Kitap alımı aşk

Asuyusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
148
44
26
Kızlar, şu ilhan uçkanın kadın tamir servisi kitabını nerden bulabilirimmmm? ?

Allah başka dert vermesin. :) D&R'da sordururum ben genelde ellerinde var mı diye, başka bir şubesindeyse getirtirler bana. İnternetten de sipariş verebilirsiniz.

Bulamıyorum orda da, bana yardım et elinde varsa bana satt nolur bir şey bir site öner lütfen intihar esigindeyim.

D&R online kitap için önerim, birde tanıdığım iyi bir psikolog var onu da yazma mi ister misin ?

Kitap için intihar eşiğindesiniz? Neden bu kadar hayati önemi var? Google'dan kitap ismini aratırsanız satan bir yer çıkar muhakkak.
Kitap için intihar eşiğindesiniz? Neden bu kadar hayati önemi var? Google'dan kitap ismini aratırsanız satan bir yer çıkar muhakkak.

Ben kitap için değil, yazarın yazdıklarını okuyamıyorum ve ilişkim mahfuzdur diye böyleyim. Vallahi her yerde tükenmis. Lütfen yardım

Ben kitap için değil, yazarın yazdıklarını okuyamıyorum ve ilişkim mahfuzdur diye böyleyim. Vallahi her yerde tükenmis. Lütfen yardım

Kitabı arattım, D&R dahil pek çok yerde satılıyor. Tekrar bir bakın. İlişkiniz için bu kadar önemi varsa bir tek kitapla ilişkinizi kurtarabileceğinizi zannetmiyorum bu arada.

Kitabı arattım, D&R dahil pek çok yerde satılıyor. Tekrar bir bakın. İlişkiniz için bu kadar önemi varsa bir tek kitapla ilişkinizi kurtarabileceğinizi zannetmiyorum bu arada.

Cidden var mı, varsa senin için yıllarca dua ederimm

D&R , Kitap Yurdu ve idefix gibi kanallardan ararsanız bulursunuz.

Astoria arkadaşımın dediği gibi, d&r 'da var.

Ama ilişkiniz kitaplara kaldıysa, başka baharda görüşürüz...

D&r de bulamadım. Siz nasıl buldunuz? Tükendi yazıyor kitabın altında

Reactions: Yeu

Ben de baktım tükenmiş D&R'da cidden :) Ama Arkadaş Kitabevi'nde var. Birkaç yerde daha var.

Reactions: Yeu
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…