- 16 Eylül 2006
- 24.059
- 18.172
- 37
- Konu Sahibi elenaferrante
günaydın kızlarrrrrr
nişanlımlada barıştık
katilim sanada günaydın
nişanlımlada barıştık
katilim sanada günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydınlar
Kurbanımın cicileri kargoya verilmiş
Belki bugün öğlenden sonra eline ulaşır
günaydın kızlarrrrrr
nişanlımlada barıştık
katilim sanada günaydın
hangi ile ulaşıcakki :26:
Günaydınlar
Kurbanımın cicileri kargoya verilmiş
Belki bugün öğlenden sonra eline ulaşır
E hadi hayırlı olsun. Hayat kısa, üzmeyin birbirinizi yok yere.
Sence
öyle valla. istedigi şeyi zamanında yapsam böyle olmucakda. işte aptallıgım
Gaziayıntap
Yok o yöreler değil yavrum. Bana güvenebilirisin
oysa bende sana alanı söylücektim. neyse o zaman eline ulaşırsa belki bi ihtimal bugün ögrenirsin
Ay ayyy gunaydin kizcegizler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ay ayyy gunaydin kizcegizler
dürüst davranmıştım oysa ki:26:
günaydın hoşgeldin
sen kime alıosun bakem
Ya uykum var ama yaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Axelia adlı kişi bana alıyor.. dün whatsaptan yazarken ben buyum dedi. böyle birinin çekiliğe katıldığından haberim yokken şaşırdım haliyle..
Axelia, öncelikle hediye için şimdiden teşekkür ederim. kesene bereket.. ama yarışmanın kurallarında söylememen gerekiyordu.. ayrıca topiğede uğraman gerekiyordu.. yani bende şuan ne heycan ne merak var hediyemi bu şekilde almak istemezdim
Axelia adlı kişi bana alıyor.. dün whatsaptan yazarken ben buyum dedi. böyle birinin çekiliğe katıldığından haberim yokken şaşırdım haliyle..
Axelia, öncelikle hediye için şimdiden teşekkür ederim. kesene bereket.. ama yarışmanın kurallarında söylememen gerekiyordu.. ayrıca topiğede uğraman gerekiyordu.. yani bende şuan ne heycan ne merak var hediyemi bu şekilde almak istemezdim
Ben axelia'nın katıldığını bile bilmiyordum. İlk sayfada da katılımcı listemiz olmayınca, haberim olmamış.
Kendisinin ilk çekilişi (gerçi benim de), bilememiş işleyişi. Aslında ilk sayfada çekiliş kurallarımız vardı ama:26:
Benim hep var
Sos nerde? Sendrom kardeşim nerdeeee????