degilmis
Kitap aşığı sana çok acımasızlık yaptı kitapyurdu bu ay.
Benim kendime olan siparişimdede tek kitap yüzünden günlerdir beklemede. Ama sende iptal olan Beni Bulun temin edildi gözüküyor.Aa merak ettigim tanismak istedigim yazarlardan biriydi o da.
Kismet degilmis malesef.. Ekstra kitap dusundugun icin de coook tesekkur ederim canim
Evet ya bende bi sanssizlik var demek ki bana denk geldi hep.
Calisan sayilarini mi azalttilar acaba noldu anlayamadim ki..Benim kendime olan siparişimdede tek kitap yüzünden günlerdir beklemede. Ama sende iptal olan Beni Bulun temin edildi gözüküyor.
bugün sıkıldım aradım iptalini isticem ama ulaşabilene aşk olsun.
Diğer sitelerdede fiyatlar bu oranda olsa bu eziyeti hiç çekmeyiz kiCalisan sayilarini mi azalttilar acaba noldu anlayamadim ki..
Boyle devam ederse her ay her ay cekilmez de bekle dur
Kitaplarin fiyatlari cok iyi aslinda ama beklemek cok kotu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?