Evet, maalesef.
Büşra Küçük'ün Kötü Çocuğu iyi bir furya, klonlarına göre nispeten iyi bir kitap zaten. En azından kendi klasmanında düşünüldüğünde.
Yazar adı vermeyeyim, zaten biliyorsundur, Wattpad ablası vardır bir tane. Şimdi kitap olacak o yazdığı hikaye, daha önce de kitabı basıldı, bir ordu tasviri yapıyor ki, Türk Ordusunda öyle davranan subayı değil binbaşı yapmak, karargahtan içeri sokmazlar.
Gerçekçilik sıfır. Top Gun'ı almış, karakterlerin derinliğini 0' a çekmiş, yazmış. Bu kadın en az 35 yaşında.
Romantik Komedi yazabilir, sonuçta kitap bastırmak istiyorsa zaten yazabileceği 3-5 tür var, ne yazık ki ağır bir edebi eserle "keşfedilmek", mevcut koşullarda sıfıra yakın. Ancak yıllardır basın-yayın sektörünün içinde falan olacaksın, belki.
Ama ben bu kadar çalakalem yazmayı da yaptığın işe hakaret olarak görüyorum.
Aynı hikayeyi bir sürü grubun içinde geçirebilirsin ama zerre bilgin olmadığı bir konuda "ay benim hayal dünyam da bu işte" diye yazdığında ayıp oluyor.
Sonra 14-15 yaşında ergenler bu "Abla"larının kitabını okuyorlar, bakıyorlar, Abla'nın kitabı basılmış, biz de niye yapmayalım diyorlar.
Böyle böyle her klon bir öncekinden daha beter şekilde devam ediyor işte.