Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen aynen o yeni eşya tüyleri zaten ayrı bi olayBeni anlatmışsınBende 1 aylık evliyim iki kişiyiz şu bahsettiklerinin hepsini aynen yaşıyorum. Çok fazla çamaşır çıkıyor. Annemin evinde 5 kişiydik sanki bu kadar çamaşır yıkanmıyordu. Halılardan dolayı her yer tüy toz oluyor. İşten geliyorum, yemek yap temizlik yap akşam 10 ediyorum. Eşim yardımcı ama Başak burcuyum yaptığı işi beğenemiyorum
( Bir de yeni evli demeden her akşam misafirimiz oluyor. Gece 1' den önce uyuyamıyorum sabah 06:30 da kalkıyorum. Her gün aynı maraton. 1 ayda tükendim
![]()
Ev işlerine nasıl yetişiyorum? Çok basit: Yetişmiyorum! =) Her zaman şu anlattığınız tempoda mı yaşıyorsunuz? Ne zaman ayaklarınızı uzatıp, bir kahve içip, hayal kuruyorsunuz? Ne zaman kitap okuyorsunuz ya da film izliyorsunuz? Ne zaman hiçbir şey yapmadan, sadece kendinizi dinliyorsunuz? Bana göre şu saydıklarım, çamaşırdan da bulaşıktan da daha önemli şeyler. Bir de küçük çocuğum var düşünün. Bazen halının üstünde oyuncaklardan adım atacak yer olmuyor. Onları mı toplayayım, yemek mi yapmaya girişeyim, yoksa lavaboyu mu ovayım diye düşününce, yemeksiz olmaz diyorum. Yemek yapıyorum, gerisi bir gün daha bekliyor. Olmadı iki gün beklesin. Bazılarını akşam eşim gelince hallediyor. Toz içinde yaşamıyoruz ama evimiz dağınık ve ben bunu kafaya takmıyorum. Mesela şuan, bir metin işi yetiştirmeye çalışıyorum, sıkılınca gelip burada takılıyorum, kalkıp bir çay yaptım. Oysa bulaşık makinası boşaltılacak, kurutma makinasından çamaşır çıkarılacak. İşim bitince çamaşırlara bakacağım. Bulaşıklar için söz veremem, belki yarına kalır. Ona mı takayım kafayı?![]()
Silme zaten canım sen çalışıyorsun demesin kimse aman çalışıyor da temiz diye yapabildiğini yap yazık caninaiçmde rahat etmiyor canım yaaa zaten cok sık silemiyorm çalştgm için 1.5 2 ayda bir anca
Çocuk olmayan, karı koca çalışılan ve sürekli iş yapılan ev nasıl dağınık olabilir ki?![]()
zor iş gerçekten , üstelik çalışan bir kadınsınız herhalde. ama yine de fena değil yapıyorsunuz anlattığınıza göre. yardımcı olan arkadaş, keşke yerine birini gönderseydi öyle bir şansınız yok mudur? çevresine falan rica da bulunabilrdi.Çok bunalımdayım. Tüp bebek sürecine girdim. Yardımcımin babası rahatsız o yüzden yaklaşık 2 aydır bütün ev işleri bende. Çamaşır bulaşık ev supur sil toz al camlar ütü... çamaşırlar zaten facia. Bir günümü ayırıyorum. Harika bir şekilde katlayıp ütüleyip yerlestiriyorum. Sonra kendime soz veriyorum .kurur kurumaz hemen katlayıp yerleştireceğim biriktirmeyecegim diye ama olmuyor dağ gibi yığılıp gidiyor.
Artık bulaşık yıkamaktan ellerim dermatit oldu temizlik yapmaktan deterjandan. Bir türlü hayalimdeki ev kadını olamadım.
Dün yemekli misafirim vardı. Evi cillop gibi temizledim yemeğimi yaptım misafirimi ağırladım. Çamaşırlar duruyor tabi onlara zamanım kalmadı. Sonra misafir saat 11 de gitti. Oturdum yazılı kağıtlarını okudum ders notlarını girdim. Saat gece 2. Sonra eşime sahur hazırladım yattım ve saat 11.30 da kalktım. Dünden kalan bulaşıkları makineden topladım kalan bulaşıkları elimde yıkadım. 5 kilo süt almıştım ondan çökelek yaptım.. Saat 1.30 oldu. Banyo yaptım fön makyaj derken bu saati buldum. Saat 3 te öğrencim gelecek özel derse. Çamaşırlar hala duruyor. Camlarım yağmurdan kirlendi. Ocağımi silmem lazım.
Allahaşkına söyleyin siz bu ev işlerini nasıl yetiştiriyorsunuz. Delirmek uzereyim. 1 gün 24 saat yetmiyor bana. Evim hep temizdir ama şu dağınıklığa çözüm bulamıyorum. Her gün abartısız 3 saat ev işi yapıyorum.
haftada bir genel ev temızlıgı sıl supur toz al wc banyo yıka yaparım.Çok bunalımdayım. Tüp bebek sürecine girdim. Yardımcımin babası rahatsız o yüzden yaklaşık 2 aydır bütün ev işleri bende. Çamaşır bulaşık ev supur sil toz al camlar ütü... çamaşırlar zaten facia. Bir günümü ayırıyorum. Harika bir şekilde katlayıp ütüleyip yerlestiriyorum. Sonra kendime soz veriyorum .kurur kurumaz hemen katlayıp yerleştireceğim biriktirmeyecegim diye ama olmuyor dağ gibi yığılıp gidiyor.
Artık bulaşık yıkamaktan ellerim dermatit oldu temizlik yapmaktan deterjandan. Bir türlü hayalimdeki ev kadını olamadım.
Dün yemekli misafirim vardı. Evi cillop gibi temizledim yemeğimi yaptım misafirimi ağırladım. Çamaşırlar duruyor tabi onlara zamanım kalmadı. Sonra misafir saat 11 de gitti. Oturdum yazılı kağıtlarını okudum ders notlarını girdim. Saat gece 2. Sonra eşime sahur hazırladım yattım ve saat 11.30 da kalktım. Dünden kalan bulaşıkları makineden topladım kalan bulaşıkları elimde yıkadım. 5 kilo süt almıştım ondan çökelek yaptım.. Saat 1.30 oldu. Banyo yaptım fön makyaj derken bu saati buldum. Saat 3 te öğrencim gelecek özel derse. Çamaşırlar hala duruyor. Camlarım yağmurdan kirlendi. Ocağımi silmem lazım.
Allahaşkına söyleyin siz bu ev işlerini nasıl yetiştiriyorsunuz. Delirmek uzereyim. 1 gün 24 saat yetmiyor bana. Evim hep temizdir ama şu dağınıklığa çözüm bulamıyorum. Her gün abartısız 3 saat ev işi yapıyorum.
Çamaşırı haftada bir yıkayıp ütülüyorum. Genelde heryeri silme toz alma işlerinide hafta sonları yapıyorum. Ama onun dışında evi toplamayı bulaşığı falan o an hemen hallediyorum ki sonradan başıma çıkmasın. Zaten iki kişiyiz dağıtan falanda olmuyo.Çok bunalımdayım. Tüp bebek sürecine girdim. Yardımcımin babası rahatsız o yüzden yaklaşık 2 aydır bütün ev işleri bende. Çamaşır bulaşık ev supur sil toz al camlar ütü... çamaşırlar zaten facia. Bir günümü ayırıyorum. Harika bir şekilde katlayıp ütüleyip yerlestiriyorum. Sonra kendime soz veriyorum .kurur kurumaz hemen katlayıp yerleştireceğim biriktirmeyecegim diye ama olmuyor dağ gibi yığılıp gidiyor.