Kisti Varken Hamile Kalan Var mııı???

bende de kist vardi gec kaldigim icin patlamisti ve kürtasla alinmisti su an 8 senelik evliyim cocugumuz olmuyor henüz bir sebep bulunamadi umutla bekliyoruz

ben değil ama çok yakın bir arkadaşıma kist teşhisi söylendiğinde korktu ve daha iyi tedavi almak için ankaraya gitti.veeeeeeee doktorun ilk söylediği şey:siz kist için mi geldiniz yoksa hamileliğinizi mi değerlendireceğiz? arkadaşımın kisti 5-6 cm. idi ve şu an 6. ayında gayet iyi gidiyor.
fakat bazı kistlerin de bebekle birlikte büyüdüğünü, doğumda alındığını söylüyorlar. ne kadar doğru bilemem.

evet bir yakınımda da bu durum vardı.sezeryanla doğum yaptı kisti de doğumda almış doktor.

merhabalar bende de çikolata kisti 4cm vardı laproskopi oldum ve ardından ilk aşılamam yapıldı şuan bekliyorum
umarım iyi haberlerini duyarız

inşallah kayra benimde çikolata kisti çıktı 2.38 cm miş ameliyata gerek yok hamile kalınca sezeryanla alırız dedi doktorum doktorumdan çok memnunum allah razı olsun çok ilgili bir bayan bakalım pazartesi rahim filmi çektircem sonuç ne çıkacak

bende de kist vardi gec kaldigim icin patlamisti ve kürtasla alinmisti su an 8 senelik evliyim cocugumuz olmuyor henüz bir sebep bulunamadi umutla bekliyoruz[/QUOTE

beyazmelekcim inşallah olur umudumuzu kaybetmeyelim
bence senin de iyi haberlerini duyucaz burdana.s

Son düzenleme:
inşallah kayra benimde çikolata kisti çıktı 2.38 cm miş ameliyata gerek yok hamile kalınca sezeryanla alırız dedi doktorum doktorumdan çok memnunum allah razı olsun çok ilgili bir bayan bakalım pazartesi rahim filmi çektircem sonuç ne çıkacak

eserarascım benim uzun bi süre takip etti ondan sonra aldı
ama burda çok çikolata kisti olup da hamiş kalan var
seninde hamiş haberini yakında duyarız umarıma.s
benim 2. aşılama yapılacak bakalım ne olacak

selam, bende 15 gün önce doktora gitmiştim ve rahimde biri 5 diğeri 6,5 cm çapında 2 kist çıktı. üzerinden 4 gün geçti ve evde yaptığım hamilelik testi pozitif sonuç verdi. tekrar başka bir doktora gittim kistlerimin çikolata kisti olduğunu söyledi ve 4 haftalık hamilesin dedi. ultrasonda bebeğin kesesini de gördü. şu an merakla bekliyorum. inşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.

benim görümcemdede var
ve şuan bir oğlu var
kendisi bile bilmiyodu
sonradan öğrendi
tedavi falan görmeden hamile kaldı ve şuan ikinciye hamile

selam, bende 15 gün önce doktora gitmiştim ve rahimde biri 5 diğeri 6,5 cm çapında 2 kist çıktı. üzerinden 4 gün geçti ve evde yaptığım hamilelik testi pozitif sonuç verdi. tekrar başka bir doktora gittim kistlerimin çikolata kisti olduğunu söyledi ve 4 haftalık hamilesin dedi. ultrasonda bebeğin kesesini de gördü. şu an merakla bekliyorum. inşallah bebeğim sağlıklı bir şekilde dünyaya gelir.

canım hamişliğin hayırlı olsun öncelikle
kisti olup da hamile kalan arkadaşlar var ben çok seviniyorum vallaha
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin:nazar::emir_bebek:

laparoskopi de göbek altından bi delik mi çaıyorlar? İz kalıyormu ? Bende de kist var ve 5 yılı geçti ilaç kullanıyorum ve ahla kaybolmadılar banada doktorlar normal yolla çocuğun olmaz dedi anca tüp bebek dediler... Ama yaşım daha 20bende yeniden doktora çıksam ve laparoskopi hakkında bilgi alsam bende bu yöntemle kistleri aldırmak istesem aldırabilrmiyim acaba?

karraincicim merhabalar
ben de 3 -3.5 cm çapında 1 tane kistim vardı
hamileliğe engel dedi doktorum
1 sene yakın takip etti eee yaş da 30 olunca birlikte karar verdik ve laproskopi oldum
genel anastezi oluyor
çok iz kalmıyor göbek deliğinin altında ve sağ sol taraflarda
2-3 gün içinde toparlanıyorsun
ben şimdi de aşılamaya başladım
umarım seni biraz olsun aydınlatmışımdır
allah kolaylık versin
aklına takılan bişey olursa burdayıma.s.

benimde sag yumurtulagimda 3cm kist vardi. doktor engel değil dedi ve dört ay sonra hamile kaldım. yani kistiniz basitse engel değil. hakkimizda hayırlısi

bende aşırı adet sancısından dolayı doktora gittim ve sağda 9 cm büyüklüğünde sağdada 2 şer tane 5cm lik çikolata kistlerim vardı ve hemen ameliyat dendi. kapalı laparoskopi ameliyatı oldum ve şu an ameliyatımdan 4 ay geçmiş olmasına rağmen kistim tekrarladı. Çünki çikolata kisti çok arsız bi kistmiş. şimdide oluşan 2 cm lik kisti eritmek için d.kontrol hapı verdi onu kullanıyorum .

benimde sag yumurtulagimda 3cm kist vardi. doktor engel değil dedi ve dört ay sonra hamile kaldım. yani kistiniz basitse engel değil. hakkimizda hayırlısi
Slm canim. Allahim cocugunu eline almayi nasip etsin. Nasil bir kisti? surekli mi oluyordu? kist sorunun kac sene yasadin?

kızlar günaydın benim sol yumurtamda gebeliğe engel olduğu yada riskli olduğu söylenen bir kistim vardı çikolata kisti ama ben 7.ayımda hamile kaldım yani bu ay hamile olduğumu öğrendim.

benim ki de 2 ay önce sağ tarafımda ve 6 cm.di. şimdi ne oldu hiç bilmiyorum doktora gidince artık yok demesini istiyorum,ya da en azından küçülmüş demesini...

benim sağ tarafımda da sol tarafımda da büyüklükleri 1-7mm arasında değişen bol miktarda kistlerim var,
ama doktorum hamile kalınmasına engel olmadığını söyledi...

benımde sagda 5 solda 3 cm ıkı basıt kıstım vardı 2 kez ılk denemede hamıle kaldım dr hıcbır sorun olmaz dedı.ama ıkısındde dusuk yasadım.gebelıge engel degılse bıle gebelık esnasında basıt kıstın bır zararı olurmu acaba merak edıyorum.

merhaba bende de klomen kullanırken kist oluştu ilacın yan etkisiyle birde bunun yanında rahim duvarım inceldi doktor adet ol gel ya kisti atar kendiliğinden ya da ilaçla bir ay ara veririz dedi ama o ay hamile kaldım yani şimdi 6 hftlaık hamileyim...

canım öncelikle geçmiş olsun bence ilk önce myralon kullan sonra çocuk çünkü myralon kullanınca kist duvarı inceliyor vede kist patlıyor tabi sen bunun farkında olmuyorsun kist küçülüyor o su kisti dediğimiz kist türü kokulcak bir şey yok bütün kist tedavilerinde doğum kontrol hapı veriyorlar faydasıda var

Back