E
EU1
Ziyaretçi
bende de kist var ama ben hiç ilaç kullanmayı sevmiyorum ya inşallah kendisi düşer de ilaç kullanmam ama progesteron hormonu için ilaç kullanacam galiba kadın olmak anne olmak ne kadar zormuş meğer.dün yılların doğayeni bir doktorla konuştum çok önemli bir durum değil bunlar geçer merak etme, tasalanma dedi biraz uzun sürse bile amacına ulaşırsın dedi içime su serpti valla.doktorumu değiştirmekten yanaydım biraz değiştirme dedi.inşallah en kısa zaman da sorunlarımız geçer de rahatlarız, hayallerimize kavuşuruz.
benim adet günüme çok az kaldı inşallah gelmezde hamile kalmış olurum bebişim sağlıklı olsun da bir iki ay geç gelsin sorun değil.eşim ne kadar üzüldü anlatamam çok istiyordu Allah'tan hiç olmayacak demedi biraz zorlayacak bizi dedi biraz moral vermeye çalışsa da çok durgun olmuştu gözleri dalmıştı ve düşünüyordu bense kucağına girip ona sırnaşmaya az da olsa şirinlik yapmaya çalışıyordum hastanede. neyse geçer inşallah bu günler
benim adet günüme çok az kaldı inşallah gelmezde hamile kalmış olurum bebişim sağlıklı olsun da bir iki ay geç gelsin sorun değil.eşim ne kadar üzüldü anlatamam çok istiyordu Allah'tan hiç olmayacak demedi biraz zorlayacak bizi dedi biraz moral vermeye çalışsa da çok durgun olmuştu gözleri dalmıştı ve düşünüyordu bense kucağına girip ona sırnaşmaya az da olsa şirinlik yapmaya çalışıyordum hastanede. neyse geçer inşallah bu günler