- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
- Konu Sahibi Moon Light
ben verdim siparişini.
bakalım kitap yurdu verdiğim son şansı değerlendirebilcek mi?![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
bakalım kitap yurdu verdiğim son şansı değerlendirebilcek mi?
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel az kalmış
çok güzel bir ay olacak![]()
ben verdim siparişini.
bakalım kitap yurdu verdiğim son şansı değerlendirebilcek mi?![]()
Valla bilemedim bende mi ugursuzluk var acaba.İçlerinden biri temin edilemedi:/ yarın inş temin edilirde kargoyada verilir. Bu arada temin edilenlerin temin edilme süreci daha uzun gözüküyordu ama hemen temin edilmiş![]()
yok yok benim içim rahat. yarın verilcek kargoya![]()
Grubunuz güncelleniyor mu ben de katılmak istiyorum.
benim için de sakıncası yok :)Grubunuz güncelleniyor mu ben de katılmak istiyorum.
@kitap_asigi siparişini verdiimyayın evinin kendi internet sitesinden sipariş verdim büyük ihtimalle bugün kargolanır
yarın ya da diğer gün sende olmasını umuyorum
![]()
ben de ben deHeyecanla bekliyorumm![]()
Hala temin edilemedi![]()
Begenmez miyimmben de ben de
acaba beğenecek misin![]()
Olsun canim sıkıntı degil@kitap_asigi siparişe not yazmayı unuttum ben ya kusura bakma isimsiz kargon deadline dan olacak kitapyurdundan gelen siparişi verdim aklıma gelditahmini süre 5 gün diyor artık kitap yurdu bir güzellik yapmazsa 5 gün sonra senindir kitapların
bu arada allice lidell taşınıyormuş siparişi biraz gecikecekmiş canım haber verelim sana onun kargosu biraz geç gelebilir
![]()
Ask olsun ya ne affetmesi.aaa bende not yazmadım :S
Ya affet beni kafam bu ara allak bullaktı Deadline şimdi yazmasa aklıma bile gelmezdi heralde![]()
evet bende öyle dedim 5 gün naptınız be dedim valla belki sürpriz yaparlar umut ediyorumOlsun canim sıkıntı degil
Neeee 5 gun mu
Cokmus be![]()
ben sana bir sürpriz kitap yolluyorum listende var mı bakmadım kendi listemde olan sende de olsun dediğim bir kitap geliyorAsk olsun ya ne affetmesi.Hiiiic sorun degil benim icin. Ben de sana yazamamistim galiba.
Olur boyle
Burdan alirim notlarinizi artik![]()
paket bugün kargolanmış ama eksik gönderim yapmış olabilir firma, bu konuda endişelerim var.Yarin edilir insallah. Gerci edilse de bekletip duruyorlar ama bakalim..
Begenmez miyimm
Cok guzel kitaplar sectiginizden eminim![]()