- 24 Temmuz 2013
- 4.349
- 4.548
- Konu Sahibi marilyn monroe
evet canım hem onu okuamaya devam hem de bir arkadaşın yazdıgı romanıselam tatlım.
ay ben bugün paso yazdım hiç okumadım çok ayıp
ne okuyacaksın, Papatya Kokulu Hikayeler devam mı?
ben de öyleyim aslında iki kitap okumayı severimçbirinden sıkılınca ötekisine geçmeyi..ama şimdilik bir ile başladımakşam güneşini bende 15 yaşımda okumuştum hatırlamıyorum konusunu ama çok etkilenmiştim kesinlikle harika bir kitaptı yarım yamalak hatırlasamda reşat nuri kitapları benim için ayrıdır zaten harry potter deme ya ben son kitabı çıkınca türkçe çeviri beklemeden ingilizce orjinalini okudum zorla lise sondaydım sanırım o kadar severdim kaç yaşındasın acaba merak ettim mahsuru yoksa
ben buraya yazdığım kitaba başlamayıp başka kitaba başladım ondanda okumadım ama aynı anda 2 kitap okumayı seviyorum neyse ben tek kitaba bağlayım kendimi haftasonu pek vakit olmuyor
merhabaa :) bayılırım kitap notlarına ben nadir yaparım ama ben de okudugum kitabın sayfalarını kıvırmaya,o kitabı okunmuş yapmayı çok seviyorum..bazıları da kıyamaz hiç okunmamış gibi korur aksine :)Merhaba bende katılmak istesem nasıl olur ? Çok özledim okumayı. Öğrencilik zamanındaki okumalarımı notlarimi. Demin oturdum kitapligimin başına en sevdiğim kitaplarımı aldım elime. Cümlelerin bana hissettirdiği duygularımı notlarimi okudum. Öyle özlemişimki o duygu yoğunluğunu. Sonra bu konuyu gördüm. Çok çok isterim burada olmayı.
Bir notumu paylaşmak istiyorum. Bu notun bana hissettirdiği duygu yoğunluğu hala gözlerimi yasartir.
şimdi seni okuyunca kitap okumamaya utandım..sen hem derslerine çalışıp hem kitaba vakit ayırmak istiyorsun..umarım kitaplarına en kısa zamanda kavuşursun canımKitap okuyunca ders çalışamıyorum, ders çalışınca hangi ödevimi yapsam diye düşünmekten ödevim bitmiyor. Kararsızlık ve zamansızlık başa bela ödevlerle boğuşunca da kitabımı okumaya vaktim kalmıyor. Bu ara fenalardayım