- 23 Eylül 2014
- 427
- 379
-
- Konu Sahibi marilyn monroe
evet kesinlikle listede olmalı ben de çok sevmiştim.Ahmet Ümit İstanbul Hatırası. Çok güzel bir polisiyeydi. Içinde hem tarih hem polisiye hem aşk.. Güzeldi.
çok severim Suç ve Cezayı kesinlikle okunması lazım olan bir eser. eğer okumadıysan bir de Karamazov Kardeşleri tavsiye ederim.Eki Görüntüle 1455848 Bugün başlıyorum canım ablamın tavsiyesi üzerine ablam 'her insan mutlaka okuması gerekiyor'dedi bende duydum biliyorum
Dostoyevski'nin eserini ilk okuyuşum değil diğer eserlerini de çok sevmiş,beğenmiştim bu kitabı beğeneceğime inanıyorum
heyoooo hoş geldinIste benim basligimmm yehuu her turlu soruya ve tavsiyeye acigimmm canlarim benim icin bi yasam bicimi okumak... bunlar da en sevdigim kitaplarim. Kitapligimda yaklasik 500-600 kitabim vardir sanirim ama secmecelerim bunlar
Duydum,Okumadm ama en kısa zamanda okuyacağımçok severim Suç ve Cezayı kesinlikle okunması lazım olan bir eser. eğer okumadıysan bir de Karamazov Kardeşleri tavsiye ederim.
yok canım önemli değil, ben aklıma geldikçe güncelleme yapıyorum zaten. güzel polisiyeler düşünelim bakalım polisiye okuyanlar
dün akşamdan beri düşündüğüm kitap Yabandı bir türlü aklıma gelmedi ne kitap ne yazarı. konu aklımda kitap yazar yok, amnezi mi yaşadım nedir :)Bi ara kisisel gelisim cok okumustum secret, sinirsiz guc, yuzde yuz dusunce gücü...bunlar da listeye girebilir. Turk edebiyatı olarak yakup kadriden yaban guzeldir...
şimdi müsait değilim, ev çok kalabalık, ama benim de aklıma geldi Reşat Nuri ve Sebahattin Ali geldi elbet, bence de listede olmalılar, düzenleyeceğim listeyi,Listede Türk yazarlarda Reşat Nuri Güntekin de Olmalı diye düşünüyorum. özellikle Acımak kitabı. Bir de Sebahattin Ali bütün öyküleri ve Romanları eklenebilir. Okumayan herkesin okuması gerekli, çok güzel eserler.
Eve gitsem çok var aklımda ama şehir dışındayım ben de :) okuduklarımdan aklıma geldikçe yazarım, ya da aldığım önerilerden.şimdi müsait değilim, ev çok kalabalık, ama benim de aklıma geldi Reşat Nuri ve Sebahattin Ali geldi elbet, bence de listede olmalılar, düzenleyeceğim listeyi,
sizler de aklınıza gelenleri yazmaya devam edin.
ben de yarın kitaplığa bir dalacağım bakalım ne var ne yokEve gitsem çok var aklımda ama şehir dışındayım ben de :) okuduklarımdan aklıma geldikçe yazarım, ya da aldığım önerilerden.