Allah başka dert vermesin. :) D&R'da sordururum ben genelde ellerinde var mı diye, başka bir şubesindeyse getirtirler bana. İnternetten de sipariş verebilirsiniz.
Bulamıyorum orda da, bana yardım et elinde varsa bana satt nolur bir şey bir site öner lütfen intihar esigindeyim.
Kitap için intihar eşiğindesiniz? Neden bu kadar hayati önemi var? Google'dan kitap ismini aratırsanız satan bir yer çıkar muhakkak.
Kitap için intihar eşiğindesiniz? Neden bu kadar hayati önemi var? Google'dan kitap ismini aratırsanız satan bir yer çıkar muhakkak.
D&R online kitap için önerim, birde tanıdığım iyi bir psikolog var onu da yazma mi ister misin ?
Ben kitap için değil, yazarın yazdıklarını okuyamıyorum ve ilişkim mahfuzdur diye böyleyim. Vallahi her yerde tükenmis. Lütfen yardım
Kitabı arattım, D&R dahil pek çok yerde satılıyor. Tekrar bir bakın. İlişkiniz için bu kadar önemi varsa bir tek kitapla ilişkinizi kurtarabileceğinizi zannetmiyorum bu arada.
Ben küçük bir ilçede yaşıyorum, psikologu bulamam ki. Günlerce uyuyamıyorum şu aşk yüzünden. Mahfoldum.
Kargo da mı gelmiyor oraya?
Cidden var mı, varsa senin için yıllarca dua ederimm
D&R , Kitap Yurdu ve idefix gibi kanallardan ararsanız bulursunuz.
Astoria arkadaşımın dediği gibi, d&r 'da var.
Ama ilişkiniz kitaplara kaldıysa, başka baharda görüşürüz...
D&R , Kitap Yurdu ve idefix gibi kanallardan ararsanız bulursunuz.
Astoria arkadaşımın dediği gibi, d&r 'da var.
Ama ilişkiniz kitaplara kaldıysa, başka baharda görüşürüz...
Geliyor ama ben baktım tükendi yazıyor kitabın altında. Nasıl arattırdınız siz sitede?
İdefix ve kitap yurdundan alın o halde.D&r de bulamadım. Siz nasıl buldunuz? Tükendi yazıyor kitabın altında
Farketmedim bende :)) öyle panik ki konu sahibi, bende heyecanla baktım :))Ben de baktım tükenmiş D&R'da cidden :) Ama Arkadaş Kitabevi'nde var. Birkaç yerde daha var.
Ahaha çok iyiydi:) doğru söze ne denir...Kitap iyi prim yaptı sayenizde.