Kisti Varken Hamile Kalan Var mııı???

arkadaşlar bende geçen yıl aralık ayında 5.cmlik 3 ve 2 cm lik kistlerimi ameliyatla aldırdım normal hamile kalamayınca aşılama yaptırdım ve hamile kaldım ama malesef temmuz ayında 3 aylıkken bebeğimi kaybettim ve dün hastaneye gittiğimde tekrar çikolata kistlerimin oluştuğunu öğrendim inanın sanki o an hastane başıma yıkıldı ben bebek için tekrar uğraşırken bu kötü haberi duymak beni çok yıktı şimdi napıcam nedicem bilmiyorum tekrar ameliyat olma korkusu sardı içimi ama çok aksi bir durum olmadığı sürece olmucam ameliyat falan yani her ameliyattan sonra böyle tekrar edicekse olmanında bir anlamıyo yok diye düşünüyorum soğan kürüne başladım dün bilmiyorum inşallah bi işe yarar allahım ne kötü bir illetmiş bu özellikle bebek isteyen bizler için dahada kötü ya vallahi bunalıma girdim dünden beri allahım sen yardım et

arkadaşlar benim sol tarafımda 6 cm lik kistim vardı, bebek düşünmediğim halde hamile kaldım:) ilk aylarımda 4 cm e düştü, sonrada doktorum göremedi artık bebek öne geçtiği için. sezeryanla hem bebeğimi kucağıma aldım hemde kistimden kurtuldum:)doktorum ilaçla geçmeyecek bir kist olduğunu ve iyiki aldıklarını söyledi, kötü çıkmadı patoloji sonucum şükür. şu an tekrarlayan bir durum olup olmadığını bilmiyorum, kontrole gitmedim...
bünyeye göre durum değişiyo tabi. ama lütfen karamsar olmayın, moral çok önemli. Allah'ım isteyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin:))

bencede okadar kötümser olma canım benimde sağ ve sol kasığımda kist gibi yağ gibi bişey oluştu şuan hamileyim 15 +5 günlük moralini yüksek tutmaya çalış daima bişeylerle meşgul ol derim bi uğraşın olsun mutlaka

ya arkadaşlarım öylede nebilm ha bebek geldi gelcek derken kistleri görmek çok kötü yaptı beni gün geçtikçe iyi olucam eminim ama işte gel laf dinlet allahım herkesin gönlüne göre versin nedim allahım ya şu yoldaki çingenlere hayranım ya nasıl çatır çatır doğuruyolar öyle :)))

canım psikolojimiz herşeyimizi etkiliyo malesef, rahat olmaya çalış, bak örneklere kistin varlığı bebeğe engel olmayan bir sürü durum var, sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alacaksın inşallah:)6 cm diyorum ya bana baksana, hiç kafana takma bol dua bol moral başlangıcın olsun...

benımde kıstlerım var hamıle kalabılecekmıyım cok korkyorum ya :(

hepinize geçmiş olsun bende bekarım çikolata kistim var.ilerde çocuğum olur mu olmaz mı diye çok korkuyorum.galiba bazı kistler hamilelikte büyüyormuş bazıları küçülüyormuş.mesela kistin olduğu yumurtalıkta bebek oluşursa bebeğe birşey olur mu acaba:uhm:kontrole gittiğm zaman hamile olup kisti olan kadınların ağlatığını görünce iyice korkuyorum.ooooffff ne zor bir durum.

bend ay denedim olmadı doktora gittim kistimin olduğunu öğrendim doğum k. hapı verdi 2 ay kullandım kistlerim hal erimedi ve beklemedeyim çok kötüyüm

Cnm bende pco idim ve kistler her iki yandaydı gebe kalmamda biraz zor diyolardı ancak 2 yıllık doğum kontrol ilacı içmeme rağmen bıraktığım ilk ay hamile kaldım

benmde basit kistim warmş 3cmdi 4cm oldu ama o ay adet olamamıştım şimdi oldum we baya bi adet oldum kist gitti gibime gelioo doğumkontrol hapı kullanıyorum ama bebek istiyorum artık ağustosta bırakcam hapı...umarım hamile olurum we sorun çıkmaz burdakileri okuyunca sewndm kistle hamile kalan warmş...

canım hamişliğin hayırlı olsun öncelikle
kisti olup da hamile kalan arkadaşlar var ben çok seviniyorum vallaha
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:nazar::emir_bebek:

Ben çok uzun süredir girmiyodum siteye, hatta burda yorum yazdigimi bile unutmusum. Su an 2 cocugum var ilki kiz, ikinci erkek. İkinci dogumumda kistlerim sezeryen sirasinda patlamis doktor temizlemis. Dogumdan 40 gun sonra baska bi doktora gittim tertemiz bisey kalmamis dedi. İlk hamileligi de doktor bana sanslisin bu kistlerle hic hamile kalamayanlar var demisti. Cok sukur iki yavrum var su an biri 4 yasinda, digeri 10 aylik. Allah isteyen herkese nasip etsin insaallah :-)

dün bende doktora gittim kistimin olduğunu öğrendim 7 cm çok üzüldüm doktor bana ilaçla küçültmeye çalışıcaz küçülmezse ameliyatla sağ yumurtalığın alınıcak dedi o kadar kötü oldum ki sonra bu benim hamile kalmama engelmi diye sordum eğer hamile kalırsan kist küçülür dedi
ehhhhhhh be doktor önce iyi haber verseydin ya
bugün eşimle başka bi doktora gidicez inş bişey yoktur kızlar bana dua edin anne olmak istiyorum :D

dün bende doktora gittim kistimin olduğunu öğrendim 7 cm çok üzüldüm doktor bana ilaçla küçültmeye çalışıcaz küçülmezse ameliyatla sağ yumurtalığın alınıcak dedi o kadar kötü oldum ki sonra bu benim hamile kalmama engelmi diye sordum eğer hamile kalırsan kist küçülür dedi
ehhhhhhh be doktor önce iyi haber verseydin ya
bugün eşimle başka bi doktora gidicez inş bişey yoktur kızlar bana dua edin anne olmak istiyorum :D

ben adetim geçikti diye doktora gittim.başka bi belirti göstermedi bende.benim adetim hep düzenli gelirdi ve bende de çikolata kisti çıktı 6.5 cm sag tarafımda.sol tarafta da var dedi doktor dogumunu sezeryanla yaparız soldakini öyle alırız ama sağdaki için ameliyat edicez dedi.ameliyattan sonra da hemen çocuk eğer olmazsa da tüp bebek yapıcaz dedi.kapalı ameliyat olcak dedi.ben korktum eşimle ameliyatı erteledik.
benımde aklıma madem soldakını dogumda alıcak ben hamıle kalayım sagdakını de dogumda alsın geldi.doktorla konusmadık henuz ama 6 aydır evlıyız 6 aydır korunuyoruz carşamba günüden beri korunmuyoruz hamıle kalırsam iyi mi olucak kötü mü bilmiyorum.bugun başka doktora gidicez bakalım o ne dicek.:44::44:

ben adetim geçikti diye doktora gittim.başka bi belirti göstermedi bende.benim adetim hep düzenli gelirdi ve bende de çikolata kisti çıktı 6.5 cm sag tarafımda.sol tarafta da var dedi doktor dogumunu sezeryanla yaparız soldakini öyle alırız ama sağdaki için ameliyat edicez dedi.ameliyattan sonra da hemen çocuk eğer olmazsa da tüp bebek yapıcaz dedi.kapalı ameliyat olcak dedi.ben korktum eşimle ameliyatı erteledik.
benımde aklıma madem soldakını dogumda alıcak ben hamıle kalayım sagdakını de dogumda alsın geldi.doktorla konusmadık henuz ama 6 aydır evlıyız 6 aydır korunuyoruz carşamba günüden beri korunmuyoruz hamıle kalırsam iyi mi olucak kötü mü bilmiyorum.bugun başka doktora gidicez bakalım o ne dicek.:44::44:

canım günaydın bende 5 aylık evliyim geçen hafta doktora gittim bana kist var dedi 25mm olmuş dedi tedaviye başlayacaz dedi ilaç verdi adet olunca ilk günü gel dedi bitkisel bir ilaç verdi bide hormon yüksek çıktı onu tedavi edecez dedi bizde evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz ama olmadı bide benim iki aydır adetlerim düzensiz kısmet işte bekleyecez

canım günaydın bende 5 aylık evliyim geçen hafta doktora gittim bana kist var dedi 25mm olmuş dedi tedaviye başlayacaz dedi ilaç verdi adet olunca ilk günü gel dedi bitkisel bir ilaç verdi bide hormon yüksek çıktı onu tedavi edecez dedi bizde evlendiğimizden beri çocuk istiyoruz ama olmadı bide benim iki aydır adetlerim düzensiz kısmet işte bekleyecez

bizim 7 ay oldu ama eşim korunuyordu.dediğim gibi adetim 15 gün geçikti dıye gittim.ama canım senın küçük diye tedavi demiştir benim büyük.bu gittiğimiz doktorda açık ameliyat yapıcam 2 gün yatarsın dedi.ama doktora içim ısınmadı.biraz para kazanmak istiyo gibi geldi bize.kapalı olmaktan yanayım.çok uzatırsanız büyür dedi.
bakalım hakkımızda hayırlısı...

bizim 7 ay oldu ama eşim korunuyordu.dediğim gibi adetim 15 gün geçikti dıye gittim.ama canım senın küçük diye tedavi demiştir benim büyük.bu gittiğimiz doktorda açık ameliyat yapıcam 2 gün yatarsın dedi.ama doktora içim ısınmadı.biraz para kazanmak istiyo gibi geldi bize.kapalı olmaktan yanayım.çok uzatırsanız büyür dedi.
bakalım hakkımızda hayırlısı...

bence başka doktora daha görün hemen ameliyat olmazki bütün doktorlar artık paragöz olmuş ilk lafları ameliyat benim arkadaşında kistleri 5 cm iki tane var onada ameliyat demediler hemen ilaç verdiler şimdi düzene girdi adetleri hakkımızda hayırlısı canım ya çok geçmiş olsun sanada

merhaba bende bir sey sormak istiyorum 10 aylık evlıyım esımle bebek dusundugumuzde korunmayı bırakır bırakmaz hamıle kalmıstım sonra saglıksız denıldı ve dusuk yaptım kendılıgınden kanama le dustu hayatrm boyuncu kendımde hıc kıst bılmem duzenlı adet olurum smdı dusukten sonra bır kere sag yumurtalıgımda basıt yapılı kst olustu doktorum ılaca gerek yok adet duzenlı goruyorsun kanamayla duser dedı ve oyle oldu kanamayla dustu aradan 2 ay gectı gene sag kasıkta basıt yapılı kıst olustu doktor onemsız gene kendlıgınden dusucek dedıııpek suan hamıle kalabılırmıyım benn dusuk yaptıgmdan ber korunmayı bıraktm ama bırturlu ılk seferdekı gbı hemenhamıle kalamadm hayatımda hıc kıst olmazd smdı kıstlerolusup dusunuyor yardımcı olurmusnuz

Back