canım hamişliğin hayırlı olsun öncelikle
kisti olup da hamile kalan arkadaşlar var ben çok seviniyorum vallaha
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
dün bende doktora gittim kistimin olduğunu öğrendim 7 cm çok üzüldüm doktor bana ilaçla küçültmeye çalışıcaz küçülmezse ameliyatla sağ yumurtalığın alınıcak dedi o kadar kötü oldum ki sonra bu benim hamile kalmama engelmi diye sordum eğer hamile kalırsan kist küçülür dedi
ehhhhhhh be doktor önce iyi haber verseydin ya
bugün eşimle başka bi doktora gidicez inş bişey yoktur kızlar bana dua edin anne olmak istiyorum
ben adetim geçikti diye doktora gittim.başka bi belirti göstermedi bende.benim adetim hep düzenli gelirdi ve bende de çikolata kisti çıktı 6.5 cm sag tarafımda.sol tarafta da var dedi doktor dogumunu sezeryanla yaparız soldakini öyle alırız ama sağdaki için ameliyat edicez dedi.ameliyattan sonra da hemen çocuk eğer olmazsa da tüp bebek yapıcaz dedi.kapalı ameliyat olcak dedi.ben korktum eşimle ameliyatı erteledik.
benımde aklıma madem soldakını dogumda alıcak ben hamıle kalayım sagdakını de dogumda alsın geldi.doktorla konusmadık henuz ama 6 aydır evlıyız 6 aydır korunuyoruz carşamba günüden beri korunmuyoruz hamıle kalırsam iyi mi olucak kötü mü bilmiyorum.bugun başka doktora gidicez bakalım o ne dicek.:44::44:
canım günaydın bende 5 aylık evliyim geçen hafta doktora gittim bana kist var dedi 25mm olmuş dedi tedaviye başlayacaz dedi ilaç verdi adet olunca ilk günü gel dedi bitkisel bir ilaç verdi bide hormon yüksek çıktı onu tedavi edecez dedi bizde evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz ama olmadı bide benim iki aydır adetlerim düzensiz kısmet işte bekleyecez
bizim 7 ay oldu ama eşim korunuyordu.dediğim gibi adetim 15 gün geçikti dıye gittim.ama canım senın küçük diye tedavi demiştir benim büyük.bu gittiğimiz doktorda açık ameliyat yapıcam 2 gün yatarsın dedi.ama doktora içim ısınmadı.biraz para kazanmak istiyo gibi geldi bize.kapalı olmaktan yanayım.çok uzatırsanız büyür dedi.
bakalım hakkımızda hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?