Lorentz bak anne olmak istiyorsun , insallah kisa surede bebegine kavusursun
Ama lutfen su titizlik hastaligin icin birsey yap
Ben cok uzuluyorum konularini okudukca
Hamile kalmadan once buna bir cozum yolu bul arkadasim , bebek sahibi bir kadinin hem ruhsal hem fiziksel olarak saglikli ve guclu olmasi lazim
Bazen bırak dağınık kalsın demeyi bilmelisiniz.sağlığınız için
Allah aşkına başkası için mı yaşıyorsunuz kendinize yazık vücuda eziyet yapmayın bırakın camlar pis kalsinev işleri benide BIK TIR DIüstelik daha cocugum yokken yeni evliyken bıktım işlerden bende cok takıntılıyım çalışmama ragmen evim tertemiz olsun düzenli olsun görenler kız çalışıyor ama evi nasıl temiz desin istiyorum. diyorlarda ama bide bana sorun haftada bir genel temzlk yapıyorum balkonlar yerler toz al duşakabin banyo tuvalet ocak herşey güzelce temzleniyor. haftaiçide hep bişeylerle uğrasıorm anlamadan. bi bakıyorm koca akşam geçmiş dinlenmemişim bile. iki kişiyz ama haftada 3 4 mkina çamasr acıyorum bunun ütüsü vs. şimdi ramazan hem çalış hem temizlk hem 10 12 kişilik masaalr kur cok zor. meselam cumartesi görümcemler iftara gelcek toplam 12 kişi oluyorz daha pazar gününden temzlk yaptm cam sildim sarma sardm buzluga attm halada iş var hala da var zaten sildim ama yağmr yağdı gel gör camlar silinmemiş gibi. annem derdide inanmazdım ev işi nankör diye
Yapmıyorum evdeyim şuan yan gelmiş yatıyorum vallahi lorentz hic bu kadar kasamam kendimi şu fani dünyada herşeyin başı saglik bırak bir çamaşır da kalsın yani senin gibi 3 saat temizlik yapsam günde ben ölebilirim sana da yazık at makinaya bulasigi elinde niye yikiyorsun
Delirmek artık. Milletin evi tertemiz ve düzenli. Ben eminim onlardan 10 kat fazla temizlik yapıyorum ama başkaları kadar düzenli olamıyorum.
Çok yoruldum artık. Nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum. Çaresizlik içindeyim
ev işleri benide BIK TIR DIüstelik daha cocugum yokken yeni evliyken bıktım işlerden bende cok takıntılıyım çalışmama ragmen evim tertemiz olsun düzenli olsun görenler kız çalışıyor ama evi nasıl temiz desin istiyorum. diyorlarda ama bide bana sorun haftada bir genel temzlk yapıyorum balkonlar yerler toz al duşakabin banyo tuvalet ocak herşey güzelce temzleniyor. haftaiçide hep bişeylerle uğrasıorm anlamadan. bi bakıyorm koca akşam geçmiş dinlenmemişim bile. iki kişiyz ama haftada 3 4 mkina çamasr acıyorum bunun ütüsü vs. şimdi ramazan hem çalış hem temizlk hem 10 12 kişilik masaalr kur cok zor. meselam cumartesi görümcemler iftara gelcek toplam 12 kişi oluyorz daha pazar gününden temzlk yaptm cam sildim sarma sardm buzluga attm halada iş var hala da var zaten sildim ama yağmr yağdı gel gör camlar silinmemiş gibi. annem derdide inanmazdım ev işi nankör diye
Plâstik şişe kullanmıyorum tupper falanda beyaz naylonlarım var onlarla genelde sudan geçecek şeyleri yikadigim icin durulayıp kaldırıyorum tahta kaşık tamam ama tencere ne kadar olabilir ki iki kişisiniz zaten at gitsin makinaya borcamlari da atıyorum ben yazık kendineCanım makineye sığmıyor büyük tencereler tupperlar falan. Tahta kaşıklar, plastik siseler borcamlar...
içmde rahat etmiyor canım yaaa zaten cok sık silemiyorm çalştgm için 1.5 2 ayda bir ancaAllah aşkına başkası için mı yaşıyorsunuz kendinize yazık vücuda eziyet yapmayın bırakın camlar pis kalsin
Bakis acini degistirDelirmek artık. Milletin evi tertemiz ve düzenli. Ben eminim onlardan 10 kat fazla temizlik yapıyorum ama başkaları kadar düzenli olamıyorum.
Çok yoruldum artık. Nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum. Çaresizlik içindeyim
Beni anlatmışsınev işleri benide BIK TIR DIüstelik daha cocugum yokken yeni evliyken bıktım işlerden bende cok takıntılıyım çalışmama ragmen evim tertemiz olsun düzenli olsun görenler kız çalışıyor ama evi nasıl temiz desin istiyorum. diyorlarda ama bide bana sorun haftada bir genel temzlk yapıyorum balkonlar yerler toz al duşakabin banyo tuvalet ocak herşey güzelce temzleniyor. haftaiçide hep bişeylerle uğrasıorm anlamadan. bi bakıyorm koca akşam geçmiş dinlenmemişim bile. iki kişiyz ama haftada 3 4 mkina çamasr acıyorum bunun ütüsü vs. şimdi ramazan hem çalış hem temizlk hem 10 12 kişilik masaalr kur cok zor. meselam cumartesi görümcemler iftara gelcek toplam 12 kişi oluyorz daha pazar gününden temzlk yaptm cam sildim sarma sardm buzluga attm halada iş var hala da var zaten sildim ama yağmr yağdı gel gör camlar silinmemiş gibi. annem derdide inanmazdım ev işi nankör diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?