- 17 Ocak 2011
- 2.396
- 5.947
- 158
- Konu Sahibi Moon Light
-
teşekkürlerOzel mesaj grubumuz var canim.deadline kurmustu. Ekler seni o gelince. Oradan konusup karar veriyoruz. Adres bilgileri de oradan. Tekrar atariz eger simurg atmadan deadline gelir de gruba eklerse.
Canım ya listene baktım ama çoğu benimde okumadığım kitaplar acaba gene kendi sevdiğim bir şeyi mi yollasam diyorum ne dersin?Adresimi attım ben. Ya gayet sessizdik burda ya arkamdan konuşma yok sanıyordum
Nasıl arzu edersen. Beğendiğin bir kitap beni mutlu ederCanım ya listene baktım ama çoğu benimde okumadığım kitaplar acaba gene kendi sevdiğim bir şeyi mi yollasam diyorum ne dersin?
tamam canım bi inceleyeyim senin kütüphaneniNasıl arzu edersen. Beğendiğin bir kitap beni mutlu eder
Vi kitaptaki kütüphanem güncel orda alcağın kitap yoksa bide üstüne senin beğendiğin bir kitapsa tadından yenmez . Daha ne olsun.
senin vi kitap ismin neydi canımtamam canım bi inceleyeyim senin kütüphaneni
melikeeee sanırım sen beni takip ediyorsun bende seni takip ediyorumsenin vi kitap ismin neydi canım
melikeeee sanırım sen beni takip ediyorsun bende seni takip ediyorum
ay evet o ya, çok şaşkınımmelike metin olmasın?
hoşgeldin canım aramıza sanırım sende bize katılıyormuşsun ne güzelay evet o ya, çok şaşkınım
bende arıyorum bulamadımYa ben diger baslikta gordum herkes not yazmis icine. Kitapyurdundan aldiklari hediyelerde.
Ben de denedim bakindim goremedim not ekleme kismini. Okuoku sitesinde gormustum de kitapyurdunda goremedim malesef notsuz oldu
Beğenmez olur muyum hiç. O kadar düşünüp benim için vakit harcıyosunuz. Sabırsızlıkla bekliyorum.ben geldim ya çok heyecanlıyım ilk kurbanımıza kitaplarımız gidecek çok güzel
B BaslarsanBitirirsin abartısız 20 kitap değiştim artık senin için o kafdar karrasızım ki ya ben daha çok heyecan yaptım umarım beğenirsin en son fikrimi
Ya ben diger baslikta gordum herkes not yazmis icine. Kitapyurdundan aldiklari hediyelerde.
Ben de denedim bakindim goremedim not ekleme kismini. Okuoku sitesinde gormustum de kitapyurdunda goremedim malesef notsuz oldu
Bende siteden direk yollamadım hiç bilmiyorum. yormayın kendinizi. Burdan notlarınızı yazarsınız ekran resmi alırım bende. Çözüm çok nolcakbende arıyorum bulamadımnasıl oluyor acaba bilemedim valla hiç hediye yollamadığımdan direk siteden
ben sana konuşma mesajı açarım herkes duygu düşünclerini yazar nasıl fikir amaBeğenmez olur muyum hiç. O kadar düşünüp benim için vakit harcıyosunuz. Sabırsızlıkla bekliyorum.
Bende siteden direk yollamadım hiç bilmiyorum. yormayın kendinizi. Burdan notlarınızı yazarsınız ekran resmi alırım bende. Çözüm çok nolcak
Evet harika. Grubumuzun konuşma öncüsüben sana konuşma mesajı açarım herkes duygu düşünclerini yazar nasıl fikir amabende sabırsızlıkla bekliyorum
paket seçeneğini işaretlerseniz hem paket olur hemde not yazabilirsiniz:)
not: arada sizi okuyan tatlı , şirin , minnak komşunuz:)
Valla benimki haftaya amca gelebilir zaten internetim yok bişey oldu düzelir düzelmez siparis vereceğimEvet harika. Grubumuzun konuşma öncüsü
O değilde inş cuma ve cumartesi günü ne teslim edilcek şekilde hazır olmaz kitaplar. Şehir dışına çıkcam. Heyecan korku herbişeyi bi arada yaşıyorum
ay komşu seni allah gönderdi bize o paket seçeneği nerde sepete eklerken mi onu bulamadım ya bize ayrıntılı anlatım yaparmısın cahilligimizi mazur gorpaket seçeneğini işaretlerseniz hem paket olur hemde not yazabilirsiniz:)
not: arada sizi okuyan tatlı , şirin , minnak komşunuz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?