- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- Konu Sahibi elenaferrante
sendromun dibindeyim dostum. kafamı duvarlara vurasım var
:84::111::122: Şu üçünün karışımıyımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sendromun dibindeyim dostum. kafamı duvarlara vurasım var
Zaten bugune kadar soylememistim. Sadece bi problem vardi cozelim istedim. Boyle oldugu icin de gercekten uzuldum. Gelecek kitaplar icin belki heyecanlanabilirsin sende asmunikal. Yapabilecegim birsey yok. Iyi gunler.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Keşke bugün gelse ciciklerim
:84::111::122: Şu üçünün karışımıyımmm
lawinnn tarih bugünü affetmeyecek sen değilmişsin.. kara vicdanlı
daha iyi ifade edilemezdi. bir de bizim memleketin insanı dengesiz diye bık bık konuşurlar. bu hava şartları altında bu kadar normal olmak anormal bence
Bi dahakine çekiliş kaptanı ben olursam seni kendime çıkarcam
Gerçi bu sefer de kimse güvenmeyecek bana bak
Sizin hava şartlarını bilmem ama ben hala ısınamadım.
Gerçi millet bi hırkayla çıkıyor sokağa ama, bende bir üşüme sorma gitsin.
üç gündür sisten önümü göremiyorum. işe giderken yolda kaybolacağım korkusuyla yaşıyorum :18: bizde şu an hırkayla çıksan muhakkak donarsın
Bak ya faturada mi sana geldi ? Bana gonderen arkadasin faturasini da bana gondermislerdi ah kitapyurdu ah
O burcu benim ne olayli olmus canım gule gule oku umarim begenirsin kitaplari hic birini okumadim emin olamadim hangisini secsem diye o yüzden :/ bide fotolarda ayraci goremedim nota seklinde sirin biseydi :) gondermediler mi acaba?
Bu aralar pek giremicem ama sohbet etmeyi isterim bende seninle :)
ayyyy sis çok tehlikeli, dikkat et. İnsan arabayı falan da göremiyor sis olunca.
Bi dahakine çekiliş kaptanı ben olursam seni kendime çıkarcam
Gerçi bu sefer de kimse güvenmeyecek bana bak
çok güzel seçimler yapmışssın hepside okumak istediğim kitaplardı çok teşekkür ederim tekrardan kesene bereket canım
sadece kitap yurdunun ayraçlarını gördüm canım acaba kitapların arasında mı kaldı ki dur bakayım ben
bende seninle tanışıp konuşmak istiyorum kiii
sınavların bittikten sonra bol bol konuşuruz artık canım..
tanıştığıma çok memnun oldum
Bak ya faturada mi sana geldi ? Bana gonderen arkadasin faturasini da bana gondermislerdi ah kitapyurdu ah
O burcu benim ne olayli olmus canım gule gule oku umarim begenirsin kitaplari hic birini okumadim emin olamadim hangisini secsem diye o yüzden :/ bide fotolarda ayraci goremedim nota seklinde sirin biseydi :) gondermediler mi acaba?
Bu aralar pek giremicem ama sohbet etmeyi isterim bende seninle :)
canım canımmm ayracı bukrenin arasına koymuşlar görememişim ki
ama beni tanımamana rağmen çok güzel bi seçim yapmışsın müzikle uğraşan benim için harika bir ayraç oldu çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 1073875
canım canımmm ayracı bukrenin arasına koymuşlar görememişim ki
ama beni tanımamana rağmen çok güzel bi seçim yapmışsın müzikle uğraşan benim için harika bir ayraç oldu çok teşekkür ederim
Eki Görüntüle 1073875
Bukrenin arasında ne koymuşlar kankaa :44:
Ayracaa bayldmm gule gulee kullann :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim sana aldığım bukre değil
bana hediye gelen bukre
günaydın kızlarrrr
berfo tatlım ilk çekilişte olur acemilikler sen kitaplarının keyfini sür bencekeske fatoş ilk sayfada katılacakların listesini yapsaydı
benim kurbanım nerde kitaplarını paylaşsın artık umarım beğenir kitaplarını içine inş kitap ayracı koymuşlardır