Kisti Varken Hamile Kalan Var mııı???

Allah var gam yok!
Sağ yumurtalığımda 5cm sol yumurtalığımda 2.7 cm cikolata kistim var. Hamile kalamayacagimi düşünmüştüm oysa hamileyim.
Lütfen üzülmeyin karamsarliga düşmeyin ve tabii duadan vazgecmeyin. Rabbimin hazinesi o kadar geniş ki bir sürelik sabır imtihanindan sonra insallah hepimize nasip edecektir.
Arkadasimin esinden kaynakli sorunu vardi. 10 yil hamile kalamadi. Suan 3 aylik hamile..

arkadaşlar,uzun süredir moralim çok bozuk.geçen yıl başka bi şikayetle gittiğim doktor sol yumurtalığımda 5 cm büyüklüğünde kist gördü ve laparoskopi dedi..1 yıl sonra gittiğim başka bi dr ise büyüklüğü 5 cm ama bunu ancak açık ameliyatla alabiliriz dedi. bugün gittiğim doktor ise myralon doğum kontrol hapı verdikafamçokkarıştı
ama ben bebiş istiyorumm.. sizce napayımm??ameliyat olmalı mıyımm??:çok üzgünüm:
cnm kistlerimiz aynımı bilmiyorum ama bende tam 3 tane var ve hamileyim zaten kese görmeye gittiğimde fark ettik kistleri 6, 2 ve 1cm toplam 3 ve her kontrolde büyüorlar 3üde sağ yumutalığımda.. ben bu kistlerle hamile kaldım farkında olmadan ve ilk denememizde cocuk oldu.. ama polikistik over değilmiş özellikle sormuştum doktor bunların 12. haftaya kadar kücüleceğini söyledi bilemiyorum suan 6+6 yım.. bilgi işine yarar umarım canını sıkma

Mrb kizlar yumurtalik kisti için size yardimci olmak istiyorum . Ben ergenlige girdigimden beri adet sorunlari yasiyordum ileriki yaslarda adetim duzene girmis ve 33 gunde adet oluyordum yanliz ben normal edet miktarina gore cok az kanamam oluyordu pecete bile yeterliydi. 23 yasindayim 4 yillik evliyim ve 2 sene once bebek yapma karari aldim ve ilk isim dr. Gorunmek oldu dr. Bana sol yumurtaligimda 4×5 cm hemorajik kist oldugunu soyledive bu kistin tedavisi olmadigi icin takibe alindim her ay dr. Gittim ve kist gitmiyordu bu kist benim ilk adetim den beri olduğu soylendi . Bana hic bir sekilde tedavi verilmedi ayda 2 kere surekli hastaneye gidiyordum ama sonuc aynı degisen hicbirsey yoktuve bebek sahibide olamiyorduk 2 yil boyunca yapmadigim kurler kalmadi sogan suyu maydonoz suyu adet duzenleyici caylar hicbiri ise yaramadi her ay sonu gebelik testim negatif cikiyordu husran .... internetten arastiriyorum korumma haplarinin kisti yok ettigi yaziyordu ve ben bu haplari cok arastirdim eczaneye gidip hangi korunma hapinin yararli oldugunu sordum bana YAZZ diye korunma hapi ni onerdi ben yazz korunma hapini aaldım ve kendim ictim icinde 28 tane hap vardi ictikten 2 hafta sonra sşiddetli kanamam oldu ve dr. Gittim veeeeeeeeeee kistimin yok oldugunuöğrendim dr. Bile sok oolmuştu yillarca gitmeyen kist 15 gunde yok oldu. Ben bu hapi bitene kadae kullandim aradan 2 ay gecti veeeeeeee dr. Gittim ve beeeeeennnn hamissimmmmm hem saskinlik hemdemutluluktan goz yaslarina bogulmustumhusranli gecen 2 yilim ardindan mmutluluk hamdolsun allaha vveren allah demek ki zamani varmis bu korunma hapini da vesile kildi rabbi.m .... bebek sahibi olmamak cok aci verici bir duygu bebek isteyen arkadaslar size bu konuda yardimci olmak istedim ..ALLAH ISTEYEN HERKEZE HAYIRLI EVLATVERSIN.......

Back