bende amin maalouftan semerkantı okudum bitirdim çok değişik bir kitap ama çok beğendim ömer hayyamın hayatından başlayan ve çok değişik hikayelerle deavm eden bir kitap olmuş baya tarihte yolculuk yaptırdı yazar konu güzeldi
arkasından nefes serisi diye bir seriye başladım 1. kitabı tut elimi resim atamıyorum bir sorun var galiba o nedenle böyle idare edeceğim kitap 400 küsür sayfaydı ama hiç sıkmadı öyle fantastik bir seri değil ama çok etkileyici ve romantik bir kitap zaman zaman bazı yerleri sevmesemde tamamen konuyla alakalı yerler tabi şimdi ne olduğunu söyleyemem spoiler olur
konu özetle şu liseye giden babası ölmüş annesi alkolik olup terkedilmiş amcası ve yengesinin yanında yaşayan bir kızı anlatıyor okurken çoğu yerde ürpertim ve içim acıdı çünkü yenge tam bizim türk dizisi yengesi işkenceler eziyetler falan insan çok etkileniyor ama aynı zamanda çok güzel 2 arkadaşı olan birisi bu kız gerçekten dram romantizm ve arkadaşlık olan bir kitap kısaca çok heyecanlı bir yerde bitti 2. sini almalıyım hemen
sıradaki kitabımda benim adım kırmızı orhan pamuk okuyunca yorum yaparım
bu arada şu anda da ilber ortaylı - yakın tarihin gerçekleri kitabını okuyorum tam tarih kitabı ama ilber ortaylıyı çok beğeniyorum okumaya devam
ocak ayından bu yana 26 kitap okumuşum kendimi kitaplara adadım