• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kitap ariyorum!!!!!

sana tavsiyem bir erkeğe canan tan kitabı almaman

vede evet zaten çok okuyorsa burdaki tavsiye edilenleri okumuş olabilir.

sahaftan alsan daha güzel olur.böyle adını bile duymadığı bir kitap
sahaftan derken?? evet bencede bunlari okumus olabilir. canan tan kitaplari cok guzel ve kadin yazar oldugu icin biraz kadinlara hitap ediyo gibime geliyo.

Ahmet Ümit-İstanbul Hatırası olabilir
hmm buda guzel tsk ederim:61:

sahaftan derken?? evet bencede bunlari okumus olabilir. canan tan kitaplari cok guzel ve kadin yazar oldugu icin biraz kadinlara hitap ediyo gibime geliyo.

hmm buda guzel tsk ederim:61:

sahafta eski kitaplar satılır.50 yıl öncesinin kitaplarını bile bulabilirsin.hangi illerde nerelerde var bilmiyorum benim ki teori bilgi.ama araştırırsan bulabilirsin :42:

Mesnevi ye ilgi duyuyorsa; Elif Şafak Aşk - Ahmet Ümit Bab ı Esrar
Savaş konularına ilgisi varsa; Kristin Hannah Kış Bahçesi - Zülfi Livaneli Serenad
Aşk kitaplarını seviyorsa; Alacakaranlık serisi - Aşk Kapıyı Çalınca Susan Elizabeth
Hem kendını geliştirmek ufkunu açmak hemde roman okumak isterse; Simyacı - Martı
Psikolojik gerçeklikten hoşlanırsa; Sana Gül Bahçesi Vaadetmedim - Tavşan Haykırdığında
Lesley Pearse Beni Hatırla

Umarım begenirsin.. kitapyurdu.com dan yorumlara bakarak alabılırsın bence.

ayy tsk ederim kizlar yaa. bir cok kitap hakinda bilgim oldu simdi, sanirim kafamda bisiler geliyo.
eski kitaplarda olabilir, nisanlimin hosuna gidecegini saniyorum :61::61::61:

sahafta eski kitaplar satılır.50 yıl öncesinin kitaplarını bile bulabilirsin.hangi illerde nerelerde var bilmiyorum benim ki teori bilgi.ama araştırırsan bulabilirsin :42:

Istanbul Beyazıt"ta tarihi bir sahaflar çarşısı var. Buram buram tarih kokan müthiş bir mekan.
Istanbul, Bakırköy istasyon üstü köprüde de eski, yeni, ikinci el her türlü kitabı bulmak mümkün.
Istanbulda en sevdiğim mekanlar buralar. Sık sık uğrar huzur tazelerim.
Istanbul Beyoğlunda da sahaflar çarşısı varmış ama gitmedim hiç.

Back